Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Τα επτά συνηθέστερα λάθη στο χαράτσι στα ακίνητα


Τα επτά συνηθέστερα λάθη στο χαράτσι στα ακίνητα

Ποια σημεία του λογαριασμού πρέπει να προσέξετε

Αντιμέτωποι με λάθη έρχονται πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων που λαμβάνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με το ειδικό τέλος στα ακίνητα. Τα σημαντικότερα και συνηθέστερα λάθη είναι επτά και όσοι λάβουν τους λογαριασμούς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ελέγξουν ότι τα τετραγωνικά είναι τα σωστά, αλλά και ότι οι συντελεστές παλαιότητας έχουν υπολογιστεί ορθά.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων επεσήμανε τα λάθη που υπάρχουν στον υπολογισμό του τέλους καθώς δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων διαπίστωσαν ότι οι χρεώσεις του τέλους στους λογαριασμούς της ΔΕΗ είναι διογκωμένες, κυρίως για τους εξής λόγους:

Για δυο βραδιές, 17 και 18 Νοεμβρίου, θα «βρέχει» αστέρια


Για δυο βραδιές, 17 και 18 Νοεμβρίου, θα «βρέχει» αστέριαΜία από τις πιο θεαματικές «βροχές» διάττοντων αστέρων, των Λεοντιδών, θα συμβεί την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Το φαινόμενο παρατηρείται κάθε χρόνο και διαρκεί περίπου δύο εβδομάδες, από τις 7 έως τις 28 Νοεμβρίου, το αποκορύφωμα του όμως αναμένεται τις νύχτες της 17ης και 18ης Νοεμβρίου και η καλύτερη στιγμή παρατήρησης είναι λίγο πριν το ξημέρωμα.

Η μεγαλύτερη ελληνική λέξη έχει 172 γράμματα!!!

Η μεγαλύτερη ελληνική λέξη έχει 172 γράμματα!!!

Η ελληνική γλώσσα κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ καθώς η μεγαλύτερη πραγματική λέξη στον κόσμο υπάρχει στο έργο «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη και αποτελείται από 172 γράμματα, 27 συνθετικά και 78 συλλαβές!
Ο Αριστοφάνης εκμεταλλεύεται στο έπακρον την εκπληκτική ευχέρεια της Ελληνικής να σχηματίζει πολυσύλλαβες λέξεις, περιγράφοντας μέσα σε 172 γράμματα μια ολόκληρη συνταγή μαγειρικής, η οποία περιλαμβάνει ένα συνονθύλευμα τροφών!

Στους δρόμους αύριο η ΑΔΕΔΥ

Στους δρόμους αύριο η ΑΔΕΔΥ

Τρίωρη στάση στο δημόσιο

Σε τρίωρη στάση εργασίας στο Δημόσιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προχωρεί αύριο η ΑΔΕΔΥ από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου. Η κινητοποίηση διοργανώνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ, για τις απολύσεις στο δημόσιο τομέα στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του Πολυνομοσχεδίου.

Η εξέλιξη μιας απίθανης ζωγράφου


 4 ετών

Μήνας γεμάτος προθεσμίες για τα χαράτσια

Μήνας γεμάτος προθεσμίες για τα χαράτσια
Μπορεί το υπουργείο Οικονομικών να απειλεί τους δημοσίους υπαλλήλους με εφεδρεία και ανεργία και τους ιδιωτικούς υπαλλήλους με επιχειρησιακές συμβάσεις και ψαλίδισμα μισθών αυτό όμως δεν έχει ανακόψει ούτε στο παραμικρό την ορμή με την οποία εξαπολύει την φορο-επίθεση στα εισοδήματα μας.

Στροφή σε εναλλακτικές μορφές θέρμανσης



Ξυλόσομπες, τζάκια και σόμπες πέλετ επιλέγουν χιλιάδες καταναλωτές για τη θέρμανσή τους, λόγω οικονομικών δυσκολιών. Καλοριφέρ για 2 - 3 ώρες και αυτό εάν οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές.

