Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 11/04/2012

«Η κυβέρνηση ολοκλήρωσε το έργο που της είχε ανατεθεί»

Παπαδήμος: Από τις επιλογές που θα κάνουμε θα κριθεί η πορεία της Ελλάδας τις επόμενες δεκαετίες

«Η παρούσα κυβέρνηση ολοκλήρωσε το κύριο έργο που της είχε ανατεθεί και μία νέα κυβέρνηση θα κληθεί να συνεχίσει την προσπάθεια», είπε ο Λουκάς Παπαδήμος ξεκινώντας το διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό, αφού επισκέφτηκε νωρίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ζήτησε τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών την 6η Μαΐου.

Έφαγαν 4.000€ τυρόπιτες στο υπουργικό συμβούλιο!


Σχεδόν 4.000 ευρώ έφαγαν (στην κυριολεξία!) στο υπουργικό συμβούλιο τον μήνα Φεβρουάριο σε…τυρόπιτες, σάντουιτς, καφέδες και αναψυκτικά!
Για την ακρίβεια 3.804,10 ευρώ, κόστισε το «τσιμπολόγημα» των υπουργών για τις έξι συνεδριάσεις του συγκεκριμένου μήνα. 650 ευρώ δηλαδή ανά υπουργικό συμβούλιο ή αλλιώς 13 ευρώ ανά υπουργό. Η απορία είναι αν θα κόστιζε το ίδιο ποσό ένα μικρό «κολατσιό» που θα αγόραζαν οι υπουργοί από το κυλικείο της Βουλής π.χ, στο εστιατόριο της οποίας μπορείς να φας (και όχι απλώς να «τσιμπολογήσεις») με σαφώς λιγότερα χρήματα.

Παπαδήμος: Εκλογές στις 6 Μαΐου



Στις 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι εθνικές εκλογές, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στο υπουργικό.
Ποια θα είναι τα επόμενα βήματα μέχρι τις κάλπες..

Ο κύβος για τις εκλογές ερρίφθη και όπως αναμενόταν ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ανακοίνωσε ότι οι κάλπες θα στηθούν την Κυριακή 6 Μαΐου.
Μιλώντας στο υπουργικό Συμβούλιο, ο Λουκάς Παπαδήμος προσδιόρισε ως ημερομηνία διεξαγωγής των βουλευτών εκλογών, που αναμένεται να προκηρυχθούν εντός της ημέρας, την 6η Μαΐου.
Η εισήγηση Παπαδήμου στο υπουργικό Συμβούλιο

Εις υγείαν μας… Στις 5 το απόγευμα ανακοινώνονται οι εκλογές .. ..


Εις υγείαν μας…
Και ναι…Επιτέλους σήμερα ανακοινώνονται οι εκλογές. Την Εβδομάδα των Παθών διάλεξε ο Λουκά…κος για να το ρίξει στο υπουργικό συμβούλιο κατά τις 3 το μεσημέρι. Στις 5 το απόγευμα θα κατευθυνθεί προς το Προεδρικό Μέγαρο για να ενημερώσει  και τον Κάρολο και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
Σειρά θα πάρουν στις ανακοινώσεις οι πράσινες λίστες… Μιλάω για τους νέους μας Σωτήρες. Αν και ο ένας μετά τον άλλο την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, έχουν ξωμείνει αρκετοί ακόμη!!!

Κούρεμα στεγαστικών δανείων διεθνώς υποστηρίζει το ΔΝΤ!


Κούρεμα στεγαστικών δανείων διεθνώς υποστηρίζει το ΔΝΤ!
Τεράστια εντύπωση προκαλεί έκθεση του ΔΝΤ που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα και υποστηρίζει αναδιάρθρωση των στεγαστικών δανείων των πολιτών, διεθνώς ως τρόπο ενίσχυσης της κίνησης της αγοράς. Το ταμείο, εκτιμά ότι έντονα και καλά σχεδιασμένα προγράμματα αναδιάρθρωσης του χρέους των νοικοκυριών, όπως αυτά που εφαρμόστηκαν το 30 στις ΗΠΑ, και στην Ισλανδία σήμερα, μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον αριθμό των αθετήσεων των υποχρεώσεων των νοικοκυριών και των κατασχέσεων.

Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή του σεισμού των 8,9 Ρίχτερ


Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή του σεισμού των 8,9 Ρίχτερ
Μετά τον σεισμό των 8,9 βαθμών της κλίμακας των Ρίχτερ που έπληξε την Ινδονησία, ακολούθησε προειδοποίηση για τσουνάμι για την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη, την Ινδία, την Αυστραλία, τις Σεϋχέλλες, την Σομαλία, το Ομάν και την Νότια Αφρική, σύμφωνα με το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό.

Οι αρχές της Ταϊλάνδης ήδη έχουν ενημερώσει τους κατοίκους στην ακτή Ανταμάν να εγκαταλείψουν την περιοχή υπό τον φόβο επερχόμενου τσουναμι. Η περιοχή είναι η ίδια που είχε πληγεί το 2004.

Όταν η showbiz πάει στη Βουλή .. .. ..


Όταν η showbiz πάει στη Βουλή
37 – κάθε φορά που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο – επιδίδονται σε μία μάχη χωρίς τέλος προκειμένου να πείσουν ηθοποιούς, τραγουδιστές, ανθρώπους της τηλεόρασης αλλά και αθλητές για να «ντύσουν» τα ψηφοδέλτιά τους.
Βέβαια, αυτή η επιλογή μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Κι αυτό γιατί πρόκειται για πρόσωπα γνωστά σε όλους, άφθαρτα πολιτικά, που μπορούν (στην πλειοψηφία τους) να ανακόψουν το κύμα οργής και αγανάκτησης που επικρατεί και το οποίο, όπως πιστεύουν πολλοί, θα ενταθεί μόλις ανακοινωθεί και δια στόματος του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς τις ημέρες του Πάσχα


Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς τις ημέρες του Πάσχα
Αλλαγές στα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς (ΜΜΜ) θα υπάρξουν λόγω των εορτών του Πάσχα. Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν μέχρι και την Παρασκευή, 20 Απριλίου και το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ως εξής:
Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 9/4 ΕΩΣ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 11/4:
• Τραμ: Δρομολόγια ανά 17-25 λεπτά ανάλογα την ώρα (8-12 λεπτά στην ενδιάμεση διαδρομή Μουσών – Σύνταγμα).
• Προαστιακός: Αναστολή των βραδινών δρομολογίων.
Μ. ΠΕΜΠΤΗ 12/4:

Ηλικιωμένοι βίαζαν τις ανήλικες κόρες των συγχωριανών τους!


Ηλικιωμένοι βίαζαν τις ανήλικες κόρες των συγχωριανών τους!
Σε 9 χρόνια κάθειρξη και 3.000 ευρώ πρόστιμο καταδικάστηκαν τρεις άνδρες ηλικίας άνω των 80 ετών, από το χωριό Βιδιάκι Αρκαδίας κατηγορούμενοι ότι πριν από 8 χρόνια αποπλανούσαν και ασελγούσαν στις κόρες συγχωριανών τους ηλικίας 14 και 15 ετών.
Η δράση των ηλικιωμένων αποκαλύφθηκε όταν μία από τις κοπέλες έμεινε έγκυος και επειδή δεν ήταν δυνατή η διακοπή της κύησης… γέννησε! Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν και οι γονείς των κοριτσιών κατηγορούμενοι για μαστροπεία, καθώς στο κατηγορητήριο φαινόταν πως παρότρυναν τις κόρες τους να έχουν επαφές με τους ηλικιωμένους, για να κερδίζουν χρήματα.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..


Συνελήφθη, στις 10.30, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος οδηγείται αυτή την ώρα στον ανακριτή, όπου θα του απαγγελθούν οι ακριβείς κατηγορίες, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί νωρίτερα, σήμερα το πρωί, σε βάρος του, για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Στη συνέχεια θα οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με τη διαδικασία ο κ. Τσοχατζόπουλος μπορεί να λάβει προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να απολογηθεί.
Το ένταλμα εκδόθηκε μετά από σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου ανακριτή και του εισαγγελέα που ερευνά τα οικονομικά του πρώην υπουργού.
Οι κατηγορίες αφορούν την κίνηση των τραπεζικών του λογαριασμών μέσω off shore εταιρειών για την απόκτηση ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων.
ΒΙΝΤΕΟ:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...