Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Τα κρυφά μέτρα του Μνημονίου που πέρασαν με την υπερψήφιση της δανειακής σύμβασης


Τα κρυφά μέτρα του Μνημονίου που πέρασαν με την υπερψήφιση της δανειακής σύμβασης

Υπάρχουν «κρυφά» μέτρα τα οποία πέρασαν στα… ψιλά και τα διάβασαν, δεν τα διάβασαν από χθες με την ψήφο των βουλευτών «πέρασαν» και ισχύουν από σήμερα.
Δεν αλλάζει η ζωή μόνο λόγω της υποχρεωτικής φτώχειας μέσω οριζόντιας μείωσης μιθών των νέων και συντάξεων των ηλικιωμένων, αλλά ζουν πολλά ακόμη.
Στο Δημόσιο:

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κ.Α.Π. - Σπίθα  καταγγέλλει την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του  Μίκη Θεοδωράκη, του Μανώλη Γλέζου και χιλιάδων διαδηλωτών στην πλατεία Συντάγματος,  με την απρόκλητη χρήση χημικών, σε μια στιγμή όπου δεν υπήρχε το παραμικρό επεισόδιο.
Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση, τον Λουκά Παπαδήμο, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Χρήστο Παπουτσή για τα εγκλήματα που διαπράττουν  εναντίον του ελληνικού λαού, στην υπηρεσία ξένων δυνάμεων και των εχθρών της χώρας.

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη ρίψη χημικών ζητούν οι γιατροί


Παρέμβαση εισαγγελέα για τη ρίψη χημικών ζητούν οι γιατροί

Παρέμβαση εισαγγελέα για την προστασία της δημόσιας υγείας από την ρίψη των επικίνδυνων χημικών ουσιών από την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαδήλωσης, με αποτέλεσμα να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία χιλιάδων πολιτών, ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ).
Η Ομάδα Άμεσης Δράσης των εθελοντών γιατρών του ΙΣΑ, έδωσε χθες τις πρώτες βοήθειες, σε δεκάδες πολίτες που είχαν υποστεί επικίνδυνα εγκαύματα και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα από την εισπνοή αυτών των ουσιών, αναφέρει η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ.

Θεσσαλονίκη μου, μεγάλη μπατσομάνα


Θεσσαλονίκη μου, μεγάλη μπατσομάνα

Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια της χτεσινής διαδήλωσης στη Θεσσαλονίκη.
Παρακαλώ τους φίλους αναγνώστες που κατοικούν σε χώρες του εξωτερικού -ξέρω από τα στατιστικά του μπλογκ πως είστε χιλιάδες- να ενημερώσετε τους φίλους σας, τους γνωστούς σας και τους πολίτες των χωρών που σας φιλοξενούν για το σημερινό φασιστικό καθεστώς της Ελλάδας και τις θηριωδίες του.
Διαδώστε σε όλους αυτά τα βίντεο.
Βοηθήστε να σώσουμε τη χώρα μας, τους πολίτες της και τη δημοκρατία.
Ευχαριστώ.
ΒΙΝΤΕΟ -->

Νέες αυξήσεις-φωτιά στα εισιτήρια του ΟΑΣΑ


Νέες αυξήσεις-φωτιά στα εισιτήρια του ΟΑΣΑ

Επιβαρύνσεις χωρίς τέλος φέρνει το νέο μνημόνιο
Στο 1,70-1,80 ευρώ θα αυξηθεί η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου του ΟΑΣΑ από τις αρχές του 2013, ενώ το εισιτήριο για λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ θα αυξηθεί στο 1,50 ευρώ.
Το νέο μνημόνιο προβλέπει πως στο πρώτο τρίμηνο του 2013 θα υπάρξουν νέες αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων σε αστικές συγκοινωνίες και τρένα κατά 25% τουλάχιστον, ενώ τα επιχειρησιακά σχέδια των εταιρειών ΟΑΣΑ, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα τροποποιηθούν προκειμένου να μηδενιστούν τα ελλείμματά τους.

