Σάββατο 12 Μαΐου 2012

«Κλειδώνουν» οι εκλογές για τις 17 Ιουνίου


«Κλειδώνουν» οι εκλογές για τις 17 Ιουνίου
Εκ νέου προσφυγή στις κάλπες στις 17 Ιουνίου μελετούν πλέον τα επιτελεία όλων των κομμάτων, μετά το αδιέξοδο στις προσπάθειες για συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας.
Ολα τα «βλέμματα» είναι στραμμένα στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος από την ώρα που θα παραλάβει «ανενεργή» και την τρίτη διερευνητική εντολή από τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο θα συγκαλέσει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών.

Διονύσης Τσακνής: Η Αριστερά και οι κρυμμένες αλήθειες


Του Διονύση Τσακνή

Ε λοιπόν πόσο ειλικρινείς είμαστε και πόσο τάχα να κοστίζει η αλήθεια! Μερικές χιλιάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες ψήφων, είναι αρκετοί για να δώσουν ικανοποίηση στα επιτελεία της Αριστεράς, ή μήπως θα χρειαζόταν και το χειροκρότημα των αντιπάλων. «Μια ζωή παλεύουμε για να γίνουμε αρεστοί στα μάτια όσων δεν συμπαθούμε» είχε πει κάποτε ο Τσαρούχης  και είχε τελικά δίκιο.

Νέα δημοσκόπηση: Στο 25,5% ο ΣΥΡΙΖΑ – Πτώση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ


Νέα δημοσκόπηση: Στο 25,5% ο ΣΥΡΙΖΑ – Πτώση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ
Κυβέρνηση συνεργασίας με κεντροαριστερό προσανατολισμό, επιθυμούν οι πολίτες, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα «Επενδυτής».
Το 50% των ερωτωμένων απάντησε ότι επιθυμεί κυβέρνηση της Κεντροαριστεράς και μόνο το 34% προσδοκά κυβέρνηση της Κεντροδεξιάς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου φτάνει το 20,2% και είναι το μοναδικό κόμμα με καθαρή αύξηση, σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα κόμματα που σημειώνουν κάμψη: Η Ν.Δ. υποχωρεί στο17,3%, το ΠΑΣΟΚ, ακόμα χαμηλότερα, στο 11,6%, το ΚΚΕ στο ιστορικό χαμηλό 4,2%, η ΔΗΜ.ΑΡ. στο 4,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 8,4% και η Χρυσή Αυγή στο οριακό 3,7%.

Ο «Kill Bill» έστειλε τον Ολυμπιακό στον τελικό!


Ο «Kill Bill» έστειλε τον Ολυμπιακό στον τελικό!
Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Βαρβάρα Φανίδη
Έτοιμος για την Κούπα είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υπέταξαν την υπερφίαλη Μπαρτσελόνα με 68-64  και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το στέμμα του Πρωταθλητή Ευρώπης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Οι Σπανούλης και Πρίντεζης δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στην παρέα του Ναβάρο και έδειξαν πως σημασία έχει η ομάδα και όχι οι μονάδες που διαθέτει ο κάθε σύλλογος. Οι δυο τους ήταν καταπληκτικοί, καθώς σημείωσαν από 21 και 14 πόντους αντίστοιχα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...