Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ θλιβερές ιστορίες από ΝΕΟάστεγους…


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ θλιβερές ιστορίες από ΝΕΟάστεγους…

Πριν λίγα χρόνια, χρησιμοποιούσαμε τον όρο «νεόπλουτοι» σε μια Ελλάδα που φαινομενικά τουλάχιστον, ευημερούσε.
Μερικά χρόνια μετά, και ένας νέος όρος έρχεται να εισαχθεί στο λεξιλόγιο μας: «νεόπτωχοι» ή αλλιώς…«νεοάστεγοι». Δεν είναι μειοψηφία, αλλά τείνουν να γίνουν πλειοψηφία.
Ήδη ένας τεράστιος αριθμός «νεοάστεγων» έχει «πλημμυρίσει» τους δρόμους των πόλεων, με τον αριθμό των απόρων που ζητάνε ένα πιάτο φαγητό στα συσσίτια να αυξάνεται δραματικά μέρα με τη μέρα.

Ταξίδι στο όνειρο


Ταξίδι στο όνειρο [φωτο]

Κουκλίστικα ξύλινα σπιτάκια, λιμνούλες και ρυάκια που συνθέτουν ένα τοπίο απαράμιλλου φυσικού κάλλους, τρενάκια που ξεναγούν τους μικρούς επισκέπτες στις ομορφιές της παραμυθένιας πολιτείας, χιονάνθρωποι και Αϊ-Βασίληδες που μοιράζουν ευχές και δώρα στα παιδιά!..

Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας – Toυς γνωρίζετε;


Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας – Toυς γνωρίζετε;

Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας δημιουργήθηκαν το 1990 και αποτελούν μέρος του Διεθνούς Δικτύου των ΓτΚ το οποίο αποτελείται από 14 συνολικά τμήματα (Γερμανία, Βέλγιο, Ισπανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Ελβετία, Καναδάς, Ιαπωνία και Αργεντινή).
Ταυτόχρονα ωστόσο παραμένουν μία γνήσια ελληνική οργάνωση που ακολουθεί το δικό της μονοπάτι βασιζόμενη στις ιδιαιτερότητες της Ελλάδας, διατηρώντας την οικονομική και διοικητική της ανεξαρτησία.

Την ακρωτηρίασε για να μη σπουδάσει!


Την ακρωτηρίασε για να μη σπουδάσει!

Σε ισόβια κάθειρξη αναμένεται να καταδικαστεί  ένας 30χρονος ονόματι Rafiqul Islam ο οποίος έκοψε τα δάχτυλα της συζύγου του επειδή εκείνη φοιτούσε σε  πανεπιστήμιο χωρίς την άδεια του.
Ο διεστραμμένος άνδρας έδεσε τα μάτια της συζύγου του Hawa Akhter και της έκλεισε το στόμα λέγοντας της ότι θα της έκανε ένα δώρο έκπληξη.

Κουβέντες που σε κάνουν να σκέφτεσαι… ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!


Κουβέντες που σε κάνουν να σκέφτεσαι… ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!

1. Ο χρόνος που χάσατε κάνοντας κάτι που σας αρέσει δεν μπορεί να θεωρηθεί χαμένος χρόνος.
2. Η αποτυχία είναι μία καλή ευκαιρία να προσπαθήσεις πάλι. Αυτή τη φορά πιο έξυπνα.
3. Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή μας φτιάχτηκαν για να τα μοιραζόμαστε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...