Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Παπαδήμος: «Το νέο Μνημόνιο θα πετύχει»

Παπαδήμος: «Το νέο Μνημόνιο θα πετύχει»

Μνημόνιο ή χρεοκοπία, Ευρώ ή δραχμή; Είναι τα διλλήματα που έθεσε ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για την πιο κρίσιμη ψηφοφορία της χώρας.
«Είναι ιστορικής σημασίας για το μέλλον της χώρας η σημερινή συνεδρίαση» υπογράμμισε ο κ. Παπαδήμος και ανέφερε «Τα αποτελέσματά της θα καθορίσουν το αν η οικονομία μας θα εξασφαλίσει την χρηματοδότησή της για τα επόμενα χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να περάσουμε στην ανάπτυξη και να κατοχυρώσουμε τη θέση μας στο ευρώ ή αν από μοιραία πλάνη οδηγήσουμε τη χώρα στη χρεοκοπία.

Έχω την πεποίθηση ότι οι βουλευτές θα πράξουν το καθήκον τους«.
Ο κ. Παπαδήμος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το νέο Μνημόνιο θα πετύχει. «Κάνουν λάθος όσοι προεξοφλούν την αποτυχία του νέου Μνημονίου» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Παπαδήμος ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας έκκληση για ψυχραιμία, σχετικά με τους βανδαλισμούς και τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
«Βανδαλισμοί και η βία δεν έχουν θέσει σε μια δημοκρατία. Κάνω έκκληση προς τους πολίτες για ψυχραιμία, δεν έχουμε την πολυτέλεια τέτοιων συγκρούσεων σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...