Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Ελλάδα νοίκιασε ουρανό στο Pirate Bay για τους servers του!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Ελλάδα νοίκιασε ουρανό στο Pirate Bay για τους servers του!
Το ότι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα torrents στον κόσμο, το PirateBay είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα με τον νόμο είναι γνωστό!
Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν ότι σύντομα θα ξεκινήσουν δοκιμές για να μεταφέρουν server τους στον….ουρανό!
Συγκεκριμένα, θα κάνουν χρήση των mini υπολογιστών Raspberry Pi* και θα στήσουν servers που θα αιωρούνται σε κάποιο ύψος!
Ε, τώρα ήρθε η ώρα να πάθουμε όλοι το ΣΟΚ!

Πιστοποιητικό υγείας για μετανάστες και ποινές σε ιδιοκτήτες

Νέα μέτρα ανακοίνωσαν Λοβέρδος-Χρυσοχοΐδης για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού. Τι προβλέπει η νέα Υγειονομική Διάταξη. Ποινική δίωξη σε όσους νοικιάζουν σπίτια σε παράνομους μετανάστες.


Το πιστοποιητικό υγείας, θα είναι στο εξής αναγκαία προϋπόθεση για την εργασία των μεταναστών στη χώρα μας, με βάση νέα Υγειονομική Διάταξη.
Η νέα διάταξη προβλέπει υποχρεωτική παραπομπή στις υγειονομικές δομές της χώρας όσων πάσχουν από λοιμώδη νοσήματα, τα οποία αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και περιγράφονται αναλυτικά μέσα σε αυτήν.

Η οργάνωση «Κίνημα 12 Φλεβάρη» ανέλαβε την ευθύνη για την βόμβα στο μετρό


Η οργάνωση «Κίνημα 12 Φλεβάρη» ανέλαβε την ευθύνη για την βόμβα στο μετρό
Η οργάνωση «Κίνημα 12 Φλεβάρη» ανέλαβε, με προκήρυξη που αναρτήθηκε για λίγες ώρες στο Διαδίκτυο, και συγκεκριμένα στο indymedia και φέρει την ευθύνη για τον εμπρηστικό μηχανισμό που βρέθηκε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου μέσα σε συρμό του Μετρό στο σταθμό του Αιγάλεω.
Η προκήρυξη, που θεωρείται γνήσια σε πρώτη ανάγνωση από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., χαρακτηρίζει «κακόγουστη φάρσα» προηγούμενη ανάληψη ευθύνης με τηλεφωνήματα σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς από τη φερόμενη οργάνωση «Αντάρτικο Πόλεων».

O Τράγκας προσχωρεί στο ΛΑΟΣ;



O Τράγκας προσχωρεί στο ΛΑΟΣ;
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr οι κύριοι Καρατζαφέρης και Τράγκας φάινεται να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για να αναλάβει ο γνωστός δημοσιογράφος την εκπροσώπηση του ΛΑΟΣ.
Λέγεται μάλιστα ότι την προσχώρηση του Γιώργου Τράγκα στο ΛΑΟΣ θα την ανακοινώσει ο ίδιος ο κ. Καρατζαφέρης στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας ενδέχεται να αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ και να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Γερμανία : Δεν τίθεται πλέον θέμα πολεμικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα


- Η Γερμανία αναγνωρίζει την ευθύνη της για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
- Η Γερμανική κυβέρνηση "λυπάται βαθύτατα για την οδύνη των θυμάτων"
- Αλλά λεφτά μην περιμένετε γιατί ''στηρίξαμε έμπρακτα την ανοικοδόμηση της Ελλάδας''
- Διαβάστε το ακριβές κείμενο του Υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας



Δεν υπάρχει πλέον ζήτημα πολεμικών αποζημιώσεων για την Γερμανία, ξεκαθαρίζει το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών με αποκλειστική δήλωση προς το "ΑΜΠΕ".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...