Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Οι Anonymous απειλούνται με εμφύλιο


Οι Anonymous απειλούνται με εμφύλιο
Μπορεί οι Anonymous να είναι αυτή τη στιγμή η πιο αναγνωρίσιμη ομάδα χάκερς στον πλανήτη και όλοι να πιστεύουν πως στις τάξεις τους επικρατεί αρμονία, ωστόσο η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες, το κίνημα απειλείται με εμφύλιο πόλεμο.
Μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Pastebin, δείχνει πως οι Anonymous έχουν …στραβώσει με την υποομάδα των AnonOps. Πιο συγκεκριμένα, οι Anonymous κατηγορούν την ομάδα τους για το «απολυταρχικό καθεστώς» το οποίο επιβάλλει, επειδή όπως υποστηρίζουν δεν σέβονται το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης.

Επτά χαράτσια σε εκατό μέρες


Επτά χαράτσια σε εκατό μέρες

Σε φορολογικό κλοιό βρίσκονται 5,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι, καθώς πρέπει να εξοφλήσουν 7 χαράτσια το αργότερο έως τα τέλη Φεβρουαρίου. Στο ειδικό τέλος ακινήτων, τις έκτακτες εισφορές, το τέλος επιτηδεύματος και το φόρο εισοδήματος προστίθενται άμεσα τα τέλη κυκλοφορίας, η περαίωση, το ΕΤΑΚ του 2009 και ο ΦΑΠ της διετίας 2010 – 2011.
Τα 7 χαράτσια της εφορίας πρέπει να εξοφληθούν άμεσα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να πέσει έξω ο προυπολογισμός του 2011 και το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής. Υπό το φόβο αυτό, το οικονομικό επιτελείο διερευνά ακόμα και το ενδεχόμενο της χορήγησης φοροδανείων συνολικού ύψους 500 εκατ. ευρώ με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου!
Τα χαράτσια που πληρώνουν οι φορολογούμενοι είναι:

Ο Μίκης Θεοδωράκης για την κρίση… (βίντεο)


Ο Μίκης Θεοδωράκης για την κρίση… [βίντεο]Στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, Αλ Τσαντίρι news, μεταδόθηκε εχτές το μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη.
Δείτε τι είπε για την κρίση και την πολιτική κατάσταση της χώρας:
ΒΙΝΤΕΟ: --->

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: Προθεσμία για οκτώ περιοχές της Αττικής


Προθεσμία για οκτώ περιοχές της Αττικής

Λήγει στις 28 Νοεμβρίου 2011 η προθεσμία υποβολής αίτησης διόρθωσης/ ένστασης στο Κτηματολόγιο για τους κατοίκους εσωτερικού σε οκτώ περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής, η οποία ξεκίνησε στις 26 Σεπτεμβρίου 2011.

Εξοντωτικά τα χαράτσια για τη λαϊκή οικογένεια


ΚΚΕ: Εξοντωτικά τα χαράτσια για τη λαϊκή οικογένεια

Την πλήρη κατάργηση όλων των χαρατσιών για τη λαϊκή οικογένεια ζητεί με ανακοίνωσή το ΚΚΕ προτείνοντας παράλληλα να φορολογηθεί το μεγάλο κεφάλαιο με 45%.

Όπως επισημαίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα, η αδυναμία «χιλιάδων λαϊκών οικογενειών να πληρώσουν το εξοντωτικό χαράτσι για τα σπίτια καθώς και η πλατιά άρνηση καταβολής του από τις οικογένειες εκείνες που για να το πληρώσουν πρέπει να κάνουν δραστικές περικοπές στις ανάγκες που αφορούν στη διαβίωσή τους, φανερώνει από τη μία τη βαρβαρότητα του νόμου και από την άλλη την ισχυρή αντίσταση του λαού παρά τους άθλιους εκβιασμούς για διακοπή ρεύματος».

Και τώρα η κλήρωση – Στις 2 Δεκεμβρίου το νέο ραντεβού


Και τώρα η κλήρωση – Στις 2 Δεκεμβρίου το νέο ραντεβού

Το τοπίο της τελικής φάσης του EURO 2012 ξεκαθάρισε την Τρίτη. Κροατία, Πορτογαλία, Ιρλανδία και Τσεχία ήταν οι τελευταίες 4 ομάδες που πήραν τα εισιτήρια για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού του καλοκαιριού.
Μετά και την ολοκλήρωση των μπαράζ σχηματίστηκαν τα γκρούπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων που θα διεξαχθεί στις 2 Δεκεμβρίου.

Στοιχεία σοκ για τους νεόπτωχους στην Ελλάδα


Στοιχεία σοκ για τους νεόπτωχους στην Ελλάδα

Το προφίλ του μέσου Έλληνα έχει αλλάξει δραματικά, με δεκάδες συμπολίτες μας να μένουν κυριολεχτικά στο δρόμο, μετά τις απώλειες θέσεων εργασίας και τις οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων.
Πρόσφατη έρευνα άλλωστε αποκάλυψε τη ραγδαία αύξηση των αστέγων, ενώ δεν είναι και λίγοι εκείνοι που στρέφονται σε αγορές μεταχειρισμένων προϊόντων ή από «δεύτερο χέρι«, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες σε βασικά είδη ρουχισμού και ένδυσης.

