Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Πρωτοσέλιδο: Ε, φτάνει πια, Έξω οι Έλληνες!


Σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας του Στέμματος στην Αυστρία με τίτλο: «Ε, φτάνει πια, Έξω οι Έλληνες!»


Aτάκες για το δημοψήφισμα που «έγραψαν» σε Facebook και Twitter!

Aτάκες για το δημοψήφισμα που «έγραψαν» σε Facebook και Twitter!
Από την στιγμή που ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε την πρόθεσή του να προχωρήσει στην διεξαγωγή δημοψηφίσματος, τόσο οι χρήστες του Twitter όσο και του Facebook δίνουν κάθε ώρα που περνάει «ρεσιτάλ ατάκας» στα κοινωνικά δίκτυα!
Στο Facebook οι ατάκες είναι σκόρπιες, ενώ το Twitter έχει αποκτήσει το δικό του hashtag το οποίο ονομάζεται #ideesGiaDimopsifisma!

Ιράκ: Δραματική αύξηση των νεκρών τον Οκτώβριο

Ιράκ: Δραματική αύξηση των νεκρών τον Οκτώβριο
Ο αριθμός των Ιρακινών που έχασαν την ζωή τους σε βιαιότητες αυξήθηκε δραματικά τον Οκτώβριο και συγκεκριμένα κατά 39% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο, κατά επίσημα στατιστικά στοιχεία τα οποία δημοσιεύθηκαν σήμερα.
Συνολικά, 258 Ιρακινοί –ανάμεσά τους 161 άμαχοι, 55 αστυνομικοί και 42 στρατιώτες– σκοτώθηκαν, ενώ 85 αντάρτες έχασαν επίσης την ζωή τους σε επιθέσεις, σύμφωνα με στοιχεία των υπουργείων Εσωτερικών, Υγείας και Άμυνας.

Ελπίζει μόνο με νίκη στη Μασσαλία

Ελπίζει μόνο με νίκη στη Μασσαλία
Πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά στη μάχη της πρόκρισης στους «16» του Champions League μετά τα αποψινά αποτελέσματα σε Ντόρτμουντ και Λονδίνο.
Ο Ολυμπιακός μένει ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης μόνο με νίκη στις 23 Νοεμβρίου μέσα στο «Βελοντρόμ». Σε κάθε άλλο αποτέλεσμα χάνεται το τρένο της δυάδας και απομένει μόνο ο στόχος της 3ης θέσης που δίνει το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

427 νεκροί από τις πλημμύρες στην Ταϊλάνδη

427 νεκροί από τις πλημμύρες στην Ταϊλάνδη
Ο περισσότερος κόσμος στην Ταϊλάνδη, αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο AFP, κατηγορεί την κυβέρνηση της χώρας για ανικανότητα, υποστηρίζοντας ότι εάν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα δεν θα θρηνούσαν τόσους νεκρούς από τις χειρότερες πλημμύρες εδώ και δεκαετίες.
Την Τετάρτη το πρωί, η καταμέτρηση των νεκρών έκανε λόγο για 427 θύματα, 42 περισσότερων από την Τρίτη, χωρίς ωστόσο κάποιο από αυτά να έχει αναφερθεί στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ.

Ξεκίνησε η συζήτηση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης

Ξεκίνησε η συζήτηση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης
Ξεκίνησε στις 18:00 η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, η οποία θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής με την ονομαστική ψηφοφορία.
Η διαδικασία θα αρχίσει με τις τοποθετήσεις των βουλευτών, ενώ την Πέμπτη θα τοποθετηθούν ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου αλλά και οι πολιτικοί αρχηγοί.
Σημειώνεται ότι η συζήτηση θα ξεκινήσει δίχως τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος θα βρίσκεται στις Κάννες σήμερα για να συμμετάσχει στην Σύνοδο της G20.

Δεκατρείς νεκροί στην Υεμένη

Δεκατρείς νεκροί στην Υεμένη
Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σήμερα σε βίαιες συγκρούσεις ανάμεσα σε οπαδούς του προέδρου της Υεμένης Αλι Αμπντάλα Σάλεχ και σε αντιπάλους του στην Τάιζ.
Χθες, Τρίτη, τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε συγκρούσεις στην πρωτεύουσα Σαναά και σήμερα οκτώ άμαχοι ανάμεσά τους ένα παιδί και δύο μαχητές από τις φυλετικές ζώνες σκοτώθηκαν στην Τάιζ. Ακόμα 43 άτομα, κυρίως άμαχοι, τραυματίστηκαν, αναφέρουν ιατρικές πηγές.

Άθλια ενέργεια των Γερμανών: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ φιλικό της Εθνικής…

Άθλια ενέργεια των Γερμανών: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ φιλικό της Εθνικής…
…σε Γερμανικό έδαφος !
Η Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, απαγόρευσε τη διεξαγωγή του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας – Ρουμανίας, που ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, στην πόλη Reutlingen.
Στο τηλεγράφημά της προς την ΕΠΟ, η Γερμανική Ομοσπονδία επικαλείται λόγους ασφαλείας!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ link στο Facebook για την sex tape της Kardashian

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ link στο Facebook για την sex tape της Kardashian
Με την χθεσινή ανακοίνωση του διαζυγίου της Κim Kardashian τα spams που »υπόσχονται» links σε βίντεο της sex tape της, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους στο Facebook.
Έτσι το εν λόγω spam εντοπίστηκε αρκετά γρήγορα από την εταιρεία και αναμένεται να διαγραφεί άμεσα. Ωστόσο, όπως προειδοποιεί και το site Mashable καλό είναι σε περίπτωση που παρουσιαστεί στο timelines σας να αποφύγετε να το κλικάρετε.

ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΑΠΟΕΛ !!

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 2-1 της Πόρτο και παρέμεινε στην κορυφή του 7ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ!!

Ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με πέναλτι του Αΐλτον στο 42' και ενώ δέχτηκε την ισοφάριση στο 89' με τέρμα του Χούλκ, κατάφεραν να πάρουν τον αγώνα ένα λεπτό αργότερα με γκολ του Μαντούκα!!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ - ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



 Μετά το ολονύχτιο υπουργικό συμβούλιο, συμφωνήσαν ομόφωνα στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Φωνές κριτικής ακούστηκαν παρόλα αυτά από τους Διαμαντοπούλου, Λοβέρδο και Σκανδαλίδη οι οποίοι δήλωσαν με τη σειρά τους:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...