Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Έκτακτα δρομολόγια


Αυξημένες κατά 20% θα είναι οι προσφερόμενες θέσεις στις αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη και κατά την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, τη Δευτέρα του Πάσχα.

Λόγω της προβλεπόμενης μειωμένης επιβατικής κίνησης ορισμένων τοπικών και προαστιακών γραμμών σήμερα και τη Δευτέρα του Πάσχα, αναστέλλονται μόνο για αυτές τις ημέρες συγκεκριμένα δρομολόγια στις παρακάτω διαδρομές:

Φοβόσασταν τους κομμουνιστές και ήρθαν οι καπιταλιστές να σας πάρουνε τα σπίτια!


Quantcast

Ελεγαν ότι αν έρθουν οι κομμουνιστές στην εξουσία, θα πάρουν τα σπίτια των εργαζομένων. Τώρα, αφού τους έπεισαν να πάρουν δάνεια, τους αφαιρούν τη δουλειά, τους μειώνουν μισθούς και συντάξεις και κόβουν το εφάπαξ.


Αποτέλεσμα, εκατοντάδες χιλιάδες οικογενειάρχες να μην μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις και ήδη χιλιάδες σπίτια απειλούνται με κατασχέσεις που έχουν αναβληθεί μόνο προσωρινά. Αλλά και τις δόσεις να πληρώνεις κανονικά, πληρώνεις με βάση μια τιμή που δεν ισχύει πια.

Ποιους φόρους θα μας επιβάλλουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ


Ποιους φόρους θα μας επιβάλλουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
Ένα από τα πρώτα νομοσχέδια που πρόκειται να έλθουν στη Βουλή μόλις σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις κάλπες των επικείμενων βουλευτικών εκλογών είναι το φορολογικό.
ΠαΣοΚ και Νέα Δημοκρατία πρόκειται να «συγκρουστούν» προεκλογικά στη βάση των μέτρων που πρέπει να ληφθούν τους επόμενους μήνες για την πρόσθετη μείωση των δαπανών κατά περίπου 11,5 δισ. ευρώ και την αύξηση κατά περίπου 3,5 δισ. ευρώ των φορολογικών εσόδων.

Ο θάνατος του δικομματισμού


Το ρευστό πολιτικό κλίμα και η πτώση των δύο μεγάλων κομμάτων επιβεβαιώνεται σε τρεις νέες δημοσκοπήσεις. Σύμφωνα με την MRB για την Realnews η διαφορά της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ φτάνει στο 7,8%, η εταιρεία pulse για τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής δίνει την διαφορά στο 6% και η Μέτρον Analysis για την Ημερησία στο 4,5%.

ΣΟΚ: Οικογένεια μαγείρεψε και έφαγε αλεπού – Δεν έχουν λεφτά ούτε για τροφή


ΣΟΚ: Οικογένεια μαγείρεψε και έφαγε αλεπού – Δεν έχουν λεφτά ούτε για τροφή
Η οικονομική κρίση οδήγησε μια οικογένεια στην εξαθλίωση με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να φάνε αλεπού. Η απίστευτη αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε σε ένα χωριό της Εύβοιας, όταν πριν από λίγες ημέρες μια περίεργη μυρωδιά αναδυόταν από γειτονικό σπίτι.
Όπως γράφει το evianews.gr, οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει και έτσι αποφάσισαν να επισκεφθούν το σπίτι του συγχωριανού τους και να τον ρωτήσουν.

Ο Ρόζμπεργκ για τη νίκη του



Μετά από 110 Γκραν Πρι, ο Νίκο Ρόσμπεργκ πανηγύρισε την πρώτη νίκη στη καριέρα του και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην είναι ευτυχής γι' αυτό το γεγονός.
''Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Το περίμενα καιρό, τόσο εγώ, όσο και η ομάδα. Επιτέλους το καταφέραμε. Είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε πόσο γρήγορα προοδεύουμε.

ΧΙΟΣ ΠΑΣΧΑ 2012: και πάλι.. 140.000 ρουκέτες !!!

Πυροβολισμοί κατά του ελληνικού στρατοπέδου στη Καμπούλ


ΤΩΡΑ: Πυροβολισμοί κατά του ελληνικού στρατοπέδου στη Καμπούλ
Μπαράζ πυρών από ελαφρά όπλα δέχτηκε το πρωί το στρατόπεδο της Ελληνικής Δύναμης Αφγανιστάν! Ένοπλοι άρχισαν να πυροβολούν κατά του στρατοπέδου και η φρουρά έριξε στον αέρα για εκφοβισμό. Κανείς δεν έχει τραυματιστεί ,λένε πηγές από το ΥΕΘΑ.
Η κατάσταση στη Καμπούλ είναι έκρυθμη από το πρωί και πυρά και εκρήξεις ακούγονται ειδικά στη περιοχή που βρίσκεται η αμερικανική πρεσβεία.

Τό Ἅγιον Φῶς μαρτυρεῖ τήν Ὀρθοδοξία


Quantcast
Ἡ σχισμένη καί μαυρισμένη κολώνα!

Τό Πάσχα τοῦ 1549 μ.Χ. οἱ Ἀρμένιοι κατώρθωσαν νά δωροδοκήσουν τόν Τοῦρκον Διοικητήν, καί νά ἐκδώση ἀπαγορευτικήν διαταγήν πρός τόν Ἕλληνα-Ὀρθόδοξον Πατριάρχην Σωφρόνιον Δ΄, ὥστε νά μήν ἔχει πρόσβασιν ἐντός του Ναοῦ διά τήν τελετήν τοῦ Ἁγίου Φωτός. Οἱ φρουροί ἔκλεισαν τήν Ἁγίαν Πόρτα καί ὁ Πατριάρχης Σωφρόνιος Δ΄ μέ τό ἱερατεῖον καί τούς πιστούς του παρέμειναν ἔξω προσευχόμενοι, ἀναμένοντες τήν ἔκβασιν τῶν γεγονότων. Πράγματι ἡ ἀπάντησις τοῦ Κυρίου μᾶς ἦταν ἄμεσος.

Έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο την ώρα του “Χριστός Ανέστη”


Κι ενώ ο Αρχιεπίσκοπος και όσοι βρίσκονταν στον Ι. Ν. Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου έψελναν το “Χριστός Ανέστη” κάποιοι άλλοι έψελναν τον Εθνικό Υμνο.

Quantcast

Εκατοντάδες πιστοί βρίσκονταν στην οδό Σκουφά για την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία. Ανάμεσά τους ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και βουλευτές. 
Την ώρα που ο Αρχιεπίσκοπος έψαλαν το “Χριστός Ανέστη” δεκάδες πιστοί που βρίσκονταν έξω απο τον Νάο άρχισαν να ψέλνουν τον Εθνικό Υμνο.

Δείτε το βίντεο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...