Σχέδιο της κυβέρνησης η ωμή καταστολή σε βάρος χιλιάδων διαδηλωτών


Σχέδιο της κυβέρνησης η ωμή καταστολή σε βάρος χιλιάδων διαδηλωτών

Σχέδιο άγριας και ωμής κρατικής καταστολής. Οι κρατικοί κατασταλτικοί μηχανισμοί χτύπησαν με τόνους χημικών και κρότου – λάμψης, εντελώς αναίτια, δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτών που πλημμύρισαν χτες το κέντρο της πόλης, την ώρα που συζητιόταν στη Βουλή το νέο μνημόνιο.
Η Αθήνα βούλιαξε από άκρη σε άκρη (από Ομόνοια μέχρι Σύνταγμα και τους Στύλους Ολυμπίου Διός). Και έμεινε έτσι επί 6 και πλέον ώρες, παρά το όργιο καταστολής και τη δράση προβοκατόρων που έκαιγαν κτίρια στο κέντρο της πόλης.

Ο «στρατηγός» με τη μοβ ομπρέλα


Ο «στρατηγός» με τη μοβ ομπρέλα

Μεθοδικά, οργανωμένα, με σχέδιο που έμοιαζε να έχει καταστρωθεί μέχρι την τελευταία του γραμμή, ομάδες κουκουλοφόρων που εμφανίζονταν ξαφνικά σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας, κατάφεραν να μετατρέψουν την πρωτεύουσα σε κόλαση.

Γκλέτσος: «Kόντεψα να πεθάνω, αλλά περισσότερο φοβήθηκα να μην πεθάνει ο Μίκης»


Γκλέτσος: «Kόντεψα να πεθάνω, αλλά περισσότερο φοβήθηκα να μην πεθάνει ο Μίκης»
Ντροπή και αίσχος για τα επεισόδια στην διαδήλωση του λαού στο Σύνταγμα, δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος στα μεσημβρινά γεγονότα του lamiastar.
Δύο φορές του κόπηκε η ανάσα από τα χημικά, για τα οποία ρωτά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, ποιος έδωσε εντολή να χρησιμοποιηθούν ασφυξιογόνα και μάλιστα στους ηλικιωμένους Μίκη Θεοδωράκη και Μανώλη Γλέζο που ήταν εκεί να εμψυχώσουν τους πολίτες;

Ήλθε, είδε και απήλθε…


Ήλθε, είδε και απήλθε…

Ο λόγος για την κυρία Αννα Βαγενά, που ορκίστηκε χθες το μεσημέρι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, λαμβάνοντας τη θέση της παραιτηθείσας Πέμης Ζούνη.
Δώδεκα ώρες μετά, συνεπής στην άποψή της για αυτό, καταψήφισε το νέο μνημόνιο και διεγράφη από τον πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Παπανδρέου.

Νέο ΒΙΝΤΕΟ των Anonymous – Απειλούν τη Ελληνική Κυβέρνηση!


Νέο ΒΙΝΤΕΟ των Anonymous – Απειλούν τη Ελληνική Κυβέρνηση!

Με νέα ανάρτησή τους στο διαδίκτυο η ομάδα χάκερ Anonymous, απειλεί  την Ελληνική κυβέρνηση.
Στο βίντεο κάνουν γνωστό, οτι οι ηλεκτρονικές επιθέσεις δεν θα σταματήσουν μέχρι η κυβέρνηση ή να πέσει ή να ικανοποιήσει τα αιτήματα των Ελλήνων πολιτών.
Τέλος δηλώνουν θα μείνουν στο πλευρό των Ελλήνων που αγωνίζονται, ενώ  κάνουν γνωστό οτι δεν υποκινούν ταραχές με κανένα τρόπο και λυπούνται για τα επεισόδια που έγιναν.

BINTEO -->

Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ η Μ. Τσόκλη


Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ η Μ. Τσόκλη

Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ η Μάγια Τσόκλη, παρότι χθες υπερψήφισε το νέο οικονομικό πρόγραμμα.
Πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο επικρατείας είναι η Σταυρούλα Σαλουφάκου, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.

