Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Βροχή από πεφταστέρια αναμένεται απόψε στην Ελλάδα


Βροχή από πεφταστέρια αναμένεται απόψε στην Ελλάδα
Μια νέα βροχή διαττόντων αστέρων, οι Λυρίδες, αναμένεται να είναι ορατή στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου.
Οι πτώσεις των μετεώρων που ονομάζονται και «πεφταστέρια», θα κορυφωθούν απόψε το βράδυ και τα χαράματα της Κυριακής, ενώ τόσο το προηγούμενο, όσο και το επόμενο βράδυ θα υπάρχει αυξημένη δραστηριότητα.
Επειδή στις σήμερα, 21 Απριλίου, υπάρχει «Νέα Σελήνη», δηλαδή το φεγγάρι δεν θα φωτίζει το νυχτερινό ουρανό, οι παρατηρητές

Τελευταία δημοσκόπηση - ΔΕΙΤΕ

Τελευταία δημοσκόπηση – Άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμένου

Οι προσπάθειες τω μέσων να σώσουν το σαθρό πολιτικό κατεστημένο φθάνουν στο τέλος τους αφού, από σήμερα απαγορεύεται η διενέργεια δημοσκοπήσεων. Η τελευταία που βλέπει το φως της δημοσιότητας παρουσιάζει μια πολυκομματική Βουλή, αδυναμία επίτευξης αυτοδυναμίας, μεγάλη ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό με παγιωμένα τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

AΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΕΕ συμφώνησε να δίνει στο αμερικανικό ΥΠΕΣ τα ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία όσους ταξιδεύουν στις ΗΠΑ!


Το “πράσινο φως” το έδωσε το ίδιο του ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, με 409 ψήφους υπέρ, 226 κατά και 33 αποχές.
Έτσι, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ θα μπορεί να έχει στα χέρια τα προσωπικά στοιχεία όποιου ταξιδεύει στην Αμερική, από όνομα και διεύθυνση μέχρι τηλέφωνα και αριθμούς πιστωτικών καρτών!

Ανακοίνωση – κόλαφος του ΕΦΕΤ - ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΗ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΗΣ Coca Cola 3E !


Ανακοίνωση – κόλαφος του ΕΦΕΤ
για την πολυεθνική
Coca Cola 3E   

Δύο μήνες πέρασαν και παρά τις έγκαιρες παρεμβάσεις του ΕΦΕΤ η εταιρεία Coca Cola 3E δεν κατόρθωσε να βρει τις μη ασφαλείς ποσότητες των 100.000 φιαλών Coca Cola και Sprite, με αποτέλεσμα να επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα του «Θέματος» πως επικίνδυνα αναψυκτικά έχουν διοχευτεθεί στην κατανάλωση εν αγνοία των Ελλήνων. Αυτά είναι τα συμπεράσματα δελτίου τύπου που σήμερα εξέδωσε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Γιάννης Μίχας ο οποίος σε πλήρη αντίθεση με τα όσα η πολυεθνική ισχυρίζεται χαρακτηρίζει τα είδη της ως «μη ασφαλή».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...