Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η κλήση Μπρέιβικ στην αστυνομία την ώρα των φόνων


Η κλήση Μπρέιβικ στην αστυνομία την ώρα των φόνων

Το ηχητικό απόσπασμα της πρώτης κλήσης του μακελάρη της Ουτόγια, Άντερς Μπέχρινγκ Μπρέιβικ, προς την αστυνομία μπόρεσαν να ακούσουν οι για πρώτη φορά την Παρασκευή οι Νορβηγοί.
Ο Μπρέιβικ τηλεφώνησε στην αστυνομία από το μικρό νορβηγικό νησί, δίνοντας αρχικά το όνομά του και λέγοντας ότι θέλει να παραδοθεί, χωρίς, ωστόσο, να εξηγεί το γιατί.

Ο Σημίτης θέλει ιδιωτική παραλία!!!


Ο Σημίτης θέλει ιδιωτική παραλία!!!

Ο Κ. Σημίτης θα αποκτήσει ιδιωτική παραλία στο εξοχικό του στους Αγίους Θεόδωρους της Κορινθίας. Αυτό αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα «Πολίτης της Κορινθίας», η οποία αναφέρει ότι την Τετάρτη ο πρώην πρωθυπουργός αυτοπροσώπως κατέθεσε την σχετική αίτηση στην Κόρινθο, η οποία θα δεκτή.

Δολοφόνησε, τεμάχισε και μαγείρεψε τον άντρα της


Δολοφόνησε, τεμάχισε και μαγείρεψε τον άντρα της

Μία γυναίκα από το Πακιστάν ήταν αμείλικτη με τον άντρα της, όταν εκείνος προσπάθησε να βιάσει την κόρη της (την είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της). Η σύζυγος επιτέθηκε, σκότωσε τον άντρα της και στη συνέχεια τον τεμάχισε! Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, η μανία, καθώς αποφάσισε να βάλει τα κομμάτια του διαμελισμένου σώματος του άτυχου άντρα στην κατσαρόλα και τα έψησε.

Πυροβολισμοί σε φοιτητική εστία του Ζωγράφου


Πυροβολισμοί σε φοιτητική εστία του Ζωγράφου

Δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και παράβαση του Ν. «περί Όπλων» σχηματίστηκε σε βάρος δύο ατόμων, αγνώστων στοιχείων, τα οποία τις πρώτες πρωινές αποπειράθηκαν αρχικά να διαρρήξουν δωμάτιο φοιτητικής εστίας στου Ζωγράφου και στη συνέχεια, αφού έγιναν αντιληπτοί από φοιτητές, πυροβόλησαν εναντίον τους.

ΧΟΥΝΤΑ: Στέλνουν σε σπίτια πολιτών κλήσεις για τις διαδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου


ΧΟΥΝΤΑ: Στέλνουν σε σπίτια πολιτών κλήσεις για τις διαδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου
Το έγγραφο ανάρτησε στο facebook ο πολίτης που καλείται για προκαταρκτική εξέταση. Ο ίδιος βάζει και τη λεζάντα:
Χωρίς άλλο σχόλια…
Καλούμαστε από το «Τμήμα Προστασίας Κράτους και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ», με βάση την παραγγελία της εισαγγελέα που εκδόθηκε στις 17 Νοέμβρη!!!!!!!

Στις 5 Δεκεμβρίου η απόφαση της Χάγης για την προσφυγή των Σκοπίων


Στις 5 Δεκεμβρίου η απόφαση της Χάγης για την προσφυγή των Σκοπίων
Στις 5 Δεκεμβρίου θα ανακοινώσει το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης την απόφασή του για την προσφυγή της FYROM κατά της Ελλάδας για το θέμα του ονόματός της, όπως γνωστοποίησε σήμερα το Διεθνές Δικαστήριο.

Πόσο θα υπερθερμανθεί ο πλανήτης;


Πόσο θα υπερθερμανθεί ο πλανήτης;

Από το 1970, οι επιστήμονες προειδοποιούν για την υπερθέρμανση του πλανήτη, λόγω της αύξησης του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, αλλά ακόμα και σήμερα αποφεύγουν να δώσουν συγκεκριμένα στοιχεία για το πόσο ακριβώς θα υπερθερμανθεί η Γη, υπογραμμίζουν οι New York Times.
Ένα σενάριο προβλέπει ότι αν συνεχιστούν να αυξάνονται οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου στο μεγαλύτερο μέρος του αιώνα, τότε μέχρι το 2.100 θα αυξηθεί κατά 4 βαθμούς Κελσίου, η μέση θερμοκρασία του πλανήτη. Ενώ, ένα άλλο σενάριο προβλέπει ότι αν μειωθούν οι εκπομπές, τότε η μέση θερμοκρασία του πλανήτη θα αυξηθεί κατά 1,8 βαθμούς Κελσίου.

