Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΑ CDS!!


 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ CDS!!

Τα κανάλια κάνουν γαργάρα το πιστωτικό γεγονός…


Quantcast



Ενώ η Ελλάδα ανακηρύχθηκε και επίσημα από την ISDA σε χρεοκοπημένη χώρα, κάτι για το οποίο οι Έλληνες πολιτικοί μας εκβίαζαν και μας τρομοκρατούσαν τόσο καιρό για να δεχόμαστε τα μνημόνια, εντούτοις από το πρωϊ τα καθεστωτικά κανάλια κάνουν εντελώς γαργάρα το γεγονός.

«Έφυγε» ο ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος σε ηλικία 68 ετών


«Έφυγε» ο ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος σε ηλικία 68 ετών
Ο Νίκος Δαδινόπουλος έχασε τη μάχη για τη ζωή.
Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 χρόνων. Πριν λίγο καιρό, μέσα από τις προσωπικές του σελίδες στο διαδίκτυο, ο ηθοποιός είχε κάνει έκκληση για έξι φιάλες αίμα. Ο λόγος, όπως είχε εξηγήσει ο ίδιος ήταν πως επρόκειτο να μπει στο χειρουργείο για μια πολύ σοβαρή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη, απ΄όπου και θα αφαιρούνταν ένα λίπωμα, το οποίο πίεζε τους νευρώνες, δημιουργώντας ένα είδος παράλυσης στα άκρα. Στο κάλεσμά του είχαν ανταποκριθεί αρκετοί από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. Ο ηθοποιός δεν κατάφερε να βγει νικητής από την περιπέτεια με την υγεία του.

Από τον… φραπέ στο γιαούρτι ο Βενιζέλος! [φωτο]


Από τον… φραπέ στο γιαούρτι ο Βενιζέλος! [φωτο]

Κάθε φορά που ο κ. Βενιζέλος επιχειρεί να αναλάβει τα …ηνία του ΠΑΣΟΚ και να γίνει ο αρχηγός του κόμματος στοχοποιείται!
Όλοι θυμόμαστε τον φραπέ που του είχε εκτοξεύσει ο Ρέλος στην Χαριλάου Τρικούπη το 2007 ενώ σήμερα ο κύριος Λεμονής του έριξε …γιαουρτάκι

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ 11/03/2012

Βροχές, ανέμους και σκόνη… φέρνει ο καιρός


Βροχές, ανέμους και σκόνη… φέρνει ο καιρός
Βροχές, χιόνια στα ορεινά, ισχυροί άνεμοι και μεταφορά σκόνης θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού τις επόμενες ώρες. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν τοπικά 8 και στα νοτιοδυτικά 9 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια.
Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Από το μεσημέρι τοπικές βροχές κατά κανόνα ασθενείς. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με ασθενείς βροχές.

Πιστωτικό γεγονός = Χρεοκοπία + νέα μέτρα (βίντεο) ΖΗΤΩ!! ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ!!


Quantcast
Πιστωτικό γεγονός = Χρεοκοπία + νέα μέτρα [βίντεο]

Ζήτω πτωχεύσαμε! Αυτό πανηγυρίζουν σήμερα τα μέλη της συμμορίας των κηφήνων της Βουλής μαζί με τα αφεντικά τους, τους ξεδιάντροπους τοκογλύφους. Το κόλπο τους πέτυχε. Τα λεφτά των ταμείων χάθηκαν και επίσημα.
Τα λεφτά μας, τα έκαναν ομόλογα υποχρεωτικά, και τώρα τα κουρεύουν. Το υστέρημα των εργαζομένων ληστεύτηκε. Μένει τώρα, να κοροϊδέψουν και άλλο, να κερδίσουν χρόνο.
Μια διεθνής χρηματοπιστωτική Αρχή αποφάσισε αργά σήμερα, ότι η ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων, που κρατούν ιδιώτες ομολογιούχοι, αποτελεί ένα «πιστωτικό γεγονός» δηλαδή χρεοκοπία.
Η απόφαση, την οποία έλαβε η «Διεθνής Ένωση για την Ανταλλαγή Νομίμων υποχρεώσεων και Παραγώγων», η «International Swaps and Derivatives Association (ISDA)», πυροδοτεί την ενεργοποίηση των «ασφαλίστρων κινδύνου», των CDS.

Συναυλία Νταλάρα στη Δάφνη..


ΦΩΤΟ: Επεισόδια ΤΩΡΑ στη Δάφνη











Με αποδοκιμασίες, νεράτζια και μπουκάλια υποδέχτηκαν τον Γιώργο Νταλάρα στη Δάφνη.
Όσοι παρερεύθηκαν για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του τραγουδιστή ζητούσαν από τους υπόλοιπους να σταματήσουν τις αποδοκιμασίες και να αποχωρήσουν. Ωστόσο τα επεισόδια δεν είχαν τέλος.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία και δυνάμεις των ΜΑΤ.
Δείτε το βίντεο:

Η Ελληνική Τραγωδία και η ενεργοποίηση των Cds


Η Ελληνική Τραγωδία και η ενεργοποίηση των Cds

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις για την υλοποίηση του PSI+ από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλο και την ενεργοποίηση (με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου) των ρητρών συλλογικής δράσης (cac’ s) είχαμε εξελίξεις από τον ISDA.
Συγκεκριμένα ο ISDA ανακοίνωσε την Παρασκευή το βράδυ 9 Μαρτίου ότι θεωρεί την ενεργοποίηση των ρητρών συλλογικής δράσης (cac’ s) για τα ομόλογα που διέπονται από Ελληνικό Δίκαιο ως πιστωτικό γεγονός (Credit Event).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...