Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Διεγράφη από τη ΝΔ ο Σωτήρης Χατζηγάκης


Την διαγραφή του βουλευτή και πρώην υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη αποφάσισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του κ. Χατζηγάκη ότι «ορισμένα ακροδεξιά στοιχεία της ΝΔ με την ταμπέλα της λαϊκής δεξιάς, πάνε να αλλοιώσουν την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος».
Ουσιαστικά επιτέθηκε ευθέως σε όσους διαφωνούν ανοιχτά με τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας στον κυβερνητικό συνασπισμό του Λουκά Παπαδήμου.
Η Νέα Δημοκρατία, όπως υποστήριξε, είναι ένα κόμμα ευρωπαϊκό, εθνικό, αστικό με πολλές τάσεις και φυσικά περιλαμβάνει και στελέχη της λαϊκής δεξιάς και στελέχη του μεσαίου χώρου.
«Θέλω να υπογραμμίσω έντονα την αντίθεσή μου του προς ορισμένα ακροδεξιά σταγονίδια, που με την ταμπέλα της λαϊκής δεξιάς προσπαθούν να αλλοιώσουν τη φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε χαρακτηριστικά προσερχόμενος στη Βουλή.
Ο βουλευτής Τρικάλων και πρώην υπουργός, όπως λένε στη λεωφόρο Συγγρού, είχε εδώ και καιρό δοκιμάσει τις αντοχές και τις ανοχές της ηγεσίας της ΝΔ, την οποία, πολλές φορές είχε αμφισβητήσει, καλώντας την επιδείξει μια πιο συναινετική λογική απέναντι στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...