Διεγράφη από τη ΝΔ ο Σωτήρης Χατζηγάκης


Την διαγραφή του βουλευτή και πρώην υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη αποφάσισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του κ. Χατζηγάκη ότι «ορισμένα ακροδεξιά στοιχεία της ΝΔ με την ταμπέλα της λαϊκής δεξιάς, πάνε να αλλοιώσουν την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος».
Ουσιαστικά επιτέθηκε ευθέως σε όσους διαφωνούν ανοιχτά με τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας στον κυβερνητικό συνασπισμό του Λουκά Παπαδήμου.

Δηλώσεις για χούντα και απειλές διαγραφής


Να περιορίσει τα φαινόμενα απειθαρχίας επιχειρεί η Νέα Δημοκρατία. 
Απειλεί ευθέως τους βουλευτές με διαγραφή.

Μετά το αντάρτικο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Πάνου Καμμένου, η Συγγρού απειλεί ευθέως με διαγραφή τους βουλευτές που προειδοποιούν ότι θα καταψηφίσουν την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.
Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί ουσιαστικά να περιορίσει την ανάπτυξη φαινομένων τύπου Καμμένου που σε συνεχείς δημόσιες τοποθετήσεις του ανέφερε ότι "δεν ψηφίζω χούντα", υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται να δώσει θετική ψήφο ούτε στη νέα δανειακή σύμβαση.
Έσπευσε μάλιστα να υπενθυμίσει δήλωση που είχε κάνει πριν από 15 μέρες ο εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρα, Δημήτρης Σταμάτης, ότι μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα ήταν "κοινοβουλευτική χούντα".

2 θέσεις Εποχικού Προσωπικού στην 28η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων (Ν. Ρεθύμνου)


Καταληκτική ημερομηνία: 
16/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
10/11/2011-16/11/2011
Τηλέφωνο: 
2831 0 23653 και 2831 0 58842
Η 28η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων ανακοινώνει την πρόσληψη 2 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα 8 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης ως την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου, ως ακολούθως:

Αυλαία για το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης



Στην ταινία της νεαρής Ρωσίδας, από το Ροστόφ της Μαύρης Θάλασσας, Αγγελίνας Νικόνοβα, με τίτλο "Πορτρέτο στο Λυκόφως", απονεμήθηκε το Σάββατο, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης του 52ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, το βραβείο καλύτερης ταινίας "Χρυσός Αλέξανδρος". Το βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 20.000 ευρώ, ενώ στην ίδια ταινία, εκτός από την κριτική επιτροπή του φεστιβαλ, βραβείο απονεμήθηκε και από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου.

Η ταινία μέσα από την κινηματογραφική διαδρομή μιας γυναίκας και των όσων καλείται να αντιμετωπίσει σε μια "δύσκολη" μέρα της, ασκεί σκληρή κριτική στη σύγχρονη ρωσική κοινωνία, την υποκρισία των πολιτών, την αγκύλωση του δημοσίου συστήματος και τη διαφθορά της αστυνομίας.

2 θέσεις Εποχικού Προσωπικού στην Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας Νοτ. Ελλάδος (Ερμιονίδα Ν. Αργολίδας)


Καταληκτική ημερομηνία: 
16/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
10/11/2011-16/11/2011
Τηλέφωνο: 
210- 92.25.709
Η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας Νοτ. Ελλάδος ανακοινώνει την πρόσληψη 2 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα 6 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης ως την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου, ως ακολούθως:

..κι ένα τραγουδάκι.. έτσι για αλλαγή.. χαμογελάτε γιατί χανόμαστε!


