Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Απαγορευτικό από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο και τα πορθμεία Μακεδονίας και Θράκης



Κλειστά παραμένουν από χθες το βράδυ τα δυο πορθμεία στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας με προορισμό το νησί της Θάσου. Λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων, που πνέουν στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Καβάλας, κλειστές είναι οι πορθμειακές γραμμές Καβάλας - Πρίνου και Κεραμωτή - Λιμένα.

Κλειστή, όμως, παραμένει και η πορθμειακή γραμμή Αλεξανδρούπολης - Σαμοθράκης, λόγω των ισχυρών βορειοανατολικών ανέμων έντασης οκτώ μποφόρ που πνέουν το Θρακικό Πέλαγος.

Επίσης, η Τροχαία Ξάνθης συστήνει στους οδηγούς των φορτηγών αυτοκινήτων που κινούνται στην Εγνατία Οδό στο τμήμα από τον κόμβο Βαβιάνου μέχρι και έξω από την Κομοτηνή, να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Από το λιμάνι του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα και Ανατολικό Αιγαίο.

Για τον Αργοσαρωνικό εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων μόνο κλειστού τύπου, ενώ δεν γίνονται δρομολόγια των δελφινιών.

Η Εθνική Μετερεωλογική Υπηρεσία προβλέπει ότι οι ισχυροί άνεμοι θα συνεχιστούν στη διάρκεια της ημέρας, γι' αυτό καλό είναι όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν πριν αναχωρήσουν, να επικοινωνούν πρώτα με τα κατά τόπους λιμεναρχεία, ή τα τουριστικά πρακτορεία.
real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...