Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Πρόστιμο 3.000 στην «Ελληνοφρένεια»


Πρόστιμο 3.000 στην «Ελληνοφρένεια»

«Καμπάνα» 3.000 επέβαλε το ΕΣΡ στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM και την εκπομπή Ελληνοφρένεια, για την περιβόητη τηλεφωνική φάρσα που έκαναν οι παρουσιαστές της στο υπουργείο Παιδείας, υποστηρίζοντας πως τα DVD που έστειλαν σε σχολεία περιείχαν πορνογραφικό υλικό.
Το πρόστιμο επεβλήθη από την αρμόδια αρχή για παραπλάνηση ακροατών, προσβολή δικαιώματος επικοινωνίας και καταγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας εν αγνοία του συνομιλητή.
Ακούστε την φάρσα…

Νέο τσεκούρι στις συντάξεις και στις κοινωνικές δαπάνες


Νέο τσεκούρι στις συντάξεις και στις κοινωνικές δαπάνες

Άμεσα μαχαίρι στα ειδικά μισθολόγια και νέες περικοπές σε κοινωνικές δαπάνες, όπως αποφάσισε χτες το Υπουργικό Συμβούλιο.
Την αφαίρεση ακόμα 300 εκατομμυρίων ευρώ σε ετήσια βάση από τις ούτως ή άλλως πενιχρές αποδοχές των συνταξιούχων ενέκρινε χτες το Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ προχώρησε και στην εξειδίκευση μέτρων για επιπλέον περικοπές ύψους 325 εκατομμυρίων ευρώ, όπως προβλέπει το μνημόνιο.

Reuters: Μετά τις εκλογές το δεύτερο πακέτο



Λίγες ώρες πριν από την τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης το Reuters μεταδίδει ότι δεν θα ληφθεί καμία απόφαση. Υποστηρίζει ότι η χώρα μας θα λάβει μόνο την πρώτη δόση 30 δισ. ευρώ και τα υπόλοιπα μετά τις εκλογές. 

Πιο συγκεκριμένα αξιωματούχοι της ευρωζώνης εξετάζουν τρόπους να καθυστερήσει μέρος ή και το σύνολο του δεύτερου πακέτου δανείων προς την Ελλάδας, αποφεύγοντας, ωστόσο, παράλληλα μια άτακτη χρεοκοπία της χώρας, είπαν  στο πρακτορείο ειδήσεων πηγές από την ΕΕ.

Πρόταση για κατάργηση των βουλευτικών συντάξεων από το ΚΚΕ


Το ΚΚΕ καλεί  τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να υιοθετήσει την πρόταση του κόμματος για κατάργηση των βουλευτικών συντάξεων και των άλλων προνομίων, με αφορμή την ανακοίνωση για παραίτηση του ανώτατου άρχοντα από το δικαίωμά του για αποζημίωση.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρεται:

Παραιτήθηκε του μισθού του ο Κάρολος Παπούλιας


Παραιτήθηκε του μισθού του ο Κάρολος Παπούλιας

Την απόφασή του να παραιτηθεί της μηνιαίας αποζημίωσης που λαμβάνει γνωστοποίησε στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Κυκλοφορεί η εφημερίδα των εργαζόμενων της «Ελευθεροτυπίας»


Κυκλοφορεί η εφημερίδα των εργαζόμενων της «Ελευθεροτυπίας»
Κυκλοφορεί σήμερα η απεργιακή έκδοση των εργαζομένων της «Ελευθεροτυπίας». Στην τελευταία σελίδα φιλοξενεί άρθρο των Μανώλη Γλέζου και Δημήτρη Παπαχρήστου με τίτλο «Αγώνας για την απελευθέρωση». Ας αγοράσουμε όλοι από ένα φύλλο και ας στηρίξουμε τους εργαζόμενους της εφημερίδας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...