Ηλεκτρονικά η ανανέωση των βιβλιαρίων υγείας των ανέργων για το 2012


Tη δυνατότητα να θεωρήσουν το βιβλιάριο υγείας τους για ολόκληρο το 2012, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν, αποκτούν οι 178.628 άνεργοι που επιδοτήθηκαν από τον ΟΑΕΔ, από την 1/1/2011 έως τις 31/12/2011.

Εκλογές τον Απρίλιο λέει ο Π. Καψής… Ποιον δουλεύετε;

Πριν από λίγο ο Παντελής Καψής, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι εκλογές θα γίνουν τον Απρίλιο, και όπως διαρρέεται την τελευταία Κυριακή του μήνα!
Όλως τυχαίως σήμερα θυμήθηκαν στην κυβέρνηση Παπαδήμιου να βάλουν “από την πίσω πόρτα” στην συζήτηση τις εκλογές… Μία μέρα μετά την υπερψήφιση του Μνημονίου 2, μια μέρα μετά την αντίδραση του κόσμου που εχθές δεν έτρεχε όπως άλλες φορές στα πρώτα χημικά, παρόλες τις προσπάθειες των ΜΑΤ και των προβοκατόρων που έβαζαν φωτιές, μια μέρα μετά την άνευ προηγουμένου διαγραφή 45 βουλευτών από τις ΚΟ τους!
 

.. .. ..

ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ 2ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ..

Αυτοί είναι οι βουλευτές που καταψήφισαν το νέο Μνημόνιο:


Καμμένος Πάνος

Κουρουμπλής Παναγιώτης

Σταμάτης Δημήτριος

Μωραϊτης Νικόλαος

Οι «Anonymous» χτύπησαν το primeminister.gr και το astynomia.gr


Οι «Anonymous» χτύπησαν το primeminister.gr και το astynomia.gr


Εκτός λειτουργίας τέθηκαν οι ιστοσελίδες primeminister.gr και το astynomia.gr. Οι δύο ιστοσελίδες, του πρωθυπουργού και της αστυνομίας τέθηκαν εκτός λειτουργίας μόλις έγινε αντιληπτό ότι χτυπήθηκαν από χάκερ. Σύμφωνα με το twitter που διατηρούν οι Anonymous τα δύο site χτυπήθηκαν.

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 2ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ


Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία 199 βουλευτών το μνημόνιο.

Ψήψισαν –>

Παπαδήμος: «Το νέο Μνημόνιο θα πετύχει»

Παπαδήμος: «Το νέο Μνημόνιο θα πετύχει»

Μνημόνιο ή χρεοκοπία, Ευρώ ή δραχμή; Είναι τα διλλήματα που έθεσε ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για την πιο κρίσιμη ψηφοφορία της χώρας.
«Είναι ιστορικής σημασίας για το μέλλον της χώρας η σημερινή συνεδρίαση» υπογράμμισε ο κ. Παπαδήμος και ανέφερε «Τα αποτελέσματά της θα καθορίσουν το αν η οικονομία μας θα εξασφαλίσει την χρηματοδότησή της για τα επόμενα χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να περάσουμε στην ανάπτυξη και να κατοχυρώσουμε τη θέση μας στο ευρώ ή αν από μοιραία πλάνη οδηγήσουμε τη χώρα στη χρεοκοπία.

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.. Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!!



Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ 
ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ!! 
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!
Ο Παπαδήμος μιλάει εδώ και 20 λεπτά συνεχώς για βραχυπρόθεσμα , μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.. 
ποιος θα τ' αντέξει όλα αυτά μέχρι το .. μακροπρόθεσμο σχέδιο τους όμως δεν λέει.. 

Κόντρα εκτός ορίων Βενιζέλου-ΚΚΕ




Πρωτοφανής ένταση στο Κοινοβούλιο. Διαβάστε τι έγινε στην πρώτη ομιλία Βενιζέλου. Ποιος βουλευτής πέταξε χαρτιά στον αέρα (Vid)
ΒΙΝΤΕΟ -->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...