Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

.. .. ..


ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ..
ΝΟΜΙΖΩ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ.. .. 

Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ - Μίκης Θεοδωράκης


 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 29/1/2012
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΕΛΕΓΡΗ

Θυμωμένος, απογοητευμένος και ετοιμοπόλεμος. Με αυτές τις λέξεις θα μπορούσε να περιγράψει κανείς τον Μίκη Θεοδωράκη την περίοδο της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης των τελευταίων δεκαετιών. Σαν να μην πέρασε μια μέρα απότότε που στα 15 του χρόνια εγκατέλειψε το πατρικό του σπίτι και επιχείρησε να φτάσει στο αλβανικό μέτωπο.

Γονείς συγκεντρώνουν ρούχα και παιχνίδια για παιδιά που τα έχουν ανάγκη


Γονείς συγκεντρώνουν ρούχα και παιχνίδια για παιδιά που τα έχουν ανάγκη

Μία παρέα γονέων, η ομάδα «Give the Kids» αποφάσισε να συγκεντρώνει ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια για παιδιά έως πέντε ετών που τα έχουν ανάγκη.
Με το σύνθημα «Δεν τους κάνουν; Μας κάνουν», οι γονείς έχουν ως στόχο να τα διαθέσουν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Υπεύθυνη για το εγχείρημα είναι η διαφημίστρια Χριστίνα Κοπανά. «Δεν είμαστε οργάνωση, σωματείο ή Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Είμαστε απλά γονείς»,

Κακοποιοί εισέβαλαν με καλάσνικοφ σε σπίτι στη Βούλα


Κακοποιοί εισέβαλαν με καλάσνικοφ σε σπίτι στη Βούλα


Σήμερα τα ξημερώματα τρεις κακοποιοί οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν σε σπίτι στη Βούλα. Ο 60χρονος ιδιοκτήτης άκουσε θόρυβο έξω από την πόρτα του διαμερίσματος του και αμέσως πήγε να ελέγξει.

Νεαροί αλλοδαποί λήστεψαν και ξυλοκόπησαν άγρια 66χρονο


Νεαροί αλλοδαποί λήστεψαν και ξυλοκόπησαν άγρια 66χρονο

Δύο νεαροί αλλοδαποί, ένας 17χρονος Αλβανός και ένας 23χρονος Βούλγαρος επιτέθηκαν σε ένα 66χρονο από το Γάζι, του δήμου Μαλεβιζίου στην Κρήτη και αφού τον λήστεψαν στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν άγρια με ένα δοκάρι.

Άνεργος, πατέρας τεσσάρων παιδιών προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί


Άνεργος, πατέρας τεσσάρων παιδιών προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί

Να καεί ζωντανός ο ίδιος και η οικογένειά του προσπάθησε ένας Κούρδος, ο οποίος ζει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, «κολλημένος» στα γραφειοκρατικά γρανάζια, που ούτε πολιτικό άσυλο του χορηγούν, ούτε του επιτρέπουν να εργαστεί νόμιμα!
Όπως γράφει το cretalive.gr, ο Μουσταφά Γκιλμάζ οδηγήθηκε στην … τρέλα βλέποντας ότι αδυνατεί να συντηρήσει τα τέσσερα παιδιά του. Κλείστηκε στο σπίτι στο οποίο διαμένει με την οικογένειά του και έβαλε φωτιά, για να αυτοπυρποληθεί, παίρνοντας μαζί και τη σύζυγο και τα παιδιά του, το μεγαλύτερο από τα οποία είναι στην ηλικία των 18 ετών.

Δεν θα σου κόβουν το ρεύμα, αλλά θα σου παίρνουν το σπίτι


Δεν θα σου κόβουν το ρεύμα, αλλά θα σου παίρνουν το σπίτι

Δραστικά μέτρα λαμβάνει πλέον η κυβέρνηση προκειμένου να εξασφαλίζει την είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.
Τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή προβλέπει ότι μετά την παρέλευση τεσσάρων μηνών από τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής της πρώτης δόσης, την είσπραξη του χαρατσιού θα αναλαμβάνει η αρμόδια ΔΟΥ, η οποία θα μπορεί να προβαίνει ακόμη και σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.

Συγκυβέρνηση: Χιμάει για ισοπέδωση μισθών και δικαιωμάτων


Συγκυβέρνηση: Χιμάει για ισοπέδωση μισθών και δικαιωμάτων

Την επιβολή μνημονίων για μόνιμες αντιλαϊκές ανατροπές και λιτότητα στους λαούς της Ευρώπης, με στόχο να ανακάμψουν και να θωρακιστούν τα μονοπώλια στον εσωτερικό και παγκόσμιο ανταγωνισμό, σηματοδοτούν οι αποφάσεις της χτεσινής Συνόδου Κορυφής της ΕΕ για το νέο«ενισχυμένο σύμφωνο σταθερότητας» και τα μέτρα για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

Νέα σύσκεψη Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς


Νέα σύσκεψη Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς

Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος αναμένεται να συγκαλέσει το αργότερο ως την Παρασκευή νέα σύσκεψη με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας.

Θέλουν… ακούρευτη χρηματοδότηση!


Θέλουν… ακούρευτη χρηματοδότηση!

Όλα «κουρεύονται» στην Ελλάδα – εκτός από τη χρηματοδότηση των κομμάτων!
Η διατήρηση -και μάλιστα στο ακέραιο- της κρατικής χρηματοδότησης προς τα κόμματα (σε συνδυασμό με τη ρύθμιση των οφειλών τους προς τις τράπεζες) προτάθηκε χθες στη Βουλή κατά τη σχετική συζήτηση που έγινε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας με θέμα το πολιτικό χρήμα.
Σύγκλιση

Ψηφίστηκε ο νέος νόμος για τα φυτοφάρμακα

Νόμος του κράτους είναι πλέον το νομοσχέδιο με θέμα «Διάθεση γεωργικών φαρμάκων στην αγορά, ορθολογική χρήση αυτών και συναφείς διατάξεις», που ψηφίστηκε πρόσφατα από την Βουλή και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 27 Ιανουαρίου.
Με τον εν λόγω νόμο προωθείται η μεταφορά του νέου Ευρωπαϊκού Κανονιστικού Πλαισίου στο εθνικό δίκαιο, καθώς και η θέσπιση συμπληρωματικών εθνικών μέτρων πολιτικής που εξορθολογίζουν τη χρήση των φυτοφαρμάκων και απαντούν στις σύγχρονες παραγωγικές απαιτήσεις αλλά και τις ανησυχίες της κοινωνίας για ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα, καθώς και για προστασία του περιβάλλοντος.

Ειδικότερα το νομοσχέδιο :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...