Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

LIVE ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ( ΠΑΟ - ΟΣΦΠ )

ΔΕΙΤΕ LIVE
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
(ΠΑΟ - ΟΣΦΠ)

«Παράθυρο» ΥΠΕΚΑ για τακτοποίηση αυθαίρετων οικισμών


«Παράθυρο» ΥΠΕΚΑ για τακτοποίηση αυθαίρετων οικισμών 

Τακτοποιούνται οικισμοί σε περιοχές που ήταν δασικές και έχουν πλέον χτιστεί.


«Παράθυρο» για τη «τακτοποίηση» δεκάδων αυθαίρετων οικισμών οι οποίοι έχουν χτιστεί σε δασικές εκτάσεις ανά την Ελλάδα ανοίγει το υπουργείο Περιβάλλοντος. 

Με υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 470/28-2-2012) ορίζονται η διαδικασία, τα στοιχεία και τα δικαιολογητικά τεκμηρίωσης της αιτίας μεταβολής της δασικής μορφής εκτάσεων εντός οικισμών, οι οποίοι στερούνται νόμιμης έγκρισης.

Ε.Βενιζέλος: Πήρε τις μισές ψήφους από το 2007 που έχασε!


 

Ακριβώς όσους είχε προβλέψει το defencenet.gr από το μεσημέρι, περί τις 160.000 (ιδανικά 170.000) θα είναι τελικά οι Έλληνες φίλοι ή μέλη του ΠΑΣΟΚ που θα έχουν προσέλθει στις εσωκομματικές κάλπες για να ψηφίσουν τον Ε.Βενιζέλο για πρόεδρο του Κινήματος (οι κάλπες κλείνουν στις 18.00). Από τον αριθμό αυτό, σε 10% περίπου υπολογίζεται ότι έχουν ψηφίσει "λευκό", δηλαδή δεν θέλουν τον υπουργό Οικονομικών της χρεοκοπίας ως πρόεδρο στο κόμμα τους, αλλά δεν έχουν και ποιον άλλον να ψηφίσουν.

ΠΑΟ - ΟΣΦΠ ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια και δακρυγόνα έξω από το ΟΑΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια και δακρυγόνα έξω από το ΟΑΚΑ
Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια που έγιναν έξω από τον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού σταδίου, μεταξύ αστυνομικών και οπαδών του Παναθηναϊκού
ΒΙΝΤΕΟ -->

Έκλεισαν οι κάλπες στο ΠΑΣΟΚ - Ψήφισε το 23% όσων είχαν ψηφίσει το 2007!


ImageΜόλις έκλεισαν οι κάλπες στο ΠΑΣΟΚ, αφού δόθηκε μια ώρα ακόμα παράταση (συνολικά δύο ώρες από την αρχικά προγραμματισθέν κλείσιμο της κάλπης) στην ψηφοφορία μπας και βρθεί κανένας ψηφοφόρος ακόμα και πάει να ψηφίσει και μετριαστεί το φιάσκο.
Βέβαια στην Ιπποκράτους εμφανίζονται "ικανοποιημένοι" από τους 170.000 περίπου που πήγαν και ψήφισαν και οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το ... 23% αυτών που είχαν ψηφίσει το 2007 στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές!

Εκλογές ΠΑΣΟΚ Απόλλωνα Ρόδου 14.30 18-3-2012 ΦΩΤ Ο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ!


DSC09159.JPG
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ…

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συγκεντρωτικά στα "παρατράγουδα" σε όλη τη χώρα...


 

Εκτός από τη "συμμετοχή" στις εκλογές, την πατράταση της ψηφοφορίας μέχρι τις 18:00 το απόγευμα και τα γιαούρτια στα Βριλήσσια, είχαμε αρκετά ακόμα «παρατράγουδα» με τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. Για παράδειγμα:

Λευκό δαγκωτό έριξε ο Γιώργος. Δεν θέλησε να πάρει ψηφοδέλτιο από την εφορευτική επιτροπή!

“Λευκό” δαγκωτό έριξε στη κάλπη της Νέας Ερυθραίας ο Γιώργος Παπανδρέου.
Όταν ένας από την εφορευτική επιτροπή του έδωσε το ψηφοδέλτιο του Βενιζέλου, εκείνος έκανε ένα νεύμα ευγενικής απαξίας και προχώρησε προς τη κάλπη.
Λίγο μετά στις δηλώσεις του δεν είπε κουβέντα για τον Βενιζέλο και αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχθηκε από τα ΜΜΕ…

Απίστευτα έργα τέχνης από… μολύβι!


