Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Πείνα και εξαθλίωση στα Ελληνικά σχολεία


Πείνα και εξαθλίωση στα Ελληνικά σχολεία

Η εποχή του Όλιβερ Τουίστ επανήλθε δριμύτερη και σε πιο άγρια μορφή. Σήμερα το πρωί σε δημοτικό σχολείο του Ταύρου, εθεάθησαν Έλληνες μαθητές, μικρά παιδάκια, να ψάχνουν στους κάδους σκουπιδιών της αυλής του σχολείου τους για τροφή.

Αυξάνεται η θητεία κατά 3 μήνες – 12μηνο στο Στρατό Ξηράς


Αυξάνεται η θητεία κατά 3 μήνες – 12μηνο στο Στρατό Ξηράς
Σε αύξηση της θητείας των κληρωτών κατά 3 μήνες θα προχωρήσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με παράλληλη αύξηση του χρόνου παραμονής των διοικητών των μονάδων κατά ένα χρόνο.
Ειδικότερα, η θητεία στα τρία σώματα διαμορφώνεται πλέον ως εξής:
- στον Στρατό Ξηράς από 9 σε 12 μήνες.
- στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία από 12 σε 15 μήνες.

Νεκρός ο 50χρονος παιδεραστής – Ξεψύχησε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Νεκρός ο 50χρονος παιδεραστής – Ξεψύχησε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου


Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ρεθύμνου άφησε ο 50χρονος που συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Ρέθυμνο, για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια.
Ο γυμναστής και προπονητής στίβου, την ώρα της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι του, κατάφερε να ξεφύγει, πήγε στην κουζίνα και με ένα κουζινομάχαιρο αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και το στομάχι.

Τι σημαίνει υπαγωγή στο άρθρο 99


Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπει το άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα για τις επιχειρήσεις που καταφεύγουν σε αυτό. Οι προϋποθέσεις υπαγωγής και τα αποτελέσματα ενδεχόμενης συμφωνίας 

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα, πολλές επιχειρήσεις καταφεύγουν στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα (Ν.3588/2007)  για να προστατευθούν από τους πιστωτές τους. Ας δούμε τι ακριβώς σημαίνει αυτή η ενέργεια.

ΑΠΟΨΕ: Η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου


ΑΠΟΨΕ: Η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου

Η νύχτα της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου, η πρώτη «επίσημη» νύχτα του χειμώνα, θα είναι η μεγαλύτερη του έτους, καθώς θα έχει διάρκεια 14 ωρών και 29 λεπτών.

Όταν η φύση χωράει σε μία φωτογραφία


Μαγεύουν τα φωτογραφικά καρέ που δημοσιεύτηκαν από το National Geographic, με αφορμή με έναν παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας. Οι νικητές πέρα από ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό, απέκτησαν την δυνατότητα να κάνουν γνωστό το υλικό τους σε ολόκληρο τον κόσμο.
Οι τρεις νικητές έστειλαν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους, οι οποίες αφορούσαν τρεις κατηγορίες φωτογραφικού υλικού. Οι κατηγορίες αυτές ήταν οι άνθρωποι, η φύση και τέλος διάφορα τοπία και οι οποίες κρίθηκαν από φωτογράφους του National Geographic.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...