«Συμφωνία» κουκουλοφόρων – Αστυνομίας;

«Συμφωνία» κουκουλοφόρων – Αστυνομίας;
Μια περίεργη ευφορία επικρατεί στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας τις τελευταίες ώρες. Μια ευφορία η οποία έχει να κάνει με την πληροφορία ότι οι «αναρχικοί» δεν θα χτυπήσουν τις ημέρες εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου!
Η πληροφορία αυτή που… διακινείται στους διαδρόμους τόσο του μεγάρου της ΓΑΔΑ όσο και αυτού της οδού Κανελλοπούλου (όπου στεγάζεται και η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ), δημιουργεί πολλά ερωτήματα και απορίες. Πώς είναι σε θέση οι αστυνομικοί να γνωρίζουν τις προθέσεις των «αναρχικών» και μάλιστα να εκφράζουν και σιγουριά για τις προθέσεις τους;

Μία θέση Μερικής Απασχόλησης στην Υπηρεσία Κοιν Προστασίας & Αλληλεγγύης Αθλητισμού-Παιδείας του Δ. Λαγκαδά


Καταληκτική ημερομηνία: 
21/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
11/11/2011-21/11/2011
Τηλέφωνο: 
23940 20323
Η Υπηρεσία Κοιν Προστασίας & Αλληλεγγύης Αθλητισμού-Παιδείας του Δ. Λαγκαδά Χανίων ανακοινώνει την πρόσληψη ενός ατόμου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης, για χρονικό διάστημα από τη σύναψη της σύμβασης έως 31-8-2012, με δικαίωμα ανανέωσης έως τη λήξη του προγράμματος, ως ακολούθως:

14 θέσεις Εποχικού Προσωπικού στο Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Θεσσαλικών Σπουδών (Ν. Μαγνησίας)


Καταληκτική ημερομηνία: 
17/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
11/11/2011-17/11/2011
Τηλέφωνο: 
24210 21288
Το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Θεσσαλικών Σπουδών ανακοινώνει την πρόσληψη 14 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ως ακολούθως:

«Θρίλερ» με την εξαφάνιση δύο εξάχρονων κοριτσιών από την Ελβετία


«Θρίλερ» με την εξαφάνιση δύο εξάχρονων κοριτσιών από την Ελβετία

Σε τρεις χώρες πραγματοποιούνται αστυνομικές έρευνες για να εντοπιστούν τα ίχνη δύο εξάχρονων κοριτσιών από την Ελβετία. Οι δίδυμες Αλέσια και Λίβια δεν έχουν δώσει σημεία ίχνη ζωής από τις 30 Ιανουαρίου, όταν απήχθησαν από τον πατέρα τους, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του.
Ο καναδικής καταγωγής Ματίας Σεπ πήρε τα κορίτσια από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου στην Ελβετία, στις 30 Ιανουαρίου.

6 θέσεις Εποχικού Προσωπικού στο Δήμο Πειραιά


Καταληκτική ημερομηνία: 
11/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
02/11/2011-11/11/2011
Τηλέφωνο: 
210 5194249
Ο Δήμος Πειραιά ανακοινώνει την πρόσληψη 2 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα 8 μηνών, ως ακολούθως:

Bρετανοί σκοτώνουν τα ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ τους για να πάρουν ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ


ΣΟΚ: Bρετανοί σκοτώνουν τα ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ τους για να πάρουν ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο βασανισμού και θανάτωσης κατοικιδίων σε ολόκληρη την Βρετανία. Οι ιδιοκτήτες ασφαλίζουν τα άμοιρα ζωάκια και έπειτα τα σκοτώνουν, για να εισπράξουν το ποσό της ασφάλισης.
Περισσότερες από 2.3 εκατομμύρια γάτες και σκύλοι ασφαλίστηκαν πέρσι, ενώ σύμφωνα με την Ένωση Βρετανών ασφαλιστών η ασφαλιστική απάτη έφτασε φέτος τα 2.25 εκατομμύρια ευρώ.
Τα κόλπα που έχουν επινοήσει οι διάφοροι ιδιοκτήτες, για να κερδίσουν το ποσό της ασφάλισης ξεπερνούν κάθε φαντασία. Μερικοί πωλούν ή ακόμα σκοτώνουν τα φτωχά ζωάκια και έπειτα δηλώνουν πρόωρο θάνατο ή εξαφάνιση.

