Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Η Κύπρος απέφυγε το μνημόνιο και παίρνει δάνειο από την Ρωσσία!


Η Κύπρος απέφυγε το μνημόνιο και παίρνει δάνειο από την Ρωσσία!
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Interfax, η Ρωσία συμφώνησε να δανειοδοτήσει την Κυπριακή Δημοκρατία για ένα ποσό χαμηλότερο των περίπου πέντε δισεκατομμυρίων που είχε αρχικώς αιτηθεί.
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας της Ρωσίας, αν και λεπτομέρειες για το επιτόκιο δανεισμού δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Μπλόκο στην εκλογή Κασιδιάρη στην θέση του προέδρου της Βουλής


Μπλόκο στην εκλογή Κασιδιάρη στην θέση του προέδρου της Βουλής
Διακομματικό μπλόκο προετοιμάζεται, όπως όλα δείχνουν, στην εκλογή αντιπροέδρου της Βουλής από το κόμμα της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της μυστικής ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί αμέσως μετά την ορκωμοσία των 300 που προέκυψαν από τις εκλογές της Κυριακής και την εκλογή προέδρου του Σώματος.
Ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr από τα περισσότερα κομματικά επιτελεία αναφέρουν ότι η γραμμή που θα δοθεί στους βουλευτές είναι να μην συγκεντρωθούν οι 75 ψήφοι που απαιτούνται από τον κανονισμό της Βουλής σε συνδυασμό με το άρθρο 67 του Συντάγματος για την εκλογή του έβδομου αντιπροέδρου. Η Χρυσή Αυγή χρειάζεται τουλάχιστον 57 ψήφους ακόμη για να αθροιστούν στις δικές της 18 προκειμένου να εκλέξει τον αντιπρόεδρο που δικαιούται.

ΤΩΡΑ: Επίθεση σε μετανάστες μικροπωλητές στην παραλία του Αλίμου


ΤΩΡΑ: Επίθεση σε μετανάστες μικροπωλητές στην παραλία του Αλίμου
Πριν από λίγα λεπτά, ακροδεξιοί επιτέθηκαν σε μετανάστες στην παραλία του Αλίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο νεαρά άτομα, τα οποία επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, ξυλοκόπησαν μετανάστες μικροπωλητές χρησιμοποιώντας καδρόνια και λοστούς.

Έφυγε από τη ζωή ο προπονητής Αλκέτας Παναγούλιας


Πέθανε χθες στο σπίτι του στη Βιένα, κοντά στην Ουάσινγκτον, σε ηλικία 78 ετών, ο Αλκέτας Παναγούλιας, ένας από τους κορυφαίους έλληνες προπονητές.
Ο εκλιπών ήταν ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου που οδήγησε για πρώτη φορά την Ελλάδα σε τελικά Euro το 1980 στην Ιταλία και σε Μουντιάλ το 1994 στις ΗΠΑ. Επίσης, όταν ήταν προπονητής του Ολυμπιακού κατέκτησε τρία πρωταθλήματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...