Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Αλλαγή φρουράς στις Ένοπλες Δυνάμεις


Σε αλλαγή των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων προχώρησε η κυβέρνηση. Ποιοι τους αντικατέστησαν. Τι είπε στους απερχόμενους αξιωματικούς ο Πάνος Μπεγλίτης..
Στέλιος Μπαμιατζής
Αν και ήθελε να προχωρήσει σε κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις από τον προηγούμενο Αύγουστο ο Πάνος Μπεγλίτης επέλεξε τη μάλλον χειρότερη στιγμή να το πράξει. Ενώ είναι οι πολιτικές εξελίξεις εντελώς ανοιχτές και διανύουμε κρίσιμες στιγμές, αποφάσισε να το κάνει σήμερα. Η κίνηση του κ. Μπεγλίτη εγείρει ανησυχίες, λόγω των όσων συμβαίνουν στο πολιτικό σκηνικό.

Έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας – Δείτε τι θα πληρώσετε

Έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας – Δείτε τι θα πληρώσετε
Την εγκύκλιο με τις οδηγίες για τη διάθεση των ειδικών σημάτων των τελών κυκλοφορίας ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσικλετών απέστειλε στις ΔΟΥ το υπουργείο Οικονομικών.
Η αποστολή των σημάτων αναμένεται να ξεκινήσει εντός του Νοεμβρίου, ενώ οι φορολογούμενοι θα πρέπει να καταβάλουν το τέλος και να προμηθευτούν το σήμα έως 31 Δεκεμβρίου 2011.

Ένας στους τέσσερις Έλληνες δεν μπορεί να πληρώσει τις βασικές του ανάγκες!


Ένας στους τέσσερις Έλληνες δεν μπορεί να πληρώσει τις βασικές του ανάγκες!  
Συνταρακτικά είναι τα ευρήματα έρευνας τηςεταιρίας Nielsen για τη μέτρηση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης όσον αφορά την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα, ένας στους τέσσερις Έλληνες, δεν έχει τηνοικονομική δυνατότητα να καλύψει ούτε τις βασικές του ανάγκες!  

Παράλληλα, σύμφωνα με τα στοιχείατο μεγαλύτερο ποσοστό όσων συνεχίζουν να διαθέτουν κάποια χρήματα, είτε τα χρησιμοποιεί για αποπληρωμή δανείων και πιστωτικών καρτών, είτε τα αποταμιεύει, με αποτέλεσμα ένα μικρό μόνο ποσοστό των διαθέσιμων χρημάτων να καταλήγει στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών.

Τον Δεκέμβριο η συζήτηση στο ΣτΕ για το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ



Για τις 2 Δεκεμβρίου ορίστηκε η συζήτηση στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για το «χαράτσι» μέσω της ΔΕΗ στα ακίνητα.
Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παν. Πικραμμένος όρισε εισηγήτρια τη σύμβουλο Επικρατείας Ευαγγελία Νίκα η οποία θα προτείνει προς την Ολομέλεια περί της συνταγματικότητας ή μη του έκτακτου ειδικού τέλους που θα εισπραχθεί μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Κατά του ειδικού τέλους ζητώντας την ακύρωσή του, έχουν προσφύγει με αιτήσεις τους οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Αθηνών και Καλαμάτας, το Σωματείο «Έλληνες Φορολογούμενοι», ο δικηγόρος Σπύρος Φραντζής και τέσσερις ιδιοκτήτες ακινήτων, υποστηρίζοντας πως αντίκειται στο Σύνταγμα και στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).

Μέρκελ - Σαρκοζί για το δημοψήφισμα

Το σχέδιο σωτηρίας Ελλάδας Σαρκοζί – Μέρκελ
Ο Νικολά Σαρκοζί και η Αγκελα Μέρκελ δήλωσαν κατά την σημερινή τους τηλεφωνική επικοινωνία ότι είναι απόλυτα αποφασισμένοι να εφαρμόσουν το σχέδιο σωτηρίας της Ελλάδας, ιδιαίτερα μετά την όλη αναστάτωση που έφερε το αναγγελθέν δημοψήφισμα.

Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία, τρόλεϊ την Τετάρτη


Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και στα τρόλεϊπροκειμένου να πραγματοποιήσουν νέες Γενικές Συνελεύσεις στις οποίες θα αποφασιστεί η πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και στα τρόλεϊ, προκειμένου να πραγματοποιήσουν νέες Γενικές Συνελεύσεις στις οποίες θα αποφασιστεί η πορεία των κινητοποιήσεών τους.

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ: Θα προσφέρει ρουχισμό σε απόρους

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ: Θα προσφέρει ρουχισμό σε απόρους
Πολύ σύντομα ο Δήμος Πατρέων θα λειτουργήσει την Δημοτική Ιματιοθήκη, η οποία ετοιμάζεται σε χώρο στις Εργατικές Κατοικίες της ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών. Η Δημοτική Ιματιοθήκη θα λειτουργεί σε σύγχρονα πρότυπα και θα προσφέρει δωρεάν ρουχισμό σε άπορες οικογένειες της πόλης.
Η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, ΜΚΟ, Ένταξης Μεταναστών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη και οιεθελοντές της ομάδας «Έψιλον» (Εθελοντές Δήμου Πατρέων) αρχίζουν τη συγκέντρωση ρούχων και υποδημάτων για τη Δημοτική Ιματιοθήκη.

Βέλγιο: «Ο Παπανδρέου φέρει βαριά ευθύνη»

Βέλγιο: «Ο Παπανδρέου φέρει βαριά ευθύνη»
«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου φέρει βαριά ευθύνη μετά την απόφασή του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με το ευρωπαϊκό σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας, διότι προκαλεί αβεβαιότητα«, δήλωσε σήμερα ο βέλγος πρωθυπουργός Ιβ Λετέρμ.
“Ο Παπανδρέου φέρει βαριά ευθύνη”, δήλωσε ο Λετέρμ στα βελγικά μέσα ενημέρωσης. “Οι αγορές έχουν ανάγκη σταθερότητας και ασφάλειας”, υπογράμμισε.

Νέα τροπή στην υπόθεση Τζάκσον

Νέα τροπή στην υπόθεση Τζάκσον
Νέα τροπή στην υπόθεση για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον έρχεται να δώσει η κατάθεση ενός αναισθησιολόγου, στα πλαίσια της δίκης του γιατρού του βασιλιά της ποπ.
Σύμφωνα με τον αναισθησιολόγο ο κατηγορούμενος γιατρός Κόνραντ Μάρεϊ είχε χορηγήσει στον Τζάκσον το φάρμακο Propofol, αλλά όταν άρχισε να περνά η επήρεια του, ο τραγουδιστής αποφάσισε μόνος του να πάρει τα χάπια, με αποτέλεσμα δημιουργήθηκε στον οργανισμό του ένα επικίνδυνο κοκτέιλ ουσιών, το οποίο οδήγησε στο θάνατό του.

Γίναμε ΕΠΙΣΗΜΑ 7 Δισεκατομμύρια!

Γίναμε ΕΠΙΣΗΜΑ 7 Δισεκατομμύρια!
Τα επτά δισεκατομμύρια έφτασε ο πληθυσμός της γης, με τη γέννηση της μικρής Ντανίκα Μέι Καμάτσο από τις Φιλιππίνες. Το κοριτσάκι επέλεξε ο ΟΗΕ να είναι σύμβολο αυτού του πληθυσμιακού ορόσημου.
Το βρέφος γεννήθηκε σε ένα δημόσιο νοσοκομείο στις Φιλιππίνες και ζύγιζε 2,5 κιλά.
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ο νούμερο 7 δισεκατομμύρια κάτοικος της γης» δήλωσε η μητέρα της, Καμίλ Νταλούρα.
Το όνομα Ντανίκα σημαίνει «πρωινό αστέρι» και είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας.

