Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Το Κατά Λουκά Παπαδήμο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ και οι 10 ΕΝΤΟΛΕΣ του!

Το Κατά Λουκά Παπαδήμο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ και οι 10 ΕΝΤΟΛΕΣ του!
1. Ἐγώ εἰμι πρωθυπουργός ὁ Θεός σας , οὐκ ἔσονται σοὶ πρωθυπουργοί, ἕτεροι πλὴν ἑμοῦ.
2. Οὐ φορολογήσεις παντός εἴδωλον, οὐδὲ ακινήτου, ὁμοίωμα, όλα ὅσα ἐν τῷ οὐρανῷ Μπένι , ἄνω καὶ ὅσα ἐν τῇ γῇ κάτω καὶ ὅσα ἐν τοῖς ὕδασιν φρολογήσωσιν ὑποκάτω τῆς γῆς.
3. Οὐ λήψει τὸ δάνειον τοῦ ΔΝΤ τοῦ Θεοῦ σου ἐπὶ ματαίῳ.
4. Ἓξ ἡμέρας εργασίας το χρόνο καὶ ποιήσεις με 340 ευρώ τον μήνα πάντα τὰ ἔργα τα ων εργοδότη. Τῇ δὲ ἡμέρᾳ τῇ ἑβδόμῃ σάββατα ψάξεις εις σκουπίδια και κάνε τον σταυρόν σου, Κυρίῳ τῷ Θεῷ σου.
5. Τίμα τὸν Παπανδρέου σου καὶ τον Σαμαρά σου , ἵνα εὖ σοι γένηται καὶ ἵνα μακροχρόνιος γένῃ ο δικομματσιμός ἐπὶ τῆς γῆς.

Άνθρωπο που έλεγε ΝΑΙ στις Βρυξέλλες είχαμε…Προς τι όλη αυτή η ανωμαλία…;



Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης


Όταν στη Γερμανία τη περίοδο του Μεσοπολέμου αναρριχήθηκε με ταχείς ρυθμούς στην Εξουσία, ένα πρόσωπο που έμελλε να μείνει χαραγμένο στη μνήμη εκατομμυρίων ανθρώπων, αφού εξελέγη με Εκλογές έβαλε ανθρώπους του να κάψουν το Ράιχσταγκ(Γερμανικό Κοινοβούλιο).Κατόπιν τούτου, και υπό την απειλή εξωτερικής επέμβασης στα εσωτερικά της Γερμανίας(κάτι το οποίο ήταν ψευδές) ενεργοποιήθηκε το άρθρο του Γερμανικού Συντάγματος από τη Βουλή που προέβλεπε υπερεξουσίες στο πρόσωπο του Καγκελάριου…Η αλυσιδωτή αντίδραση μετά την εξόντωση των αντίθετων φωνών ήταν ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος…
Κάτι ανάλογο συμβαίνει σήμερα στη χώρα μας….Τι δουλειά έχει ένα μη εκλεγμένο πρόσωπο στη διακυβέρνηση της χώρας…;
Άνθρωπο που έλεγε ΝΑΙ στις Βρυξέλλες είχαμε…Προς τι όλη αυτή η ανωμαλία…;
Σίγουρα για να υποταχθεί στο Διεθνές Κεφάλαιο η χώρα μας συναινετικά με πλειοψηφία μεγάλη, χωρίς την έγκριση του ελληνικού Λαού…

Διδάγματα

Διδάγματα
Του Νίκου Μπογιόπουλου
Ηθικά διδάγματα:
1) Αυτοί που επί 40 χρόνια μας «σώζουν» ένας – ένας, τώρα θα μας «σώζουνε» παρέα!
2) Στη δημοκρατία τους οι εκλογές είναι «επικίνδυνες» και τα δημοψηφίσματα «κόλπο» επικοινωνιακό.
Υπάρχει ένας τομέας, όμως, όπου το δικαίωμα του λαού να ψηφίζει και να αποφασίζει δεν πρόκειται να του το στερήσει κανείς: Στη Γιουροβίζιον!

