Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ (Olympiacos vs. Rubin Kazan)

ΔΕΙΤΕ LIVE

Olympiacos Piraeus vs. Rubin Kazan

Ανακαλύφθηκε σπήλαιο

Ανακαλύφθηκε σπήλαιο στο Φόδελε της Κρήτης. Το... καλύτερο είναι ότι η ανακάλυψη έγινε εντελώς τυχαία.  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ -->

Ανακαλύφθηκε ο πλανήτης του… νερού


Ανακαλύφθηκε ο πλανήτης του… νερού

Νερό και υψηλές θερμοκρασίες επικρατούν στον εξωπλανήτη GJ 1214b. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το BBC ο επικεφαλής της μελέτης Ζάκορι Μπέρτα από το Κέντρο για την Αστοφυσική Harvard Smithsonian ανέφερε ότι: «Ο GJ 1214b δεν μοιάζει με κανέναν άλλον πλανήτη που ξέρουμε».

Η υπουργός «φωτοτυπία» απειλεί με ποινές μαθητές και καθηγητές στα Γιάννενα


Η υπουργός «φωτοτυπία» απειλεί με ποινές μαθητές και καθηγητές στα Γιάννενα

Με το γνωστό της ύφος, η υπουργός «φωτοτυπία», η μόνη που στο υπουργείο της δεν έχει επιτήρηση της τρόικας (τόσο πολύ την εμπιστεύονται;), η περιχαρής ομοτράπεζη της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, η γυναίκα που ήθελε να γίνει Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν πρόκειται ούτε και τώρα, εκείνη που ως κοινοτική επίτροπος είχε προτείνει να γίνουν τα αγγλικά επίσημη γλώσσα της ελληνικής δημοκρατίας, η Άννα Διαμαντοπούλου (εδώ χειροκροτούμε μανιασμένα), εξήγγειλε ποινές και τιμωρίες για τους μαθητές στα Γιάννενα, οι οποίοι κατά την ώρα της παρέλασης μούντζωσαν τους επισήμους όταν περνούσαν από μπροστά τους.

Καλώς ορίσατε στο διάφανο αεροπλάνο! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΙΟ -->


ΒΙΝΤΕΟ: Καλώς ορίσατε στο διάφανο αεροπλάνο!

Τα σχέδια ενός επιβατηγού αεροσκάφους βγαλμένου κυριολεκτικά από ταινία επιστημονικής φαντασίας παρουσίασε η Airbus. Το Concept Cabin είναι ένα αεροσκάφος που εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά χάρη στον επαναστατικό σχεδιασμό του αφού η καμπίνα των επιβατών είναι στην ουσία ένας ιπτάμενος θόλος που θα τους επιτρέπει να βλέπουν έξω από το σκάφος προς κάθε κατεύθυνση!

Θα τρελαθούμε εντελώς; Ο Παπαδήμος συζητά για την ονομασία των Σκοπίων;


Θα τρελαθούμε εντελώς; Ο Παπαδήμος συζητά για την ονομασία των Σκοπίων;

Δίχως καμία λαϊκή νομιμοποίηση ή σχετικό ρόλο να έχει αναλάβει, τουλάχιστον από όσα μας έχουν πει οι ξεπεσμένοι αρχηγοί του σάπιου δικομματισμού, ο Λουκάς Παπαδήμος, ο διορισμένος τραπεζίτης, κάνει συναντήσεις γύρω από τα εθνικά μας θέματα.

Είμαστε άξιοι της τύχης μας: Μπήκαν και στην Δημοτική Πινακοθήκη!


Είμαστε άξιοι της τύχης μας: Μπήκαν και στην Δημοτική Πινακοθήκη!

Σαν βόμβα έπεσε η καταγγελία του πρώην δημάρχου Ν. Κακλαμάνη ότι εκτός από την Εθνική Πινακοθήκη και το Μουσείο της Ολυμπίας, άγνωστοι εισέβαλλαν και στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, αλλά οι αρμόδιοι το… αποσιώπησαν!!!