Δεν καταθέτει στεφάνι στο Πολυτεχνείο η Διαμαντοπούλου


Δεν καταθέτει στεφάνι στο Πολυτεχνείο η Διαμαντοπούλου

«Αντί στεφάνων οφείλουμε όλοι να καταθέσουμε αυτή την αλήθεια. Έχουμε χρέος να περιφρουρήσουμε το πραγματικό νόημα και το συμβολισμό του Πολυτεχνείου και να απομονώσουμε πολιτικά και ηθικά τις μειοψηφίες, που με τις πράξεις τους υπονομεύουν την έννοια της δημοκρατικής έκφρασης όλων των πολιτών», τόνισε η Άννα Διαμαντοπούλου, επισημαίνοντας πως δεν έχει νόημα η κατάθεση στεφάνων με τη συνοδεία της αστυνομίας.

Αστυνομική επιχείρηση διάλυσης «Αγανακτισμένων» στη Γαλλία


Αστυνομική επιχείρηση διάλυσης «Αγανακτισμένων» στη Γαλλία

Ομάδα δεκάδων ακτιβιστών είχε στήσει έναν καταυλισμό στην πλατεία της συνοικίας La Defense τις τελευταίες 12 ημέρες.
Η γαλλική αστυνομία επιχείρησε να διαλύσει έναν καταυλισμό του εγχώριου κινήματος των «Αγανακτισμένων» («Les Indignes») στην επιχειρηματική συνοικία La Defense του Παρισιού, μετέδωσαν εγχώρια ΜΜΕ.
Τη νύχτα της Τρίτης περίπου 100 αστυνομικοί και χωροφύλακες πραγματοποίησαν επιδρομή στον καταυλισμό, κατάσχοντας σκηνές, μουσαμάδες, χαρτόκουτα και πανό, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο TF1.

Έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης η νέα κυβέρνηση

Μόλις ολοκληρώθηκε η ψηφηφορία του βουλευτικού σώματος με την κυβέρνηση Παπαδήμου να παίρνει την ψήφο εμπιστοσύνης. Αναλύτικά «Ναι» ψήφισαν 255 βουλευτές ενώ 38 ψήφισαν «όχι».


Τρία ΟΧΙ στην κυβέρνηση Παπαδήμου

Ο Πάνος Καμμένος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο Μάταζη Τσεντίν και ο Χρήστος Κατσούρας είναι οι τρεις Βουλευτές που καταψήφισαν την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Μακελειό με 22 νεκρούς στο Πακιστάν


Μακελειό με 22 νεκρούς στο Πακιστάν

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε δύο διαφορετικά περιστατικά στο βορειοδυτικό Πακιστάν, στο ένα από τα οποία ενεπλάκησαν αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ενώ το άλλο αφορούσε μία βομβιστική επίθεση εναντίον ενός οχήματος των Ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι ασφαλείας.
Οι δύο επιδρομές των μη επανδρωμένων αεροσκαφών σημειώθηκαν στο νότιο Ουαζιριστάν, μία περιοχή των φυλών κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν, όπου έχουν τη βάση τους οι Ταλιμπάν.

Νέο όχι στην κυβέρνηση Παπαδήμου


Νέο όχι στην κυβέρνηση Παπαδήμου
Την απόφαση του να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κατσούρας, χαρακτηρίζοντάς τη «μιντιακό δημιούργημα»

Γάλλοι χορεύουν συρτάκι για να συμπαρασταθούν στους Έλληνες (βίντεο)


ΒΙΝΤΕΟ: Γάλλοι χορεύουν συρτάκι για να συμπαρασταθούν στους ΈλληνεςΔεκάδες Γάλλοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία La Defense στο Παρίσι για να χορέψουν συρτάκι προς συμπαράσταση των Ελλήνων!
«Αυτό είναι για τον Παπανδρέου! Πού είναι τώρα ο Παπανδρέου;» ήταν η ατάκα που έκλεψε την παράσταση.
Δείτε το βίντεο: -->

Διαγραφή Καμμένου από την ΚΟ της ΝΔ όχι από το κόμμα


Διαγραφή Καμμένου από την ΚΟ της ΝΔ όχι από το κόμμα
Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο που επικρατεί αυτή την στιγμή στους διαδρόμους της βουλής και ζητούν οι ψηφοφόροι του στην Β΄Αθήνας.
Το ενδεχόμενο της διαγραφής του Πάνου Καμμένου στην περίπτωση που δεν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση είναι το θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια της βουλής. Η ΝΔ είναι αποφασισμένη να τον θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής ομάδας εάν επιμείνει μέχρι τέλους στην στάση του.

ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ – ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ




BINTEO -->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...