Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

13χρονος ο "χάκερ" στο site του Υπουργείου Δικαιοσύνης



Ποιος ήταν ο χάκερ εισβολέας στο site του Υπουργείου Δικαιοσύνης



Ένας ανήλικος, μόλις 13 χρονών, ήταν τελικά ο άνθρωπος που αναστάτωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Ο 13χρονος που χαρακτηρίζεται πλέον από τους αστυνομικούς ως "διάνοια" στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κατηγορείται από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ως μέλος της ομάδας χάκερ Greek Hacking Scene (G.H.S), παρακλάδι των "Anonymous", που είναι υπεύθυνη για ένα μεγάλο αριθμό διαδικτυακών "επιδρομών", μεταξύ των οποίων και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε:

Υπέρ της Κανέλλη ο πρόεδρος των αστυνομικών!


Υπέρ της Κανέλλη ο πρόεδρος των αστυνομικών!
«Ανεξήγητη, απαράδεκτη και αντιδεοντολογική», επί της ουσίας και επί του τύπου, χαρακτηρίζει με δήλωση του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), κ. Χρήστος Φωτόπουλος τη μήνυση που υπεβλήθη σε βάρος της κυρίας Κανέλλη.
«Δεν συνάδει με τις αρχές της Ομοσπονδίας η συμπεριφορά των συναδέλφων της Κοζάνης, δεν μπορείς να εκφράζεις τι αντίθεση σου με αυτόν τον, επιεικώς θα το πω, άκομψο τρόπο», τονίζει ο κ. Φωτόπουλος και προσθέτει:

Η συνήθεια του ρατσισμού


Η συνήθεια του ρατσισμού
Τη μια φορά είναι Αιγύπτιοι, δεκαπέντε χρόνια ψαράδες στον Πειραιά, που πολιορκούνται και ξυλοκοπούνται αγρίως από αρματωμένους «αγνώστους».
Την άλλη, «άγνωστοι» κυνηγούν έναν Τυνήσιο στους παραλιακούς δρόμους της Πάτρας και, πάλι καλά, σπεύδουν οι περίοικοι για να τον σώσουν από την οριστική «μετανάστευση».
Την άλλη, στα Χανιά, αλλοδαπός μαχαιρώνεται από «αγνώστους». Αλλοι «άγνωστοι», στον ηλεκτρικό, μαχαιρώνουν μετανάστη. Κι άλλοι, αλλού, σχεδόν σε κάθε πόλη της Ελλάδας, των νησιών, του κάμπου ή των βουνών.
Αφού παντού υπάρχουν ξένοι που χτίζουν, μαζεύουν ροδάκινα, φράουλες και ντομάτες, βόσκουν τα κοπάδια μας, πλένουν τα άπλυτά μας, γηροκομούν τους αρρώστους μας. Και κυρίως, παντού υπάρχουν «άγνωστοι».

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: Ζητούν από ασθενή 444 ευρώ για μια βραδιά …στο ράτζο!


ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: Ζητούν από ασθενή 444 ευρώ για μια βραδιά …στο ράτζο!
Το εξωφρενικό για τις παροχές του ποσό των 444 ευρώ, ζητά το νοσοκομείο του Πύργου, από 25χρονο κάτοικο της περιοχής για μια και μοναδική διανυκτέρευση… σε ένα φορείο στην μονάδα βραχείας νοσηλείας με έναν ορό.
Αυτό καταγγέλλει η μητέρα του Ευσταθία Λούπη που είδε να φτάνει στο σπίτι της το σχετικό έγγραφο που ζητά την εξόφληση του ποσού εντός 15 ημερών, ειδάλλως θα διαβιβαστεί στο Δημόσιο Ταμείο.
«Κόντεψε να μου έρθει εγκεφαλικό. Αν είναι δυνατόν!!! Μου ζητούν να πληρώσω 444 ευρώ για ένα βράδυ στο νοσοκομείο και με πληρωμένες ήδη τις εξετάσεις. Για έναν ορό σε ένα φορείο στη μονάδα βραχείας νοσηλείας». Με αυτά τα λόγια η κα Λούπη, εκφράζει μόνο ένα μέρος από την αγανάκτησή της.

Η μάχη των εδράνων – Αύριο η ορκωμοσία των 300


Η μάχη των εδράνων – Αύριο η ορκωμοσία των 300
Εκτός από τα προβλήματα της κυβέρνησης υπάρχουν και οι εκκρεμότητες της Βουλής.
Αύριο ορκίζονται οι νέοι «300» εθνοπατέρες, οι οποίοι όμως ψάχνουν από σήμερα να βρουν τις θέσεις τους στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Πέρα από τις θέσεις τους όμως αναζητούν και την τολμηρή κοινοβουλευτική ομάδα που θα καθίσει δίπλα σε εκείνη της Χρυσής Αυγής. Ο κλήρος και πάλι πέφτει στη Νέα Δημοκρατία, η οποία κατά παράδοση αναφέρει το parapolitika.gr, θα καταλάβει με 129 θέσεις τα δεξιά έδρανα της Βουλής και πίσω της θα καθίσουν οι 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...