Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Συνδυασμοί υποψήφιων από 29 κόμματα στον Άρειο Πάγο


Συνδυασμοί υποψήφιων από 29 κόμματα στον Άρειο Πάγο
Τους συνδυασμούς των υποψηφίων βουλευτών και των υποψηφίων βουλευτών Επικρατείας γνωστοποίησαν τα πολιτικά κόμματα στο Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου, εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου. Πιο συγκεκριμένα, τα εξής 29 κόμματα γνωστοποίησαν τους υποψήφιους βουλευτές τους:
1) Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) (Ε. Βενιζέλος), 2) Νέα Δημοκρατία (Αντ. Σαμαράς), 3) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Α. Παπαρήγα), 4) ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο (Α. Τσίπρας), 5) Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.) (Γ. Καρατζαφέρης) 6) Δημοκρατική Συμμαχία (Ντόρα Μπακογιάννη), 7) Κοινωνική Συμφωνία (Λουκά Κατσέλη), 8) Ανεξάρτητοι Έλληνες (Πάνος Καμμένος), 9) Δημοκρατική Αριστερά (Φωτ. Κουβέλης), 10) Δράση – Φιλελεύθερη Συμμαχία (συνασπισμός συνεργαζομένων κομμάτων) – (Σ. Μάνος και Γ. Βαλλιανάτος),

Εννέα στους δέκα δεν μπορούν να αγοράσουν φάρμακα, σύμφωνα με έρευνα!


Εννέα στους δέκα δεν μπορούν να αγοράσουν φάρμακα, σύμφωνα με έρευνα!
Εννέα στους δέκα Έλληνες δυσκολεύονται νααγοράσουν τα φάρμακά τους, ενώ ατο 70% το μηνιαίο εισόδημα δεν επαρκεί για την αγορά όλων των φαρμάκων.
Επίσης το 59,5% δεν πραγματοποίησε παρακλινικές εξετάσεις που είχε συστήσει ο γιατρός τους, λόγω οικονομικού προβλήματος.
Αυτά τα στοιχεία προέκυψαν από τη μελέτη με θέμα, «Η φαρμακευτική συμπεριφορά Ελλήνων ασθενών εν μέσω οικονομικής κρίσης«, που πραγματοποιήθηκε στις αγροτικές περιοχές του νομού Αχαΐας.

Φίλος του Ε.ΠΑ.Μ. ο λέκτορας που αυτοκτόνησε


Φίλος του Ε.ΠΑ.Μ. ο λέκτορας που αυτοκτόνησε
Σημείωση του blog aristeri-diexodos:
«Για μας που τον γνωρίσαμε από τις συνεδριάσεις του Ε.ΠΑ.Μ. Χαλανδρίου, όπου ο Νικόλας ερχόταν ως φίλος του Μετώπου μας, πρόκειται για μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ στην οποία εξωθήθηκε από το Καθεστώς.
Προειδοποιούμε δε, τους «αχυρανθρώπους» που παριστάνουν την κυβέρνηση της Ελλάδος και εξωθούν τίμιους,ευσυνείδητους και ευγενείς ανθρώπους και συντρόφους στην αυτοκτονία, ότι θα ερθει η ώρα που θα το πληρώσουν πολύ ακριβά!
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει Νικόλα…. Καλή αντάμωση..

Ουστ…


Ουστ…
Οι προεκλογικές δεσμεύσεις δίνουν και παίρνουν ενόψει των εκλογών. Οι αρχηγοί που συμμετείχαν  και υπέγραφαν το αλυσόδεμα της χώρας μας στους τροικανομερκοζί ξανατάζουν λαγούς με πετραχήλια…
Έχουμε όμως πια χορτάσει από τα ψέματα τους. Η πραγματικότητα είναι ότι μετά την ανάδειξη κυβέρνησης η ζωής μας  θα συνεχίσει να είναι ζοφερή με μειώσεις μισθών και απολύσεις οι οποίες ως το τέλος του χρόνου στο Δημόσιο- θα φθάσουν τις  15.000 τον αριθμό και βλέπουμε,  ενώ προ των πυλών είναι οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα και οι αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα τιμολόγια ρεύματος και νερού!

Υποχρεωτική αργία η Πρωτομαγιά


Υποχρεωτική αργία η Πρωτομαγιά
Υποχρεωτική αργία χαρακτηρίσθηκε και φέτος η Πρωτομαγιά, με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργου Κουτρουμάνη.
Με την απόφαση αυτή, η οποία εστάλη για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την 1η Μαΐου, που φέτος συμπίπτει με εργάσιμη ημέρα (Τρίτη), απαγορεύεται η λειτουργία των επιχειρήσεων και η απασχόληση των μισθωτών για όλες τις επιχειρήσεις, εκμεταλλεύσεις και εργασίες της χώρας, με εξαίρεση βέβαια αυτές που λειτουργούν νόμιμα κατά τις Κυριακές, όπως είναι οι εργασίες υγείας, τουρισμού, συγκοινωνίας, εργοστασίων συνεχούς λειτουργίας κ.λπ.
Η πληρωμή

«Το μόνο που κάνει το ευρώ είναι να υποδουλώνει ανθρώπους»


ΒΙΝΤΕΟ: «Το μόνο που κάνει το ευρώ είναι να υποδουλώνει ανθρώπους»
«Το ευρώ επιτελεί μία και μοναδική λειτουργία: Σαν αλυσίδα υποδουλώνει εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη και στην οκονομική δικτατορία των ισχυρών».
Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ένα από τα σημαντικότερα βίντεο που έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας ο γερμανός Δρ. Rath, ο οποίος αποκαλύπτει τις «κρυμμένες αλήθειες» για το που οδηγούνται οι χώρες της Ευρώπης από τη Γερμανία και τους πολιτικούς – μαριονέτες που την ακολουθούν.

Αχ, βρε Πύρρο!


Αχ, βρε Πύρρο!
Αχ, βρε Πύρρο. Τι κακία και τι πολιτική αντιπαλότητα να βγάλει κανείς με σένα –δε γίνεται. Αλλά είναι σκέτη θλίψη να βλέπουμε τον Βενιζέλο, που έχει υπεξαιρέσει –παρέα με άλλους- τη ζωή μας, να υπεξαιρεί τώρα και το χαμόγελό σου.
Να κάνει αστειάκια με τη δύναμή σου, τρυπώνοντάς την σαν το διαρρήκτη στη μηχανή των μνημονίων του. Και να βαυκαλίζεται δίπλα σου με την αυταπάτη ότι κάτι από τη δική σου λάμψη θα κερδίσει το συφοριασμένο και αμετανόητο ΠΑΣΟΚ του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...