Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΒΙΝΤΕΟ – Τσίπρας: «Όχι» στην συνεργασία με τον Σαμαρά


ΒΙΝΤΕΟ – Τσίπρας: «Όχι» στην συνεργασία με τον Σαμαρά
Μόλις 20 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Πριν από μερικά λεπτά, ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν στη Βουλή με αντικείμενο το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.
Δείτε την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στην πρόταση του Αντώνη Σαμαρά:

Τι προβλέπεται για σχηματισμό κυβέρνησης


Τι προβλέπεται για σχηματισμό κυβέρνησης
Σε διάστημα έντεκα ημερών, από την εκλογική αναμέτρησης της Κυριακής έως τις 17 Μαΐου που έχει οριστεί η σύγκληση της νέας Βουλής, θα κριθεί ο σχηματισμός της επόμενης κυβέρνησης.
Σε περίπτωση που κάποιο κόμμα εξασφαλίζει αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία 151 εδρών, τη Δευτέρα μετά τις εκλογές ο επικεφαλής του θα λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σε περίπτωση όμως μη επίτευξης αυτοδυναμίας, το Σύνταγμα προβλέπει τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών στα τρία πρώτα κόμματα και με διαφορά τριών ημερών για κάθε διερευνητική εντολή.
Σύμφωνα με το Σύνταγμα (άρθρο 37), Πρωθυπουργός διορίζεται ο αρχηγός του κόμματος το οποίο διαθέτει στη Βουλή την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών. Αν κανένα κόμμα δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει στον αρχηγό του κόμματος που διαθέτει τη σχετική πλειοψηφία διερευνητική εντολή για να διακριβωθεί η δυνατότητα σχηματισμού Κυβέρνησης που να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής.

ΒΙΝΤΕΟ: Η Λιάνα Κανέλλη ζητάει παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για το «εγέρθητι!»


ΒΙΝΤΕΟ: Η Λιάνα Κανέλλη ζητάει παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για το «εγέρθητι!»
Καλεσμένη του Γιώργου Παπαδάκη, σήμερα το πρωί, η Λιάνα Κανέλλη, θέλησε να αναφερθεί στο περιστατικό που συνέβη χθες το βράδυ στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής», όταν μέλη του κόμματος, ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι τη στιγμή που μπήκε στην αίθουσα ο Ν. Μιχαλολιάκος.
Η βουλευτής τους ΚΚΕ ζητάει άμεση παρέμβαση από την ΕΣΗΕΑ.
Συγκεκριμένα, η Λιάνα Κανέλλη ανέφερε:

Η χρυσή αυγή στη Βουλή.. Ο Μιχαλολιάκος και το "εγέρθητι" στους δημοσιογράφους

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ..  ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ.. 

Δείτε το βίντεο με την ένταση που ακολούθησε όταν δημοσιογράφοι αρνήθηκαν να σηκωθούν όρθιοι όπως ζητήθηκε από τους "λεβέντες της χρυσής αυγής", σε ένδειξη σεβασμού στην είσοδο Μιχαλολιάκου !

ΒΙΝΤΕΟ

Το εκλογικό αποτέλεσμα στο 99%


Με ενσωμάτωση που φτάνει στο 99% τα ποσοστά των κομμάτων στην επικράτεια διαμορφώνονται αναλυτικά ως εξής:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...