Βενιζέλος σε Παπανδρέου: Παραιτήσου, ειδάλλως θα σε ρίξω μέχρι το βράδυ

Βενιζέλος σε Παπανδρέου: Παραιτήσου, ειδάλλως θα σε ρίξω μέχρι το βράδυ
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο κυβερνόν κόμμακαθώς πριν λίγη ώρα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του parapolitika.gr, ο Βενιζέλος πήρε τηλέφωνο τον Παπανδρέου και του ζήτησε να παραιτηθείδιαφορετικά θα προχωρήσει στην ανατροπή του τις επόμενες ώρες.
«Παραιτήσου τώρα, ειδάλλως θα σε ρίξω μέχρι το βράδυ» φέρεται ότι του ανέφερε. Ήδη οι βουλευτές του Βενιζελικού μπλοκ έχουν έτοιμες τις επιστολές ανεξαρτητοποίησης.

Στη σύνοδο των G20 o Παπανδρέου – Υπουργικό το απόγευμα

Στη σύνοδο των G20 o Παπανδρέου – Υπουργικό το απόγευμα
Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τελικά, υπουργικό συμβούλιο και όχι κυβερνητική επιτροπή, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.
Παράλληλα, ο Παπανδρέου αναχωρεί αύριο για την σύνοδο των G20, ενώ πριν από λίγο είχε τηλεφωνική εποκοινωνία με την κ. Μέρκελ.



Εντυπωσιακό βίντεο καταγράφει την περιστροφή της γης


Στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό τοποθετήθηκε η κάμερα.
Ένα εντυπωσιακό βίντεο από την περιστροφή της γης κατέγραψαν τα μέλη του πληρώματος του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού. Παρακολουθώντας κανείς το βίντεο μπορεί να διακρίνει ολόκληρες πολιτείες να προβάλλουν μέσα από τα σύννεφα, καθώς και εκατομμύρια φώτα να λαμπιρίζουν.

Το ακριβότερο «τατουάζ» στον κόσμο!


Πρόκειται για μια εντυπωσιακή δημιουργία την οποία εμπνεύστηκε ένας κοσμηματοπώλης από τη Νότια Αφρική, θέλοντας να κατασκευάσει το ακριβότερο τατουάζ στον κόσμο. Ο κ. Simansky χρησιμοποίησε όχι συνηθισμένο μελάνι αλλά 612 μικρά διαμάντια των 5 καρατίων για να δημιουργήσει ένα σχέδιο με μεγάλα και μικρότερα λουλούδια!
 perierga.gr - Το ακριβότερο "τατουάζ" στον κόσμο!

Πώς θα γίνει το δημοψήφισμα



Τον Ιανουάριο, όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα έγκρισης ή απόρριψης από τους πολίτες της συμφωνίας των Βρυξελλών της 26ης Οκτωβρίου, το οποίο ανακοίνωσε χθες ο Γ. Παπανδρέου κατά την ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Δύο είναι τα πιθανά σενάρια για τον δρόμο που θα ακολουθηθεί μέχρι τις κάλπες για το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ των πολιτών στη νέα δανειακή σύμβαση.

36 γυναίκες θύματα του διεστραμμένου γιατρού

36 γυναίκες θύματα του διεστραμμένου γιατρού


Λάρνακα: Χιλιάδες φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη δράση του διεστραμμένου γυναικολόγου, που νάρκωνε και βίαζε τις ασθενείς του, κατάφερε να εντοπίσει η Αστυνομία με βοήθεια ηλεκτρονικής τεχνολογίας.