Με κινητοποίηση φοιτητές του ΑΠΘ διεκδικούν το επίδομα σίτισης


Με κινητοποίηση φοιτητές του ΑΠΘ διεκδικούν το επίδομα σίτισης

Παρέμβαση στη Λέσχη του ΑΠΘ θα κάνουν το μεσημέρι φοιτητές, διεκδικώντας καλύτερη σίτιση, καθώς επίσης και την καταβολή του επιδόματος σίτισης για τα Σαββατοκύριακα…

Μήνυση εις βάρος του Νικ Καλάθη για εγκατάλειψη μετά από τροχαίο


Μήνυση εις βάρος του Νικ Καλάθη για εγκατάλειψη μετά από τροχαίο

Μήνυση σε βάρος του Νικ Καλάθη κατέθεσε νεαρό ζευγάρι.
Ο ομογενής γκαρντ του Παναθηναϊκού φέρεται να χτύπησε τα ξημερώματα της Κυριακής με το αυτοκίνητό του σε σταθμευμένο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άνθρωποι και στη συνέχεια να εγκατέλειψε το σημείο.

Τα ΜΑΤ συλλαμβάνουν μέλη του «Δεν Πληρώνω» στη ΔΕΗ της Καλλιθέας


ΒΙΝΤΕΟ: Τα ΜΑΤ συλλαμβάνουν μέλη του «Δεν Πληρώνω» στη ΔΕΗ της Καλλιθέας

Επίθεση από τα ΜΑΤ δέχτηκαν στις 12.50 το πρωί της Παρασκευής μέλη του Κινήματος «Δεν Πληρώνω» ενώ πραγματοποιούσαν παρέμβαση στη ΔΕΗ της Καλλιθέας (Σκίπη και Αραπάκη 104).
ΒΙΝΤΕΟ -->

Κατατέθηκε το μεσοπρόθεσμο


Κατατέθηκε το μεσοπρόθεσμο

Σε εκκρεμότητα βρίσκεται νέο πακέτο μέτρων 13,74 δισ. ευρώ για την τριετία 2013-2015 του μεσοπρόθεσμου. Το επικαιροποιημένο ΜΠΔΣ, που κατατέθηκε στη Βουλή, προβλέπει δημοσιονομικό κενό ή αλλιώς μέτρα 1.767 εκατ. ευρώ το 2013, 4.954 εκατ. το 2014 και 7.023 εκατ. το 2015, ενώ η υπερφορολόγηση του 2012 θα οδηγήσει σε υπέρβαση του στόχου κατά 3.489 εκατ. ευρώ.

Ελληνική Χαλυβουργία: Στήριξη από κάθε γωνιά της χώρας


Ελληνική Χαλυβουργία: Στήριξη από κάθε γωνιά της χώρας

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει πλέον η απλόχερη ταξική και έμπρακτη αλληλεγγύη που εκφράζεται καθημερινά από παντού χωρίς τελειωμό. Ένα φορτηγό με 2,5 τόνους πατάτες έφτασε χθες το μεσημέρι στο εργοστάσιο σταλμένο από τους αγρότες – μέλη της ΠΑΣΥ Λάρισαςσαν μια μικρή προσφορά, όπως τονίστηκε, στους απεργούς και τις οικογένειες των απεργών.

Βροχές και κρύο το Σαββατοκύριακο


Βροχές και κρύο το Σαββατοκύριακο

Πέφτει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο, με βροχές και κρύο να αναμένονται μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής, όπου σταδιακά θα βελτιωθεί ο καιρός.
Στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Από 1 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο πάρκο στη ΔΕΘ


Από 1 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο πάρκο στη ΔΕΘ
Στο πάρκο της Διεθνούς Εκθέσεως.
Λαμπερά σκηνικά, χαρούμενη ατμόσφαιρα, δράσεις και θεάματα θα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους για 39 μέρες σε ένα χώρο 16.000 τετραγωνικών μέτρων.
Ορισμένες από τις δυνατότητες ψυχαγωγίας και διασκέδασης που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες είναι…
η γιγάντια χιονόσφαιρα που χιονίζει κάθε μέρα, όλη μέρα, καθώς και το στεγασμένο παγοδρόμιο όπου όλοι μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον πάγο.

Γιατί επιτίθενται οι Αγορές στο Ευρώ...;

(Εστάλη από pikri-sokolata )




Τα υψηλά χρέη της Ευρωζώνης φταίνε για την επίθεση των Αγορών…;

Εδώ και μέρες γινόμαστε μάρτυρες αφ’ ενός μιας αποτυχημένης δημοπρασίας γερμανικών ομολόγων και αφ’ ετέρου δανεισμού με υπερδιπλάσια επιτόκια σε Ισπανία και Ιταλία…
Η επίθεση των Αγορών φυσικά θα αντιμετωπιστεί με την απαραίτητη κατά τους Ευρωπαίους αλλά αποτυχημένη στην απτή πραγματικότητα συνταγή: τη Λιτότητα.
Το σχέδιο των Αγορών όταν πρωτοξεκίνησε η κρίση ήταν η ισχυρή διακυβέρνηση και το πρώτο βήμα ήταν η έκδοση ευρωομολόγου. Γι’ αυτό ο κ. Παπανδρέου μετά την ενεργοποίηση του Μηχανισμού Στήριξης το 2010 επαγγελόταν την συλλογή 1.000.000 υπογραφών για να «περάσει» το ευρωομόλογο…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...