Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

H Ευρωλίγκα στηρίζει τα Special Olympics


H Ευρωλίγκα στηρίζει τα Special Olympics

Την έμπρακτη υποστήριξη της προς τα Special Olympics και τους αθλητές με κινητικά προβλήματα δείχνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ευρωλίγκα.
Συγκεκριμένα για τις δύο επόμενες αγωνιστικές (σ.σ 23-24/11 και 30-01/12) της φάσης των ομίλων, οι παίκτες των ομάδων θα κάνουν προθέρμανση πριν τα ματς, φορώντας μπλουζάκια και κορδόνια με το λογότυπο των Special Olympics ενώ πριν το τζάμπολ των αγώνων, οι αρχηγοί των ομάδων θα εκφωνήσουν ένα λόγο σχετικά με την αποδοχή και τον σεβασμό που πρέπει να έχουν οι αθλητές με κινητικά προβλήματα.

Δεν δεσμεύεται πλέον για εκλογές στις 19/2 ο Σαμαράς


Δεν δεσμεύεται πλέον για εκλογές στις 19/2 ο Σαμαράς

Στην επιστολή του στις 13 Νοεμβρίου προς τους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο Αντώνης Σαμαράς, εκτός των άλλων, ανέφερε:
Αυτή η Κυβέρνηση θα προωθήσει την επικύρωση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου 2012.
Στη σημερινή επιστολή του προς Ε.Ε, ΕΚΤ και ΔΝΤ δεν επαναλαμβάνει κάτι τέτοιο. Στη Συγγρού εκτιμούν ότι η παράταση της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου θα κάμψει τις αντιστάσεις των Ευρωπαίων ως προς την υπογραφή του.

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ προς ΓΕΝΟΠ: Ο νόμος θα τηρηθεί


ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ προς ΓΕΝΟΠ: Ο νόμος θα τηρηθεί

Ο νόμος θα τηρηθεί, υπάρχει εισαγγελική εντολή και θα γίνει ό, τι χρειάζεται δήλωσε απόψε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Παπακωνσταντίνου απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την κατάληψη της Διεύθυνσης Πληροφορικής της ΔΕΗ από τη ΓΕΝΟΠ.

tsantiri

Στην Ινδία πεθαίνει ένα παιδί κάθε 20 δευτερόλεπτα!


Στην Ινδία πεθαίνει ένα παιδί κάθε 20 δευτερόλεπτα!

Κάθε είκοσι δευτερόλεπτα πεθαίνει ένα παιδί στην Ινδία λόγω ασθενειών που στον δυτικό κόσμο είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν, όπως η πνευμονία.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της έρευνας – σοκ που δημοσίευσε η οργάνωση «Σώστε τα παιδιά» στο Νέο Δελχί για την νέα διαφημιστική καμπάνια με την ονομασία «Κανένα παιδί δεν γεννιέται για να πεθάνει«.

«Λυπάμαι….»


«Λυπάμαι….»
Λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής του Αντώνη Σαμαρά στην Ε.Ε., το ΔΝΤ και την ΕΚΤ ο ανεξάρτητος βουλευτής σχολίασε εμμέσως πλην σαφώς στον λογαριασμό του στο twitter.
«Λυπάμαι….» έγραψε ο Πάνος Καμμένος που διαγράφηκε πρόσφατα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ όταν δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου.



real

Συνελήφθη ο ηθοποιός Φράνκο Αλφόνσο για 300 κιλά χασίς!


Συνελήφθη ο ηθοποιός Φράνκο Αλφόνσο για 300 κιλά χασίς!

Ένα γιγαντιαίο πολυεθνικό κύκλωμα διακίνησης χασίς εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και όπλων του ΣΔΟΕ Αττικής. Σε παράλληλες επιχειρήσεις στην Αθήνα και το Μπέλφαστ συνελήφθησαν επτά άτομα, ανάμεσά τους και ο γνωστός στον χώρο της showbiz, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Φράνκο Αλφόνσο.

Διόδια Εγνατίας: Αύξηση 20% από τις 15 Απριλίου και μετά


Διόδια Εγνατίας: Αύξηση 20% από τις 15 Απριλίου και μετά

Αύξηση της τιμής των διοδίων από τα μέσα Απριλίου προβλέπει τελικά η κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Υποδομών και Οικονομικών για τον καθορισμό των διοδίων τελών της Εγνατίας Οδού, που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη στην «Διαύγεια», έπειτα από αρκετούς μήνες αναμονής.
Σημειωτέον ότι η μη ύπαρξη σταθμών διοδίων – πλην ενός στον Πολύμυλο Κοζάνης – έχει οδηγήσει την εταιρία λειτουργίας της Εγνατίας σε οικονομικό στραγγαλισμό και υπερδανεισμό, ελλείψει άλλων πόρων.

Την ουρά στα σκέλια ο Σαμαράς – όπως ήταν προβλεπόμενο εξάλλου…


Την ουρά στα σκέλια ο Σαμαράς – όπως ήταν προβλεπόμενο εξάλλου…
Εμείς δεν πιστέψαμε ποτέ ούτε στον «μαϊμού» αντιμνημονιακό λόγο του Αντώνη Σαμαρά, ούτε στις… πατριωτικές του κορώνες! Πατρίδα και ολιγαρχία δεν πάνε μαζί, αυτό διδάσκει τουλάχιστον η ελληνική ιστορία, και ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο αρχηγός του κόμματος της Ολιγαρχίας και της διαχρονικής ξενοδουλίας!

Όταν δείς τον κεραυνό περίμενε τη καταιγίδα....



«Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει…»

Αυτό είναι το περιβόητο ζήτημα των ενυπόγραφων εγγυήσεων…Λες και με το που απέστειλαν προσωπικές επιστολές πριν λίγο καιρό οι κ. κ. Παπανδρέου και Βενιζέλος τις τίμησαν…Και εξηγούμαι…Τι εμπόδισε τον κ. Παπανδρέου λίγες μέρες μετά τη συμφωνία να ζητήσει δημοψήφισμα(κερδίζοντας δισεκατομμύρια. κάποιοι από την πτώση του Ευρώ, που πυροδότησε η ανασφάλεια)για να απευθυνθεί κατά δήλωση του στον Κυρίαρχο Λαό, τον οποίο ξέχασε αμέσως μετά για να διοριστεί ένας τραπεζίτης ως Πρωθυπουργός…;;

Διάφανα ζώα…!

Σας παρουσιάζουμε κάποια από τα πιο περίεργα ζώα του κόσμου. Είναι σπάνια αλλά πραγματικά.

Ο διάφανος βάτραχος
Ο γυάλινος βάτραχος όπως ονομάζεται, ανήκει στην οικογένεια Centrolenidae. Το πάνω μέρος του σώματός του είναι χρωματισμένο πράσινο, όπως και των πιο πολλών βατράχων. Στο κοιλιακό του μέρος ωστόσο, το δέρμα είναι διάφανο, με αποτέλεσμα η καρδιά, το συκώτι και τα άλλα εσωτερικά όργανα να είναι ορατά.
perierga.gr - Διάφανα ζώα
Photo by Heidi and Hans-Jurgen Koch
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...