Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Έγινε δολοφόνος για να μην τον λένε… «KOTA»!


Έγινε δολοφόνος για να μην τον λένε… «KOTA»!

Όχι μόνο τον 59χρονο Άγγελο Αγγελόπουλο, αλλά και την 32χρονη κόρη του θα σκότωνε η πενταμελής ομάδα των δολοφόνων που κρύβεται πίσω από την εκτέλεση του επιχειρηματία! Ο 23χρονος εκτελεστής αποκάλυψε ότι είχε αντιρρήσεις για τον ρόλο του, αλλά πείστηκε όταν οι υπόλοιποι άρχισαν να τον αποκαλούν… «κότα»!

Ο 46χρονος ηθικός αυτουργός και άλλοτε συνεταίρος του θύματος δεν έδωσε μόνο την εντολή για το «συμβόλαιο» θανάτου του 59χρονου με αμοιβή 50.000 ευρώ. Έδωσε και το κυνηγητικό όπλο στον 27χρονο που στρατολόγησε τους άλλους τρεις κατηγορούμενους! Ο 24χρονος και  η 25χρονη αρραβωνιαστικιά του 27χρονου είχαν αναλάβει την παρακολούθηση του θύματος και ο 23χρονος την δολοφονία που αναβλήθηκε αρχικά για να γίνει στις 3 Φεβρουαρίου.
Όπως ομολόγησε ο 27χρονος, εντολή του 46χρονου ηθικού αυτουργού ήταν να προχωρήσει με τους ίδιους συνεργούς και στην εκτέλεση της κόρης του Αγγελόπουλου! Τελικά, όμως, η απόπειρα δεν πραγματοποιήθηκε. Μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία, ο 27χρονος οργανωτής πέταξε το όπλο στη θάλασσα σε άγνωστο σημείο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρεθεί.
Οι τέσσερις άνδρες κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα, ενώ η 25χρονη αφέθηκε ελεύθερη από τον εισαγγελέα με περιοριστικούς όρους λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της. Η προανάκριση αποκάλυψε ότι ο 27χρονος μνηστήρας της μαζί με τον 24χρονο είχαν ληστέψει πριν από δυο χρόνια ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αίγιο και είχαν αρπάξει 890 ευρώ από τον 48χρονο υπάλληλο, τον οποίο πυροβόλησαν και τραυμάτισαν!

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...