Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Νέο τελεσίγραφο της τρόικας


"Για να προχωρήσουμε σε συμφωνία υπογράψτε και νομοθετήστε όλα τα μέτρα", φαίνεται ότι είναι το περιεχόμενο του νέου τελεσιγράφου προς τον πρωθυπουργό και τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς.
Το τελεσίγραφο εκπνέει τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαιτέρως "θερμό" για το Κοινοβούλιο.

Και επίσημα μαζί Κουβέλης- εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ!


Και επίσημα μαζί Κουβέλης- εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ!

Επισημοποιείται η εκλογική και πολιτική συνεργασία της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜ.ΑΡ.) με στελέχη του λεγόμενου εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ.
Την ερχόμενη Πέμπτη, σύμφωνα με το tovima.gr. ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ.κ. Φ. Κουβέλης και πασοκογενείς που κινούνται γύρω από το περιοδικό «Μεταρρύθμιση», στελέχη της λεγόμενης ανανεωτικής και μεταρρυθμιστικής Αριστεράς αλλά και παλαιοί «Ρηγάδες» ανακοινώνουν την συμπόρευσή τους.

EΚΤΑΚΤΟ: Μαθητές «ξεφτίλισαν» τη Διαμαντοπούλου


EΚΤΑΚΤΟ: Μαθητές «ξεφτίλισαν» τη Διαμαντοπούλου

Επεισόδιο μεταξύ της υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου και τριών μαθητών σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο υπουργείο Παιδείας, παρουσία και του Δημάρχου Αθήνας, Γ. Καμίνη.
Ο ειδικός Γραμματέας του υπουργείου, Μ. Κοντογιάννης, είχε μόλις ολοκληρώσει την ομιλία του και προσκάλεσε την υπουργό στο βήμα…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...