26 θέσεις Εποχικού Προσωπικού στο Δήμο Άργους-Μυκηνών Ν. Αργολίδας


Καταληκτική ημερομηνία: 
20/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
11/11/2011-20/11/2011
Τηλέφωνο: 
27513-60743
Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών ανακοινώνει την πρόσληψη 26 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα 8 μηνών, ως ακολούθως:

Μία θέση Ωρομίσθιου Εποχικού Προσωπικού στον Οργ. Πολιτισμού, Αθλ/σμού & Περιβ/ντος Δ. Αγίου Δημητρίου Ν. Αττικής


Καταληκτική ημερομηνία: 
18/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
09/11/2011-18/11/2011
Τηλέφωνο: 
210-9760505 και 210-9765147
Ο Οργ. Πολιτισμού, Αθλ/σμού & Περιβ/ντος Δ. Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την πρόσληψη ενός ατόμου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, επί ωρομισθία, για χρονικό διάστημα 8 μηνών, ως ακολούθως:

4 θέσεις Ωρομίσθιου Εποχικού Προσωπικού στον Οργ. Πολιτισμού, Αθλ/σμού & Περιβ/ντος Δ. Αγίου Δημητρίου Ν. Αττικής


Καταληκτική ημερομηνία: 
17/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
08/11/2011-17/11/2011
Τηλέφωνο: 
2353350106 και 2353350100
Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού ανακοινώνει την πρόσληψη 9 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα 8 μηνών, ως ακολούθως:

Αρχίζει η διανομή ατομικών συνταγολογίων στους ασφαλισμένους ΙΚΑ


Αρχίζει η διανομή ατομικών συνταγολογίων στους ασφαλισμένους ΙΚΑΑπό σήμερα αρχίζει η διανομή των ατομικών συνταγολογίων στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ ώστε να μπορούν να απευθύνονται στους συμβεβλημένους με τον ΟΠΑΔ και τον ΟΑΕΕ γιατρούς.
Όπως σημείωσαν σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν σήμερα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης και ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, οι ασφαλισμένοι κατά την επίσκεψή τους στα ιδιωτικά ιατρεία των συμβεβλημένων γιατρών, θα επιδεικνύουν απλά το βιβλιάριο ασφάλισής τους για να τους παρέχονται οι υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας.

Τσουχτερό κρύο - Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία


Συνεχίζεται και σήμερα Δευτέρα η κακοκαιρία στην χώρα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και στα νότια. Χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά τμήματα καθώς και στα ορεινά της Κρήτης. Διατηρούνται οι θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο.

9 θέσεις Εποχικού Προσωπικού στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού (Ν. Πιερίας)


Καταληκτική ημερομηνία: 
17/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
08/11/2011-17/11/2011
Τηλέφωνο: 
2353350106 και 2353350100
Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού ανακοινώνει την πρόσληψη 9 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα 8 μηνών, ως ακολούθως:

Όλες οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας


Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Πανθρακικό για την Football League μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Απαγορευτικό από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο και τα πορθμεία Μακεδονίας και Θράκης



Κλειστά παραμένουν από χθες το βράδυ τα δυο πορθμεία στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας με προορισμό το νησί της Θάσου. Λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων, που πνέουν στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Καβάλας, κλειστές είναι οι πορθμειακές γραμμές Καβάλας - Πρίνου και Κεραμωτή - Λιμένα.

19 θέσεις Εποχικού Προσωπικού στα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. (Νομοί Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας)


Καταληκτική ημερομηνία: 
17/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
08/11/2011-17/11/2011
Τηλέφωνο: 
22310 66780 ή 66787
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. ανακοινώνουν την πρόσληψη 19 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα 8 μηνών, ως ακολούθως:

71 θέσεις με σύμβαση μίσθωσης έργου στην Ελληνική Αστυνομία


Καταληκτική ημερομηνία: 
19/11/2011
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 
10/11/2011-19/11/2011
Τηλέφωνο: 
210 6922318
Η Ελληνική Αστυνομία ανακοινώνει την πρόσληψη 71 ατόμων με σύμβαση μίσθωσης έργου για χρονικό διάστημα έως 30-6-2012 ως ακολούθως:

Μονοπάτι για …γερές καρδιές! [φωτο]


Μονοπάτι για …γερές καρδιές! [φωτο]

Προσοχή, μην αποπειραθείτε να περάσετε το συγκεκριμένο μονοπάτι, εάν δεν έχετε μαζί σας χάπι για την καρδιά ή καλού κακού και τον καρδιολόγο σας!
Πρόκειται για ένα δρομάκι το οποίο είναι φτιαγμένο από γυαλί και κατασκευάστηκε προκειμένου οι επισκέπτες στην επαρχία Xουάν, στη Κίνα να μπορούν να απολαύσουν την υπέροχη θέα που προσφέρει το σημείο.