Απίστευτα έργα τέχνης από… μολύβι!
Μπορεί οι παρακάτω εικόνες να μοιάζουν με φωτογραφίες, ωστόσο στη πραγματικότητα αποτελούν τη χειρόγραφη συλλογή του υπερρεαλιστή καλλιτέχνη, Paul Cadden, ο οποίος χρησιμοποίησε μόνο μολύβι για τα έργα του!

Χάσμα Χασμάτων

Χάσμα Χασμάτων
Γράφει η Λιάνα Κανέλλη 

Να το το χάσμα. Ανοιξε βαθύ και καθόλου ευωδιαστό, αν δεν έχει πάθει τελικώς αδράνεια η πολιτική και κοινωνική μας όσφρηση, μεταξύ τρέχουσας κυρίαρχης πολιτικής και λαού.
Σκοτεινές δυνάμεις, μαύρες συμμαχίες, προσωπικές ιδιοτέλειες, κρίσεις πανικού, διαχειριστικού περιεχομένου απηυδισμένες καλές προθέσεις, μια αφόρητη σωτηριολογία πάνω σε καράβι που δεν έχει περιέργως βουλιάξει - πώς άλλωστε να κυριολεκτεί η προσομοίωση της χώρας με καράβι φάντασμα χωρίς να έχει εξοντωθεί το σύνολο του πληρώματος – σέρνεται στην αγορά της ανέξοδης γνώμης και της άκοπης δράσης.
Να το, το Χάσμα των Χασμάτων, το πραγματικό και καθόλου δημοσκοπικά, μήτε καν στατιστικά, καταγεγραμμένο, που ανοίγεται και πονάει σα φριχτή αδερφική μαχαιριά, σαν εμφύλιος μέσα σ’ ό,τι απομένει ζωντανό κι οργανωμένο ως κοινωνία.

Στοιχεία σοκ για την ανεργία


Στοιχεία σοκ για την ανεργία
Με μελανά χρώματα περιγράφονται σε έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας – ΓΣΕΕ οι προοπτικές της ανεργίας στη χώρα μας. Το ποσοστό αναμένεται να ξεπεράσει το 22% εντός του 2012.
Ο αριθμός των ανέργων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αναμένεται να κυμανθεί στο 1.200.000 έως και 1.300.000.
Όπως γράφει η «Καθημερινή της Κυριακής», είναι ενδεχομένως χειρότερη και από τη στατιστική της απεικόνιση εάν υπολογιστεί και ένα μεγάλο, συνεχώς διευρυνόμενο, κομμάτι εγκλωβισμένων, αλλά απλήρωτων, εργαζομένων, οι οποίοι θα συνεχίζουν μεν να διατηρούν τις θέσεις εργασίας τους, αλλά σε συνθήκες υποαπασχόλησης και υποαμοιβής.
Σε αυτό το κομμάτι εντάσσονται 400.000 έως 500.000 μισθωτοί, οι οποίοι παραμένουν σε αναμονή από 1 έως 5 μήνες για την καταβολή των μισθών, καθώς και χιλιάδες άλλοι, που είτε είναι σε επίσχεση είτε σε διαθεσιμότητα κει εξ αυτού του λόγου δεν μπορούν να λύσουν την εργασιακή τους σχέση και να ενταχθούν στο ταμείο ανεργίας λόγω της ταμειακής δυσκολίας των επιχειρήσεων να καταβάλουν αποζημιώσεις.

BINTEO – Παπανδρέου: Θα ανοίξω σχολή για τους ηγέτες του μέλλοντος

BINTEO – Παπανδρέου:  Θα ανοίξω σχολή για τους ηγέτες του μέλλοντος
«Η Ελλάδα είναι η χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία. Σκεφτόμουν να ανοίξω μια σχολή για την εκπαίδευση των πολιτικών, με εκπαίδευση για τη δημοκρατία», είπε σε συνέντευξή του πριν από λίγο στο BBC στην εκπομπή της Ζeinab Badawi ο Γιώργος Παπανδρέου, αποκαλύπτοντας τα μελλοντικά του σχέδια, όπως αναφέρει το parapolitika.gr

ΒΙΝΤΕΟ-->

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ 18/03/2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...