Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ηλεία: Χωρίς ρεύμα δύο οικογένειες με 14 μέλη!


Ηλεία: Χωρίς ρεύμα δύο οικογένειες με 14 μέλη!
Σε ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες προσπαθεί να επιβιώσει η οικογένεια του Νεκτάριου Κοκκόνη από τον Καρδαμά Αμαλιάδας που αριθμεί συνολικά 14 μέλη. Ο Ν. Κοκκόνης μαζί με τους δύο γιους του, τις νύφες του και τα εγγόνια του – ηλικίας από 14 μηνών έως και 9 ετών – ζουν σε δύο καλύβες, χωρίς ρεύμα και λοιπές υποδομές, στην είσοδο του χωριού.
Ο Ν. Κοκκόνης έχει ήδη υποβληθεί σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ είναι στην αναμονή για ακόμα, αφού τα προβλήματα υγείας του δυστυχώς συνεχίζονται.

Η τρόικα ζητά αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ!


Η τρόικα ζητά αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ!
Η τρόικα αξιώνει τη νέα αύξηση των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος κατά 5% από την 1η Ιουλίου, προκειμένου να εγκρίνει δάνειο 350 εκατομμυρίων ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την ενίσχυση της ρευστότητας της εγχώριας αγοράς ηλεκτρισμού!
Σύμφωνα με την τρόικα, από την τελευταία αύξηση 13%, μόνο το 1% πήγε στη ΔΕΗ, ενώ το υπόλοιπο κάλυψε τόκους και Υπηρεσίες Κοινής Ωφελείας.

ΣΟΚ: Ακρωτηρίαζαν γεννητικά όργανα κοριτσιών


ΣΟΚ: Ακρωτηρίαζαν γεννητικά όργανα κοριτσιών
Σοκ προκαλεί στη βρετανική κοινωνία η υπόθεση δύο γιατρών από το Μπέρμινχαμ οι οποίοι πραγματοποιούσαν τέτοιου είδους επεμβάσεις.
Για την ακρίβεια, σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times δύο δημοσιογράφοι είχαν πάει στον έναν από τους δύο γιατρούς υποδυόμενοι τους πελάτες και εκείνος τους συνέστησε έναν οδοντίατρο οποίος πραγματοποιούσε επεμβάσεις ακρωτηριασμού γεννητικών οργάνων.
Ο οδοντίατρος δέχτηκε να κάνει την επέμβαση όπως και ένας ακόμη γιατρός.

Ας πούμε.. πρωτοποριακό ΒΙΝΤΕΟ υποψήφιας του Καμμένου!

Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ υποψήφιας του Καμμένου! ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ
Προφανώς και οι προθέσεις της υποψήφιας του Πάνου Καμμένου, Ευαγγελίας Εγγλέζου, ήταν οι καλύτερες για να επικοινωνήσει το μήνυμά της στον ελληνικό λαό.

Ωστόσο, το βιντεάκι της στο Youtube, έχει γίνει ανάρπαστο διότι…
Ας μην πούμε περισσότερα, απλά δείτε το και θα σας φτιάξει την ημέρα:

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων – Τι λένε για τις εκλογές


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων – Τι λένε για τις εκλογές
Οι εκλογές της 6ης Μαΐου και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα των εκλογών κυριαρχούν, όπως είναι φυσικό, στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.
Εκτός από δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, οι εφημερίδες καταθέτουν τις εκτιμήσεις τους για την έκβαση της εκλογικής μάχης αλλά και για τα σενάρια της επόμενης μέρας.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων έχουν ως εξής:

..αυτοί θα πάνε να ψηφίσουν αύριο !!

ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ.. ΕΣΥ ;;;

Πανσέληνος 6ης Μαΐου.. Εκλογές με το μεγαλύτερο φεγγάρι της χρονιάς και δυο αστρονομικά φαινόμενα!


Εκλογές με το μεγαλύτερο φεγγάρι της χρονιάς και δυο αστρονομικά φαινόμενα!
Με το πιο μεγάλο φεγγάρι του έτους, την ένταση του φαινομένου των παλιρροιών και την κορύφωση της δραστηριότητας μίας ακόμη ανοιξιάτικης βροχής διαττόντων θα συμπέσουν οι εκλογές της 6ης Μαΐου.
Το βράδυ της 5ης και της 6ης Μαΐου θα λάμπει στον ουρανό το μεγαλύτερο φεγγάρι του έτους, καθώς θα συμπέσουν δύο αστρονομικά φαινόμενα. Θα υπάρχει πανσέληνος και, ταυτόχρονα, η Σελήνη θα βρίσκεται στη μικρότερη δυνατή απόσταση από τη Γη.

ΦΩΤΟ: 3D Lego με κιμωλία


ΦΩΤΟ: 3D Lego με κιμωλία
Δείτε στις εικόνες που ακολουθούν τη 3D δημιουργία ενός στρατού LEGO, η οποία σχεδιάστηκε με κιμωλία από τον Ολλανδό καλλιτέχνη Leon Keer, στο Sarasota Chalk Festival στη Φλόριντα.
Ο καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο την ψευδαίσθηση της τρισδιάστατης απεικόνισης.

Η Εντολή κι η Λεοντή


Η Εντολή κι η Λεοντή
Νάτη πάλι μπροστά η κάλπη. Δεν είναι μήτε ύψωμα που πρέπει να καταληφθεί, αλλά δεν είναι και μια στάση που την προσπερνάς λες και σ’ αυτήν θα ξαποστάσεις. Οι ρωγμές στο κουτί που ρίχνεται το ψηφοδέλτιο, είναι καμιά φορά και ίσως ανέκαθεν σ’ αυτόν τον τόπο, λάθος προάγγελος λάθος σεισμού.
Φανφάρες και μεγάλα λόγια. Μεγάλα πιστόλια κι άσφαιρες υποσχέσεις. Το όλον σύστημα τα δίνει όλα, τα σχεδιάζει όλα, τα εγγυάται όλα περί τη νομή και κατοχή της πραγματικής εξουσίας με λεοντή τη διακυβέρνηση.

Μη τους κλειδώσετε … ενημερώστε τους!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Τις τελευταίες ημέρες μεταξύ σοβαρού και αστείου ακούμε το σύνθημα «Κλειδώστε μέσα τους γέρους και τις γριές ή πάρετε τους τις ταυτότητες για να μη πάνε να ψηφίσουν το Π.Α.Σ.Ο.Κ και την Ν.Δ».
Εγώ θα πρότεινα να τους πούμε τα παρακάτω λόγια κοιτώντας τους κατάματα και με την αγάπη που τους αξίζει.
«Αγαπημένε μου Πατέρα (ή Μητέρα ή Παππού ή Γιαγιά) ξέρουμε ότι πέρασες χρόνια δύσκολα, ζώντας ή μεγαλώνοντας μέσα στην Γερμανική κατοχή αλλά και ένα εμφύλιο πόλεμο όπου πείνασες και είδες να σκοτώνεται ο συγγενής, ο φίλος, ο γείτονας σου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...