Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Τι μας κρύβουν για το PSI;Διαβάστε πως μας “σταύρωσαν”




Από νωρίς το πρωί πανηγυρίζουν όλοι ότι πέτυχε το PSI και θα ελαφρυνθεί το χρέος κατά 105,7 δισ.Μας κρύβουν όμως το τι θα ακολουθήσει τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο με τα νέα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί.Και επίσης μας κρύβουν και το πιο βασικό, ότι για να…
σβηστούν τα 105,7 δισ ευρώ , θα μας δανείσουν 130 δισ.ευρώ!!!
Αυτό από μόνο του τελικά αυξάνει το χρέος.
Με χοντρικούς υπολογισμούς τώρα, με το επιτόκιο 4,3% ,το οποίο θα είναι και συνεχώς αυξανόμενο εαν η Ελληνική οικονομία ορθοποδήσει,κάθε χρόνο το χρέος θα αυξάνει κατά περίπου 6 δις μόνο από τόκους.Δηλαδή εάν υπολογίσουμε μέχρι το 2030 ας πούμε, μόνο για τόκους θα έχουμε πληρώσει 72 δισ (πάντα με επιτόκιο 4,3% και πολύ χοντρικά).

ΚΑΛΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ….. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ”ΕΤΑΙΡΟΙ – ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ – ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΑΣ”…


Με βάση το σχέδιο και τις εντολές των κρατών-μελών, οι Ομάδες Κρούσης, οι οποίες θα πραγματοποιήσουν “απόβαση” στην Αθήνα ενισχυμένες, θα έχουν τα εξής καθήκοντα:

- Οι Γερμανοί θα αναλάβουν τη φορολογία του κράτους
- Οι Ολλανδοί το Κτηματολόγιο
- Οι Σουηδοί τις μεταρρυθμίσεις στην υγεία
- Οι Αυστρακοί την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του Δημοσίου

Έρευνα – σοκ! οι Έλληνες θα ζουν λιγότερο με τα γενόσημα!


Με τα γενόσημα – δολοφόνους οι Έλληνες θα ζουν 7 χρόνια λιγότερο

Μελέτες αναφέρουν ότι με την αθρόα εισαγωγή των φθηνών και ανεξέλεγκτων γενόσημων, οι Έλληνες θα ζουν λιγότερο και ο πληθυσμός θα μειωθεί κατά 7% για να υπάρξει εξοικονόμηση 5 δισ. ευρώ ετησίως.
Μια ώρα αρχύτερα θέλουν να ξαποστείλουν τους απόμαχους του μόχθου και της δουλειάς, τόσο η κυβέρνηση Παπαδήμου, όσο και η τρόικα.
Μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής καταγγέλλουν ότι η εισαγωγή και η χορήγηση φθηνών γενοσήμων φαρμάκων από τις χώρες του τρίτου κόσμου αναμένεται να προκαλέσειμαζικούς θανάτους γερόντων και σε μείωση του προσδοκίμου ορίου ζωής κατά 5 έως 7 χρόνια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...