Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Οι οκτώ προβλέψεις του νέου μνημονίου


Οι οκτώ προβλέψεις του νέου μνημονίου

Ανατροπές στα εργασιακά, νέο άνοιγμα του ασφαλιστικού, νέο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και εμβάθυνση της λιτότητας σχεδόν αποκλειστικά με μείωση των δημοσίων δαπανών για υγεία, κοινωνικές παροχές και μισθοδοσία του δημοσίου: πρόκειται για τα βασικά συστατικά του νέου Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής, του λεγόμενου νέου μνημονίου το οποίο θα ενσωματωθεί τη νέα δανειακή σύμβαση για τη συνέχιση της χρηματοδότησης της χώρας έως το 2020.

Συγκεντρώθηκαν 1,2 τόνοι τρόφιμα για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» στην Κατερίνη

 Συγκεντρώθηκαν 1,2 τόνοι τρόφιμα για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» στην Κατερίνη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011, η συγκέντρωση τροφίμων από την Εθελοντική Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) στην κεντρική Πλατεία Κατερίνης. [otoposmou.gr]
Μέσα σε μόλις δυόμιση ώρες, στον πεζόδρομο της πόλης, περισσότεροι από 100 συμπολίτες μας παρέδωσαν συνολικά 1,2 τόνους τρόφιμα μακράς διαρκείας (Ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, γάλατα σε κουτιά, λάδι κλπ), ενώ συμπληρώθηκαν 46 νέες δηλώσεις συμμετοχής. Οι «Αλληλέγγυοι», έτσι ονομάζεται η νεοσυσταθείσα ομάδα της ΕΟΔνΠ, πραγματοποιούν ένα πολύ όμορφο ξεκίνημα, αφού οι προτάσεις τους προς την τοπική κοινωνία φαίνεται να κερδίζουν την απόλυτη εμπιστοσύνη των πολιτών.

Μόνιμο γίνεται το χαράτσι στα ακίνητα


Μόνιμο γίνεται το χαράτσι στα ακίνητα

Το τέλος, το οποίο εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, θα διατηρηθεί και μετά το 2015. Κατάργηση φοροαπαλλαγών και ειδικών καθεστώτων φορολόγησης επιχειρήσεων.
Μονιμοποιείται το χαράτσι στα ακίνητα, καθώς η κυβέρνηση δεσμεύεται έναντι της τρόικας ότι το τέλος το οποίο εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ θα διατηρηθεί και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος το 2015.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...