Κολωνάκι: 100.000 αέρα +13.000 το μήνα – Oxford Street: 1 λίρα + τους φόρους

Κολωνάκι: 100.000 αέρα +13.000 το μήνα – Oxford Street: 1 λίρα + τους φόρους
Ενοικιάζεται κατάστημα στην οδό Σκουφά, 104 τετραγωνικών. Τιμή 13.000 ευρώ και 100.000 αέρας.
Ενοικιάζεται κατάστημα στην πλατεία Κολωνακίου 45 τετραγωνικά και υπόγειο 25.000 ευρώ. Οι αγγελίες αυτές που εξακολουθούν να δημοσιεύονται ακόμη και σήμερα στις εφημερίδες αποδεικνύουν ότι στην Ελλάδα της μεγαλύτερης κρίσης των τελευταίων δεκαετιών, στην Ελλάδα που κινδυνεύει με κατάρρευσηορισμένοι δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει.
Η απαίτηση ακόμη και σήμερα «αέρα» και μάλιστα μέσω αγγελιών αποδεικνύει επίσης ότι υπάρχουν πολλοί αμετανόητοι οι οποίοι εκτός των άλλων δεν σκιάζονται ούτε από λίστες ούτε από ΣΔΟΕ.
Την ίδια ώρα στη Μεγάλη Βρετανία, οι ιδιοκτήτες ακινήτων προκειμένου να μην τους μείνουν τα ακίνητα ξενοίκιαστα και χάσουν μέρος της εμπορικής τους αξίας με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον ζητούν από τους ενοικιαστές τους το συμβολικό ενοίκιο της μίας λίρας, ακόμη και σε γνωστούς εμπορικούς δρόμους.

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: Ανθρωποφάγοι στην Ταιλάνδη (ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολύ σκληρές εικόνες)

               Π-Ρ-Ο-Σ-Ο-Χ-Η
ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: Ανθρωποφάγοι στην Ταιλάνδη (ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολύ σκληρές εικόνες)

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: Ανθρωποφάγοι στην Ταιλάνδη (ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολύ σκληρές εικόνες)




...Αυστηρώς ακατάλληλο!

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Ράδιο Αρβύλα αποκάλυψαν το νέο πρωθυπουργό!


Δεν θα μπορούσαν χθες οι Ράδιο Αρβύλα να αγνοήσουν τις πολιτικές εξελίξεις.
Κάνοντας το δικό τους ρεπορτάζ  και θέλοντας να βγάλουν από το αδιέξοδο τους κυβερνητικούς αρχηγούς, παρουσίασαν το παρακάτω βίντεο προτείνοντας τους καταλληλότερους για την επόμενη κυβέρνηση. 
ΒΙΝΤΕΟ -->

Πορτογαλία: Κοκάλωσαν οι συγκοινωνίες όλης της χώρας

Πορτογαλία: Κοκάλωσαν οι συγκοινωνίες όλης της χώρας
Νέκρωσαν σήμερα οι συγκοινωνίες όλης της Πορτογαλίας, λόγω των στάσεων εργασίας των εργαζομένων σε αυτές, που γίνονται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα λιτότητας που επιβάλλονται σε αντάλλαγμα για το πακέτο δανεισμού της χώρας από την ΕΕ και το ΔΝΤ.
Στη Λισαβόνα κανένας σταθμός δεν άνοιξε όπως ήταν προγραμματισμένα στις 6 το πρωί (τοπική ώρα) και κανένας συρμός δεν ξεκίνησε πριν από τις 10 το πρωί, όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση.

Καρατζαφέρης: Ο «βασιλιάς» της κωλοτούμπας


Καρατζαφέρης: Ο «βασιλιάς» της κωλοτούμπας
Ο κ. Καρατζαφέρης ενώ πριν από λίγες ώρες έλεγε ότι θα στηρίξει την νέα κυβέρνηση και ότι μπορεί και να συμμετάσχει σε αυτήν, πραγματοποίησε άλλη μια «κωλοτούμπα» καθοδηγούμενος από το προσωπικό του συμφέρον.
«Η οικογένεια του Γιαννάκη θέλει ο γιος τους να παντρευτεί τη Μαιρούλα. Η οικογένεια της Μαιρούλας θέλει η κόρη τους να παντρευτεί τον Γιαννάκη. Ο Γιαννάκης δεν θέλει τη Μαιρούλα, γιατί βρωμάει το στόμα της. Η Μαιρούλα δεν θέλει τον Γιαννάκη, γιατί βρωμάνε τα πόδια του. Είναι δυνατόν να πετύχει αυτός ο γάμος και να θες να γίνεις και κουμπάρος;» αναφέρει χαρακτηριστικά η δήλωση – κωλοτούμπα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...