Πρόστιμο 100 ευρώ σε όσους δεν παίρνουν απόδειξη

Πρόστιμο 100 ευρώ σε όσους δεν παίρνουν απόδειξη
Στο τραπέζι του διαλόγου έχει μπει το ενδεχόμενο να υποβάλλεται πρόστιμο, ύψους 100 ευρώ, σε όσους πολίτες εντοπίζονται να μην έχουν λάβει απόδειξη για παροχή υπηρεσιών ή αγορά αγαθών.
Η πρόταση, η οποία έχει υποβληθεί από τους φορείς που μετέχουν στο διάλογο για το Εθνικό Φορολογικό Σύστημα, εξετάζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το οικονομικό επιτελείο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχέδιο, το οποίο είναι υπό εξέταση, προβλέπεται:

Παιδοψυχίατρος στο Ίδρυμα Παιδιών με νοητική υστέρηση "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ"


Το Ίδρυμα Παιδιών με νοητική υστέρηση "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ" ζητά να προσλάβει Παιδοψυχίατρο μερικής απασχόλησης.
Υποβολή βιογραφικού σημειώματος μέχρι 30/11/2011 στό Ίδρυμα.

6 άτομα στο Σύλλογο Γονέων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και τίτλο «ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ»


Ο Σύλλογος Γονέων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και τίτλο «ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»", πρόκειται να ιδρύσει Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης 4 ατόμων στην Αγία Παρασκευή, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Το Δ.Σ. του φορέα, για την υλοποίηση του ανωτέρω έργου (στελέχωση μονάδας), καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη των θέσεων εργασίας ανά ειδικότητα, όπως αναφέρονται παρακάτω, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αορίστου χρόνου.

Προκήρυξη Διαγωνισμού Κατάταξης Αξιωματικού Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής Ιατρού (άνδρα – γυναίκας) έτους 2011


Το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή προκηρύσσει διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή ενός (01) Αξιωματικού Ιατρού με τις κάτωθι κατά απόλυτη σειρά προτεραιότητας ειδικότητες:
1) Χειρουργική, 2) Καρδιολογία, 3) Πνευμονολογία και 4) Παθολογία.
Οι υποψήφιοι υποβάλουν δικαιολογητικά απευθείας στο Αρχηγείο του Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚΤ, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, είτε αυτοπροσώπως, στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, Τμήμα Α΄, Γραφείο (018), ισόγειο, Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 – Ε2, Πειραιάς, 185 10, (ώρες 09:00 – 14:00), από 31-10-2011 ημέρα Δευτέρα έως και 
21-11-2011 ημέρα Δευτέρα.

Εκπαιδευτές-Eισηγητές στο Κ.Ε.Κ. Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης-Περιφέρειας Κρήτης


Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης (ΚΕΚΑΠΕΡ-Περιφέρειας Κρήτης), πρόκειται να υλοποιήσει έξι (6) προγράμματα κατάρτισης σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων «Ο Ξένιος Ζευς»και το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Συναφών, στο πλαίσιο του ΛΑΕΚ (Λογαριασμός για την Απασχόληση και την Επαγγελματική Κατάρτιση) 1-25 & 0,45% του ΟΑΕΔ.
Τα προγράμματα αφορούν:

27 θέσεις σε Φορείς στο Εξωτερικό (20/10/2011)


1. Economist - LEASEUROPE (Brussels, Belgium) Deadline Application: 04-11-2011

5 άτομα σε Κοινωφελή Οργανισμό μέσω του προγράμματος Vodafone World of Difference


Το Vodafone World of Difference, για δεύτερη συνεχή χρονιά, σου δίνει την ευκαιρία να αφιερώσεις έναν ολόκληρο χρόνο για να κάνεις τη «διαφορά» σε έναν κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής σου και να αμειφθείς για αυτό.
Το Vodafone World of Difference ξεκίνησε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2010 αναδεικνύοντας 3 νικητές από το ευρύ κοινό, οι οποίοι διανύουν ακόμα το έτος εργασίας τους στους κοινωφελείς οργανισμούς που είχαν επιλέξει. Φέτος, 5 άτομα πρόκειται να επιλεγούν για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference προσφέρει σε 5 κατοίκους της χώρας μας τη δυνατότητα να εργαστούν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους για έναν ολόκληρο χρόνο, κάνοντας τη «διαφορά» εκεί που έχει σημασία. Η Vodafone θα καταβάλει το μισθό και τα σχετικά με το έργο έξοδα κάθε υποψηφίου που θα επιλεγεί (έως 26.600 € και 11.400 € αντίστοιχα), δίνοντάς του τη δυνατότητα να συνεισφέρει για ένα χρόνο στο έργο του οργανισμού που έχει επιλέξει.
Δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2011