Τι είπαν λίγο πριν το θάνατο τους;


Τι είπαν λίγο πριν το θάνατο τους;

Σπουδαίες ατάκες μεγάλων καλλιτεχνών…
Ενώ τα σπουδαία έργα τέχνης μένουν για πάντα, δε συμβαίνει δυστυχώς το ίδιο και με τους δημιουργούς τους.
Σημαντικοί άνθρωποι όπως ο Van Gogh, ο Picasso και ο Mozart, εκτός από τη μεγάλη κληρονομιά που άφησαν πίσω τους για ολόκληρη την ανθρωπότητα, άφησαν και κάποιες ατάκες που θα είναι πάντοτε συνυφασμένες με την προσωπικότητα του καθενός.
Άλλοτε λυπηρές και άλλοτε καυστικές, το σίγουρο είναι ότι θα τους συνοδεύουν ακόμη και μετά θάνατον και ίσως να εμπνέουν κάποιους από εμάς σήμερα.

«Λίφτινγκ» εν όψει Ρουμανίας


«Λίφτινγκ» εν όψει Ρουμανίας

Μια αρκετά διαφορετική εθνική ομάδα, σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Ρωσία, αναμένεται να παραταχθεί την Τρίτη (15/11, 21:30) στο Αλταχ της Αυστρίας, στο φιλικό με την Ρουμανία.
Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από τη δοκιμή που έκανε ο Φερνάντο Σάντος στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (13/11) που πραγματοποίησαν οι διεθνείς. Στο δίτερμα ο Πορτογάλος προπονητής δοκίμασε 11άδα που είχε 9 αλλαγές σε σχέση με το ματς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Κύπριοι φοιτητές ξεκινούν απεργία πείνας στη Θεσσαλονίκη


Κύπριοι φοιτητές ξεκινούν απεργία πείνας στη Θεσσαλονίκη [βίντεο - φωτο]
Η Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών Θεσσαλονίκης (ΠΕΟΦ) άρχισε σήμερα απεργία πείνας και θα διαρκέσει, με αφορμή τη συμπλήρωση 37 χρόνων από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και τη συμπλήρωση 28 χρόνων από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους. Μερικές από τις δηλώσεις των μελών της ΠΕΟΦ:
«Είμαστε εδώ, για να καταδικάσουμε την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους, αλλά και την παράνομη εισβολή και κατοχή.»

Συνεχίζεται το αλαλούμ με τα σχολικά βιβλία


Συνεχίζεται το αλαλούμ με τα σχολικά βιβλία

Η κυβέρνηση μπορεί να άλλαξε, αλλά στο κτίριο του Αμαρουσίου όπου στεγάζεται το υπουργείο Παιδείας τα προβλήματα παραμένουν ίδια.
Με το δεδομένο μάλιστα ότι είναι πιθανόν οι μαθητές των σχολείων να κάνουν Χριστούγεννα χωρίς όλα τα βιβλία τους, η ανησυχία δεν έχει υποχωρήσει.
«Ο Αϊ-Βασίλης θα φέρει τα σχολικά βιβλία στους μαθητές;» αναρωτιούνται χαριτολογώντας τα μέλη της Ενωσης Καθηγητών στα Χανιά της Κρήτης, σε ανακοίνωση με την οποία αποκαλύπτουν ότι δεν έχουν φθάσει ακόμη σε σχολεία βιβλία μαθημάτων που εξετάζονται σε πανελλαδικό επίπεδο (Αρχαία, Ιστορία, Λατινικά της Θεωρητικής Κατεύθυνσης).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...