Τα 29 δικαιολογητικά για έγκριση άδειας δόμησης


Τα 29 δικαιολογητικά για έγκριση άδειας δόμησης

Όποιος θελήσει να χτίσει από την 1η Μαρτίου και μετά θα πρέπει να συγκεντρώσει συνολικά 29 δικαιολογητικά προκειμένου να εκδοθούν η έγκριση και η άδεια δόμησης ενός κτιρίου.
Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, η οποία εκδόθηκε σε εξειδίκευση του νόμου 4030 για τον νέο τρόπο έκδοσης των οικοδομικών αδειών, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μελέτες και διαδικασίες είναι 13 για την έγκριση δόμησης και 16 για την άδεια δόμησης. Κι αυτό τη στιγμή που ο αρχικός στόχος του υπουργείου ήταν η απλοποίηση της διαδικασίας έκδοσης οικοδομικών αδειών.

Τους απαγορεύει το καρναβάλι!



Ματαιώνονται μετά από εγκύκλιο του μητροπολίτη Φλωρίνης κ. Θεοκλήτου οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Γαλάτεια Εορδαίας.
Σύμφωνα με τον κ. Θεόκλητο το καρναβάλι αντίκειται στα ήθη της εκκλησίας και με επιστολή του προειδοποιούσε τους τοπικούς φορείς και τους συλλόγους να μην επιχειρήσουν παρόμοιες εκδηλώσεις.

Μίκης Θεοδωράκης: «Έριξαν πάνω μας χημικά για να μας σκοτώσουν»

Μίκης Θεοδωράκης: «Έριξαν πάνω μας χημικά για να μας σκοτώσουν»


«Καλέσαμε, ο Μανώλης Γλέζος κι εγώ, τον Λαό να πλημμυρίσει την Αθήνα και το έκανε. Πόσοι ήταν; Εκατοντάδες χιλιάδες. Τρομοκρατημένη η Εξουσία έριξε τα δηλητηριώδη αέρια, τα πρώτα-πρώτα κατ’ ευθείαν επάνω μας για να μας σκοτώσουν». Στην παραπάνω καταγγελία πέρασε ο μουσικοσυνθέτης μιλώντας σε συνέντευξή του για τα επεισόδια έξω από τη Βουλή και την επίθεση με χημικά που δέχτηκαν τόσο ο ίδιος, όσο και ο Μανώλης Γλέζος.

Κούλουμα με χιόνια και τσουχτερό κρύο


Κούλουμα με χιόνια και τσουχτερό κρύο


ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
Περιμένουμε συννεφιές και τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα ενώ λίγες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ άρα οι χαρταετοί όλοι θα υψωθούν και μάλιστα το απόγευμα οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -5 εως 10 βαθμούς, στα κεντρικά από 4 εως 13 βαθμούς και στα νησιά από 10 εως 15 βαθμούς.


ΑΤΤΙΚΗ

Διεθνής κατακραυγή για το εξώφυλλο με την νεκρή Γουίτνεϊ Χιούστον


Διεθνής κατακραυγή για το εξώφυλλο με την νεκρή Γουίτνεϊ Χιούστον

Το εξώφυλλο του αμερικανικού εντύπου National Enquirer που δημοσίευσε σε «παγκόσμια αποκλειστικότητα» φωτογραφία της Γουίτνεϊ Χιούστον στο φέρετρο, έχει προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις.
Η αυθεντικότητα της φωτογραφίας αμφισβητείται.

Στην Ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση το νέο μνημόνιο


Στην Ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση το νέο μνημόνιο

Σήμερα θα συζητηθεί το νομοσχέδιο για το «κούρεμα» του χρέους και τις ρήτρες συλλλογικής δράσης και θα ψηφισθεί από την Ολομέλεια της Βουλής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...