11 θέσεις εξωτερικών συνεργατών στο ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος"


Το Εργαστήριο Περιβαλλοντικών Ερευνών του Ινστιτούτου Πυρηνικής Τεχνολογίας & Ακτινοπροστασίας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος «Μελέτη Διασποράς Ρύπων σε αέρα, ύδατα, έδαφος και περιβαλλοντικές συνέπειες» (Ε-964), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για μια (1) θέση εξωτερικού επιστημονικού συνεργάτη, ο οποίος θα απασχοληθεί με σύμβαση μίσθωσης ανεξαρτήτων υπηρεσιών ορισμένου χρόνου, διάρκειας ενός (1) έτους.
Καταληκτική ημερομηνία: 25-11-2011
Πληροφορίες: τηλ. 210-6503426
Σχετικός σύνδεσμος:
http://www.demokritos.gr

Ένας Επιστήμονας Πληροφορικής στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Σ Τ Η Ρ Ι Ζ Ω»


Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Σ Τ Η Ρ Ι Ζ Ω» προκηρύσσει την πλήρωση μίας θέσης Επιστήμονα πτυχιούχου Πληροφορικής ή συναφούς ειδικότητας, ή πτυχιούχο Θετικών Επιστημών (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Επιστήμη Υπολογιστών/Πληροφορικής.
Καταληκτική ημερομηνία: 09-11-2011

Μία θέση Συντονιστή (Technical Project Manager) στο Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεματικής του ΕΚΕΤΑ στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος


Το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεματικής Ι.Π.ΤΗΛ., στα πλαίσια υλοποίησης του Ε Π «Demcare-288199» προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα να υποβάλουν αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
ΚΩΔ. Θέσης: ΙΠΤΗΛ-33
Ειδικότητα: Computer Science
Αντικείμενο: Τεχνικός/Διαχειριστικός Συντονισμός Έργου

6 άτομα με σύμβαση έργου στο Iνστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων "Διόφαντος"


Το Iνστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων "Διόφαντος" για τις ανάγκες υλοποίησης της Πράξης «Ψηφιακό αποθετήριο και ολοκληρωμένο σύστημα αριστείας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση» προκηρύσσει την πλήρωση: έως έξι (6) θέσεων προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, ως εξής:
Έως τέσσερείζ (4) θέσεις συνεργατών Βιντεολππτών-παραγωγών βίντεο
Έως δύο (2) θέσεις Γραφιστών - Σχεδιαστών Ιοτοτόπων
Καταληκτική ημερομηνία: 05-11-2011

Ένας Επιστήμονας Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής στο Iνστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων "Διόφαντος"


To Iνστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων "Διόφαντος" για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου: " European Grid Initiative: Integrated Sustainable Pan-European Infrastructure for Researchers in Europe" προκηρύσσει την πλήρωση μίας θέσης Επιστήμονα Μηχανικού Η/Υ & Πληροφορικής.
Καταληκτική ημερομηνία: 05-11-2011

Ένα άτομο με σύμβαση έργου στο Ινστιτούτο Βιολογίας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»


Tο Εργαστήριο Κυτταρικής Σηματοδότησης και Μοριακής Φαρμακολογίας του Ινστιτούτου Βιολογίας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος/έργου «Biological signal transduction in health and disease –G protein coupled receptor complexes» προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για μία (1) θέση συνεργάτη, ο οποίος θα διεξάγει έρευνα με στόχο την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με θέμα που αφορά στη μελέτη «Μοριακών μηχανισμών ρύθμισης και λειτουργίας διαμεμβρανικών υποδοχέων για προσδιορισμό και ανάπτυξη νέων φαρμακολογικών στόχων και παραγόντων».
Ο συνεργάτης που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με σύμβαση μίσθωσης ανεξαρτήτων υπηρεσιών ορισμένου χρόνου διάρκειας δώδεκα (12) μηνών με δυνατότητα παράτασης.
Ειδικότερα:

