Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟ EXIT POLL - ΕΚΛΟΓΕΣ 17/06/2012  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ EXIT POLL

Αναζωπυρώσεις και νέα μέτωπα


Πυρκαγιά ξέσπασε  (16:20 μ.μ.) σε δασική έκταση στην περιοχή Ρητό  Ντράσα Κορινθίας. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 16 άτομα πεζοπόρο τμήμα, τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Μαθήματα ελληνικής ψυχής Σάντος σε προβοκατόρικη ερώτηση δημοσιογράφου..


ΦΩΤΟ: Η εικόνα για τις ελληνικές εκλογές που κάνει το γύρο του διαδικτύου


ΦΩΤΟ: Η εικόνα για τις ελληνικές εκλογές που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια εικόνα αφιερωμένη στις ελληνικές εκλογές με το μήνυμα «Γονατίζω μόνο για να βάλω δύναμη να σηκωθώ».
Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 κρίνονται από πολλούς ως οι σημαντικότερες της Μεταπολίτευσης, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι τα βλέμματα ολόκληρης της υφηλίου είναι στραμμένα στην Ελλάδα.
Οι χρήστες του διαδικτύου στέλνουν το δικό τους μήνυμα μέσω της εικόνας που κυκλοφορεί μέσω Facebook, Twitter και άλλων κοινωνικών δικτύων.

ΦΩΤΟ: Χαμός από ξένους ανταποκριτές για ένα πλάνο του Τσίπρα

ΦΩΤΟ: Χαμός από ξένους ανταποκριτές για ένα πλάνο του Τσίπρα
Από νωρίς το πρωί ανταποκριτές από όλο τον κόσμο έφτασαν στην Κυψέλη για μια δήλωση και ένα πλάνο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Το σίγουρο είναι ότι κέρδισε όσον αφορά τα ξένα Μέσα που συγκεντρώθηκαν για να απαθανατίσουν την άσκηση εκλογικού του δικαιώματος καθώς προσέλκυσε τα περισσότερα δημοσιογραφικά βλέμματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...