Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ανίχνευση φυλής και φύλου από την ίριδα

Ανίχνευση φυλής και φύλου από την ίριδα
Σύντομα ίσως οι σαρωτές ίριδας δεν θα είναι σε θέση να αναγνωρίζουν μόνο την ταυτότητά σας αλλά και τη φυλή και το φύλο σας.
Η τεχνολογία, η οποία βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη και χρειάζεται πολλές βελτιώσεις, θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογιών Εσωτερικής Ασφάλειας του Ινστιτούτου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών που θα διεξαχθεί στο Γουόλθαμ της Μασαχουσέτης.
Μοναδικό και αναλλοίωτο χαρακτηριστικό
Τα υπάρχοντα βιομετρικά συστήματα που χρησιμοποιούν σαρωτές ίριδας για την αναγνώριση της ταυτότητας βασίζονται στη «μοναδικότητα» του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού.
Η ίριδα _ η οποία «ελέγχει» το μέγεθος της κόρης και δίνει στα μάτια το χρώμα τους _ αναπτύσσεται κατά το εμβρυϊκό στάδιο και αποκτά ένα πολύπλοκο και μοναδικό για τον καθένα μας «σχέδιο» το οποίο παραμένει το ίδιο ως τον θάνατό μας.
Αντιθέτως το νέο σύστημα, το οποίο αναπτύχθηκε από ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου Νοτρ Νταμ στο Σάουθ Μπεντ της Ιντιάνα με επικεφαλής τον Κέβιν Μπόιερ, βασίζεται στις ομοιότητες που μπορούν να εντοπιστούν στις ίριδες των ανθρώπων.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ 27/10/2011


Ακολουθούν όλες οι πρωινές απογευματινές οικονομικές αθλητικές εβδομαδιαίες και κυριακάτικες εφημερίδες, καθώς και πρωτοσέλιδα από τον ξένο τύπο.          

Απογευματινές
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...