59 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Κύπρο


1. Σύμβουλοι Πωλήσεων Ανταλλακτικών Αυτοκίνητων ή/και Σύμβουλοι Πωλήσεων στα Εργαλεία Χειρός και Αξεσουάρ Αυτοκινήτου
2. Architect Assistant
3. Accounting & Control Supervisor
4. Πωλητής/Πωλήτρια Μερικής Απασχόλησης
5. Spa Manager
6. Εσωτερικός Πωλητής
7. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ/MECHANICAL ENGINEER
8. ΠΩΛΗΤΡΙΑ
9. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ/ΤΗΡΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ
10. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
11. ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
12. SCIENTIFIC PROJECT OFFICER
13. ΠΩΛΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
14. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΩΝ
15. ΒΟΗΘΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ MARKETING

13 θέσεις Εποχικού Προσωπικού στο Κέντρο Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων Θεσσαλονίκης


Καταληκτική ημερομηνία: 
04/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
26/10/2011-04/11/2011
Τηλέφωνο: 
2310 566030
Το Κέντρο Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την πρόσληψη 36 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα 8 μηνών, ως ακολούθως:

36 θέσεις στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε. (Φλώρινα)


Καταληκτική ημερομηνία: 
10/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
01/11/2011-10/11/2011
Τηλέφωνο: 
24630-52284, 24630-52801 & 24630-52228.
Το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας της Δημόσιας πιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη 36 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα 8 μηνών, ως ακολούθως:

311 θέσεις στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε. (Κοζάνη)


Καταληκτική ημερομηνία: 
10/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
01/11/2011-10/11/2011
Τηλέφωνο: 
24630 - 52284, 24630 - 52801 & 24630 - 52228.
Το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη 311 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα 8 μηνών, ως ακολούθως:

49 θέσεις Εποχικού Προσωπικού στο Δήμο Κασσάνδρας Ν. Χαλκιδικής


Καταληκτική ημερομηνία: 
04/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
26/10/2011-04/11/2011
Τηλέφωνο: 
2374350133 και 2374350159
Ο Δήμος Κασσάνδρας ανακοινώνει την πρόσληψη 49 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα 2 μηνών και 10 ημερών, ως ακολούθως:

60 θέσεις Εποχικού Προσωπικού στο Δήμο Εορδαίας Ν. Κοζάνης

Καταληκτική ημερομηνία: 
04/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
26/10/2011-04/11/2011
Τηλέφωνο: 
2463350130,2463350131
Ο Δήμος Εορδαίας ανακοινώνει την πρόσληψη 60 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα 8 μηνών, ως ακολούθως:

29 θέσεις Εποχικού Προσωπικού στα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. (Ν. Ηρακλείου, Ν. Χανίων)


Καταληκτική ημερομηνία: 
04/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
26/10/2011-04/11/2011
Τηλέφωνο: 
Ηράκλκειο: 2810 289994, Αρκαλοχώρι: 28910 22456 και Αρχάνες: 2810 751951
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. ανακοινώνουν την πρόσληψη 29 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα 8 μηνών, ως ακολούθως:

17 θέσεις Ωρομίσθιου Εποχικού Προσωπικού στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων


Καταληκτική ημερομηνία: 
03/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
25/10/2011-03/11/2011
Τηλέφωνο: 
2610224813 & 2610622428, 2610226792
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων ανακοινώνει την πρόσληψη 17 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομισθία, ως ακολούθως:

199 θέσεις Εποχικού Προσωπικού στα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. (Αττική)


Καταληκτική ημερομηνία: 
02/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
24/10/2011-02/11/2011
Τηλέφωνο: 
210-3353228 και 487
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. ανακοινώνουν την πρόσληψη 199 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα 8 μηνών, ως ακολούθως:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ 01/11/2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...