Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΓΑΠ: ΕΙΜΑΙ 'ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ' !!




..καλά .. μη μου πείτε ότι θέλετε και λοιπά σχόλια για το παραπάνω.. είναι κάποιες δηλώσεις αυτού του παιδιού που λες..
..τα λόγια είναι περιττά.. το θέμα είναι αν είναι.. την ώρα που χωρίζουμε.. ;;;; 

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ..τεράστιο πολιτικό στόχος, με στελέχη μας που έφυγαν.. στα λαϊκά στρώματα.. η εθνική συναίνεση είναι το ζητούμενο για τη χώρα.. μια κυβέρνηση ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ προσωπικοτήτων.. όχι συμπλήρωση σελίδων από κάποιους τεχνοκράτες.. βεβαίως δίνω ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτήν την κυβέρνηση..

Πεινασμένοι στην Αθήνα

Καθώς άλλη μια σεζόν τηλεοπτικού γκουρμέ ετοιμάζεται να ξεκινήσει, όλο και περισσότερο αυξάνεται ο αριθμός των πεινασμένων στους κάδους απορριμμάτων του δρόμου.

Πεινασμένοι στην Αθήνα
Θρηνούμε συλλογικά το τέλος της ψευδαίσθησης ότι «εδώ, και να πεθαίνεις, όλο και κάποιος γείτονας θα βρεθεί να σου δώσει ένα ποτήρι νερό».
Φίλος μού αφηγήθηκε πρόσφατα πώς, γυρνώντας σπίτι τις προάλλες, έπεσε άθελά του πάνω σε μεσήλικα γείτονα που πραγματοποιούσε βουτιά στον κάδο απορριμμάτων, με τη γυναίκα του να φυλάει τσίλιες στα τρία μέτρα. Ο φίλος-αυτόπτης μάρτυς κι ο υπεράνω πάσης υποψίας γείτονάς του δεν κατοικούν στο μαλακό υπογάστριο της πόλης, αλλά στην καρδιά του Κολωνακίου. Και το όλο περιστατικό δεν είναι πλέον εξωτικό αλλά βγαλμένο, λες, από ένα συλλογικό, βιωματικό «ντοκιμαντέρ» για την Αθήνα της εποχής του ΔΝΤ και του 20% ανεργίας. Λίγα χρόνια πριν, θα έβλεπες μόνο τον γραφικό «ψυχάκια» ρακοσυλλέκτη της γειτονιάς που κάθε βράδυ έβγαινε να ψαχουλέψει τα καλαθάκια του δήμου. Σήμερα, όμως, τον «θησαυρό» του διεκδικεί μια διευρυμένη, ετερόκλητη στρατιά ανθρώπων που τελευταία κατέληξαν να εξασφαλίζουν τον βιοπορισμό, τρώγοντας απ’ τα «έτοιμα» του δρόμου. Ανάμεσά τους, η άστεγη bag lady που βαρέθηκε να την κλέβουν στο ξέφραγο υπόγειο κι επέλεξε τον ανοιχτό ουρανό. Ο εξαθλιωμένος Πακιστανός
που κατόρθωσε να επιβιώσει πέρυσι απ’ τις πλημμύρες στη χώρα του και βρέθηκε στα Πατήσια να μαζεύει χαλασμένα σεσουάρ και παλιοσίδερα για να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για την Ευρώπη. Η απολυμένη γραμματέας εταιρείας σωληνώσεων στη Λυκόβρυση που «από αξιοπρέπεια» πηγαίνει να εντοπίσει τα τρία ημερήσια γεύματά της σε κάδους 10 χλμ. μακριά απ’ τη γειτονιά της. Ο συνταξιούχος που του κόψανε το επικουρικό και κατέληξε με 450 ευρώ τον μήνα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΣΤΟ twitter..


.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΣ Η ΚΑ'Ι'ΛΗ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ.. 

ΚΑΊ΄ΛΗ



ΚΑ'Ι'ΛΗ: ..Είμαστε στον γκρεμό.. ας δώσουν το παράδειγμα οι πολιτικοί αρχηγοί.. χρειάζεται σχέδιο.. είναι ψήφος εθνικής ανάγκης.. είναι όλα ρευστά κι εγώ περιμένω να ακούσω τον Πρωθυπουργό για να πάρω τις τελικές μου αποφάσεις.. 

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ


ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: Θλίβομαι για το επίπεδο που επικρατεί μέσα στη Βουλή.. από δεξιά αλλά και από αριστερά.. είμαστε περήφανος για τα δύο αυτά χρόνια.. ο Παπανδρέου δε θα φύγει.. ΑΛΛΑ και αν φύγει υπάρχει χώρος και θέση γι' αυτόν..  

ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ



ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ: ..Αν πάμε σε εκλογές οδηγούμε τη χώρα σε πλήρη αβεβαιότητα.. 

ΝΑΣΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ


ΝΑΣΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ:Σκληρή κριτική στο Γιώργο από Ν. Αλευρά.  Στιγμές εξευτελισμού στη Γαλλία για τη χώρα και την ηγεσία. Το στίγμα της ταπείνωσης δεν ανακλήθηκε. Το δημοψήφισμα επελέγη ως μια ακόμη άσκηση του κομματικού παιχνιδιού στα μέτρα των σκοπιμοτήτων που υποκαθιστά τις πολιτικές επιλογές. Δεν μπορούσε να δει το πολιτικό σύστημα την πυρκαγιά της διεθνούς κρίσης.

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ


ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: Ο Παπουτσής μιλάει για ανάγκη συνέχισης της τιτάνιας της προσπάθειας της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, αναρωτιέται τι σημαίνει μεταβατική κυβέρνηση, και προτείνει εκλογές το Φεβρουάριο μετά την 7η δόση.

ΝΤΟΛΙΟΣ



Nτόλιος: Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης αφού η ομιλία του πρωθυπουργού θα επιβεβαιώσει με σαφέστερο τρόπο τις χθεσινές του δηλώσεις και από αύριο ξεκινάνε οι διεργασίες για κυβέρνηση με πρόσωπα κοινής αποδοχής Αναμένω να ζητήσει και μια συγγνώμη από το λαό γιατί έφερε τη χώρα σε αυτή την κατάσταση.

ΓΕΙΤΟΝΑΣ



Γείτονας: Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για να μη μείνει από κυβέρνηση ο τόπος και ταυτόχρονα να ξεκινήσει η διαδικασία κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με συγκεκριμένο αντικείμενο και συγκεκριμένο χρόνο.

ΚΑΤΣΕΛΗ


Επικριτική η Κατσέλη με Παπανδρέου-Βενιζέλο, σε δραματικούς τόνους. «Τα τίναξε όλα στον αέρα ο Παπανδρέου με το δημοψήφισμα, εκλογές όσο το δυνατό πιο γρήγορα , να πάει ο πρωθυπουργός άμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για μεταβατική κυβέρνηση που θα τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες». Θα αποφασίσει για την ψήφο της όταν ακούσει τον Πρωθυπουργό.

lifo

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ 04/11/2011

Κανέλλη: "Μας ρωτάνε αν θέλουμε να πεθάνουμε ή να μας σκοτώσουν"



"Στην Ελλάδα νιώθουμε ακόμα όμορφοι, αλλά χρειάζεστε ακόμα την Ακρόπολη για να έχετε μια ιδέα του ευρωπαϊκού πολιτισμού", ήταν τα πρώτα λόγια της Λιάνας Κανέλλη στη live συνέντευξή της στο βρετανικό κανάλι Channel 4 και μετά την πρώτη ερώτηση του Jon Snow για το πώς είναι η κατάσταση στην Ελλάδα. Μία απάντηση με εμφανή δηκτική απόχρωση
Για να συνεχίσει:
"Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ανακοίνωση και τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την οποία δεν ακολουθήθηκε καμιά απολύτως δημοκρατική διαδικασία.
Φυσικά", είπε "και εναντιωνόμαστε στο δημοψήφισμα διότι είναι ένα ψεύτικο δημοψήφισμα πρόκειται για ωμό εκβιασμό καθώς γίνεται εν μέσω κρίσης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον καπιταλιστικό κόσμο".
Σε ερώτηση του Βρετανού δημοσιογράφου σχετικά με το ερώτημα του δημοψηφίσματος, η κ. Κανέλη υπήρξε εντελώς φλεγματική.
"Το ερώτημα θα είναι θέλετε να πεθάνετε η να σας σκοτώσουμε"; 

Ώρα Ελλάδας μεσάνυχτα και κάτι…

Ώρα Ελλάδας μεσάνυχτα και κάτι…
Στην κρίσιμη ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που θα διεξαχθεί τα μεσάνυχτα είναι στραμμένα τα βλέμματα σε Ελλάδα και διεθνή κοινότητα.
Η κυβέρνηση η οποία ένα 24ωρο πριν βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού, με βουλευτές του κόμματος και τους υπουργούς να λένε όχι στο δημοψήφισμα και να ζητούνκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, πρέπει να συγκεντρώσει τα «ναι» από τους μισούς συν έναν παρόντες βουλευτές, και πάντως όχι λιγότερες από 120 ψήφους.
Η συζήτηση στη Βουλή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. Η δευτερολογία του πρωθυπουργού αναμένεται γύρω στις 11:30 μ.μ ενώ τα μεσάνυχτα θα ξεκινήσει η ονομαστική ψηφοφορία.

ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/11/2011



-Συλλαλητήριο στις 7 μμ στην Πλ. Κλαυθμώνος όπως ανακοίνωσε το συντονιστικό των πρωτοβάθμιων σωματείων. 
-Συλλαλητήριο του ΚΚΕ στις 18.00 στο Σύνταγμα
-Συλλαλητήριο ΣΥΡΙΖΑ στις 18.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος 



Οι Δήμαρχοι του «Δεν Πληρώνω»

Οι Δήμαρχοι του «Δεν Πληρώνω»
Μεγαλώνει μέρα με την ημέρα το κίνημα του «Δεν Πληρώνω» το έκτακτο τέλος ακίνητης περιουσίας από Δημάρχους σε όλη τα χώρα που καλούν τους δημότες να μην καταβάλουν το «χαράτσι» μέσω ΔΕΗ.
Τελευταία περίπτωση ο εύπορος Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού, ο οποίος κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για το «πάγωμα» της πληρωμής του ειδικού τέλους ακινήτων, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, καθώς διαπιστώθηκαν λάθη στον υπολογισμό του τέλους.
«Χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων καλούνται να πληρώσουν μεγαλύτερα ποσά από τα πρέποντα και μάλιστα με τη ΔΕΗ να απειλεί πως θα κόψει το ρεύμα σε όποιον δεν πληρώσει. Ως εκ τούτου, εμείς ως δήμος αποφασίσαμε να κινηθούμε νομικά για να μην αναγκαστούν οι δημότες να πληρώσουν αυτά τα ποσάαλλά και να μην κοπεί σε κανένα σπίτι το ρεύμα», δήλωσε ο δικηγόρος του δήμου Φ. Χατζηφώτης.

Καμμένος: Θα καταψηφίσω τη νέα δανειακή σύμβαση με κάθε κόστος

Καμμένος: Θα καταψηφίσω τη νέα δανειακή σύμβαση με κάθε κόστος
Την πρόθεση του να καταψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, εξέφρασε, o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος είπε μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ότι στο κόμμα του δηλώνει ανοιχτά πως πρόκειται περί λάθους κι ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να πείσει όλους στη Νέα Δημοκρατία, ότι δεν πρέπει να συναφθεί η νέα δανειακή σύμβαση καθώς, πέραν όλων των άλλων, νομιμοποιεί το αρχικό Μνημόνιο με την τρόικα.

Νέα τραγωδία σε ορυχείο της Κίνας με τέσσερις νεκρούς

Νέα τραγωδία σε ορυχείο της Κίνας με τέσσερις νεκρούς
Άλλοι τέσσερις ανθρακωρύχοι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 50 τραυματίστηκαν στην Κίνα.
Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν «κομματιάστηκε» ένας βράχος (σ.σ. συχνό φαινόμενο σε ορυχεία σε μεγάλα βάθη) στο ανθρακωρυχείο στην επαρχία Χενάν, την ώρα που στις στοές του εργάζονταν 75 άνθρωποι.
Οι 14 εργαζόμενοι κατάφεραν να βγουν στην επιφάνεια λίγη ώρα αργότερα, μετέδωσε το κρατικό κινεζικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Νέα Κίνα.

Πέταξαν μωρό στα σκουπίδια!!




Τέσσερις γιατροί ενός νοσοκομείου της νότιας Κίνας απολύθηκαν γιατί έσπευσαν να απαλλαγούν από ένα νεογέννητο το οποίο θεώρησαν νεκρό, ενώ αυτό ζούσε, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της κινεζικής εφημερίδας Νέα του Πεκίνου.

Οι αρμόδιες αρχές διενεργούν έρευνες για το συμβάν αυτό, το οποίο σημειώθηκε στις 26 Οκτωβρίου σε νοσοκομείο της πόλης Φοσάν στην επαρχία Γκουαντόνγκ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Λιου Ντονγκμέι, έγκυος στον όγδοο μήνα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συσπάσεις και πόνους στην κοιλιά. Η γυναίκα γέννησε, αλλά το μωρό δεν έκλαψε, ούτε φαινόταν να αναπνέει και το πρόσωπό του ήταν μελανιασμένο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...