Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ 20/11/2011

Έγινε δολοφόνος για να μην τον λένε… «KOTA»!


Έγινε δολοφόνος για να μην τον λένε… «KOTA»!

Όχι μόνο τον 59χρονο Άγγελο Αγγελόπουλο, αλλά και την 32χρονη κόρη του θα σκότωνε η πενταμελής ομάδα των δολοφόνων που κρύβεται πίσω από την εκτέλεση του επιχειρηματία! Ο 23χρονος εκτελεστής αποκάλυψε ότι είχε αντιρρήσεις για τον ρόλο του, αλλά πείστηκε όταν οι υπόλοιποι άρχισαν να τον αποκαλούν… «κότα»!

Λιβύη: Συνελήφθη ο γιος του Καντάφι


Λιβύη: Συνελήφθη ο γιος του Καντάφι

Ο Σαΐφ Αλ Ισλάμ γιος του Καντάφι, συνελήφθη στη νότια Λιβύη όπως μεταδίδουν πηγές του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με τον υπουργό άμυνας της Λιβύης τον Μοχάμεντ Άλ Αλάγουι, ο γιος του Καντάφι συνελήφθη σήμερα στην πόλη Ομπάρι.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ! Το…2057 ΞΕΧΡΕΟΝΟΥΜΕ! Δείτε τον πίνακα!


ΚΟΥΡΑΓΙΟ! Το…2057 ΞΕΧΡΕΟΝΟΥΜΕ! Δείτε τον πίνακα! [φωτο]

Ο πίνακας είναι από το σχέδιο προϋπολιγισμού του 2012 και δείχνει  την εξέλιξη του δημοσιου χρέου, η αποπληρωμή του οποίου προβλέπεται το 2057!
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα η πρόβλεψη είναι μάλλον …αισιόδοξη.

Ντέρμπι «αιωνίων» με φόντο την πρώτη θέση


Ντέρμπι «αιωνίων» με φόντο την πρώτη θέση
Το ντέρμπι που δεν αποκλείεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά της κανονικής περιόδου της Α1 πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα (19:00, ΝΕΤ) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Κανονικά η κυκλοφορία στα Τέμπη


Κανονικά η κυκλοφορία στα Τέμπη

Στην κυκλοφορία δόθηκε σήμερα η κοιλάδα των Τεμπών, όπως είχε προαναγγείλει προχθές η ανάδοχος εταιρεία, καθώς οι εργασίες ξεσκαρώματος στο πλαίσιο των μέτρων βραχοπροστασίας ολοκληρώθηκαν έξι μέρες νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

Στο 19,5% η ΑΝΕΡΓΙΑ το ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ


Στο 19,5% η ΑΝΕΡΓΙΑ το ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

Σε επίπεδο άνω του 19,5% αναμένεται η ανεργία το Δεκέμβριο και στο 17,2% το 2011 κατά μέσο όρο ενώ για το 2012, το μέσο ποσοστό ανεργίας εκτιμάται τώρα στο 18,5%.
Οπως επισημαίνει η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Alpha Bank, η μηνιαία έρευνα εργατικού δυναμικού της ΕΛΣΤΑΤ καταγράφει μείωση της απασχόλησης κατά 126.600 άτομα στο δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου 2011 ενώ τα στοιχεία του ΟΑΕΔ για το ίδιο διάστημα, δείχνουν μείωση κατά 7.490 άτομα.

Παιδάκι ψάχνει στα σκουπίδια… σπαράζει η καρδιά σου


Παιδάκι ψάχνει στα σκουπίδια… σπαράζει η καρδιά σου [φωτο]

Χαλκίδα, ώρα 8 και μισή το πρωί:
Την ώρα που βλέπεις τα παιδάκια με μία τυρόπιτα στα χέρια να πηγαίνουν στο σχολείο, το κοριτσάκι της φωτογραφίας δεν έχει την πολυτέλεια αυτή.
Με την θερμοκρασία να δείχνει 7 βαθμούς Κελσίου και με μία φόρμα, χωρίς μπουφάν, πεινάει αλλά δεν έχει χρήματα για να πάρει ένα κολατσιό. Η μόνη της λύση ένας κάδος απορριμάτων γνωστού σούπερ μάρκετ στην πόλη.

5 τεστ μυαλού και ψυχολογίας… και θα πάθετε πλάκα!


5 τεστ μυαλού και ψυχολογίας… και θα πάθετε πλάκα!

Κάντε τα τεστ και θα κάταλάβετε γιατί έχουμε πάθει πλάκα…

Οι χειρότεροι κωδικοί πρόσβασης


Οι χειρότεροι κωδικοί πρόσβασης

Συνέχεια ακούτε και διαβάζετε σε διάφορα sites και από ειδικούς, ότι θα πρέπει να μην χρησιμοποιείτε απλά passwords, εάν … θέλετε να αποφύγετε να πέσετε θύματα ηλεκτρονικού εγκλήματος. To SplashData, λοιπόν, παρουσίασε την καθιερωμένη ετήσια λίστα του με τους χειρότερους κωδικούς που έχουν επιλεγεί.

ΣΟΚ: Δύο ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ κοιμόντουσαν μέσα σε ΧΑΡΤΟΝΙ


ΣΟΚ: Δύο ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ κοιμόντουσαν μέσα σε ΧΑΡΤΟΝΙ

Μέσα σε ένα κομμάτι από χαρτόνι, και δίπλα από έναν καναπέ ο οποίος είχε πεταχτεί στα σκουπίδια, βρέθηκαν να κοιμούνται το κρύο βράδυ της περασμένης Δευτέρας δύο παιδιά από τη Ρουμανία ηλικίας μόλις 10 και 7 ετών. Επρόκειτο για δύο αδελφάκια που είχαν εγκαταλειφθεί από τους γονείς τους και αναζητούσαν τρόπο να περάσουν το βράδυ.

Συννεφιάζει από Δευτέρα


Συννεφιάζει από Δευτέρα

Η ηλιοφάνεια του Σαββάτου θα συνεχιστεί σχεδόν σε όλη τη χώρα και την Κυριακή, αλλά από την Δευτέρα, όπως όλα δείχνουν, ο καιρός αλλάζει και θα σημειωθούν αυξημένες νεφώσεις, ειδικότερα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Οι βροχές, πάντως, εκτός από τα δυτικά, θα είναι ασθενείς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...