Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ο Νέος Λουκάς και το Μαγικό Έντεκα!


Εατάλη από TYXAIOS
Δε θα επιχειρήσουμε να χαλάσουμε τη γιορτή με γκρίνια. Είναι και Παρασκευή, οπότε θα το δούμε το θέμα από την αστεία πλευρά του. 
Όλα δείχνουν - κρατάμε και μια επιφύλαξη μετά τις παλινωδίες του πολιτικού συρφετού - ότι η ορκωμοσία της νέας και πολλά υποσχόμενης Κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί σε μια ημερομηνία με πολλαπλό συμβολισμό. Την ενδέκατη ημέρα του ενδέκατου μήνα του 2011!
Φαίνεται λοιπόν το έντεκα να διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο στη γέννηση του νέου σχήματος και εμείς θα εξετάσουμε τι θα μπορούσε να συμβολίζει αυτή η σύμπτωση ενδεκάδων.
Το έντεκα δεν είναι ένας απλός αριθμός. 

Δώρο ζωής με τα όργανά της έκανε 55χρονη στα Γιάννενα!

Δώρο ζωής με τα όργανά της  έκανε 55χρονη στα Γιάννινα!
«Ζωή» σε τρεις συνανθρώπους μας έδωσε μια 55χρονη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Δυστυχώς, η άτυχη γυναίκα κατέληξε από εγκεφαλική βλάβη, όμως μετά τη συγκατάθεση των οικείων της, δόθηκαν οι δυο νεφροί και το ήπαρ της σε τρεις ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας νεφρός σε 53χρονη Γιαννιώτισσα.
Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ), η διαδικασία ξεκίνησε το μεσημέρι της ΤρίτηςΤο περιστατικό συντονίστηκε από τον Τοπικό Συντονιστή και Επιμελητή της Μ.Ε.Θ κ. Αθανάσιο Κιτσάκο, ο οποίος και πρότεινε τη δυνατότητα της δωρεάς οργάνων στους συγγενείς της γυναίκας, σε συνεργασία με την ιατρό κ. Νατάσα Μωραΐτη.

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση – Αβραμόπουλος και Δήμας υπουργοί Αμυνας και Εξωτερικών – 4 στελέχη του ΛΑΟΣ σε υπουργεία


Ένα κυβερνητικό σχήμα που μόνο ευέλικτο δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς και αποτελείται από 47 πρόσωπα είναι η νέα κυβέρνηση της χώρας η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από μια κυβέρνηση ισορροπιών.
Χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα σε αυτή την κυβέρνηση είναι 39 στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και 6 στελέχη της ΝΔ: Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος (υπουργός Αμυνας), ο Σταύρος Δήμας (υπουργός Εξωτερικών), ο Γιάννης Μουρμούρας (υφυπουργός Οικονομίας)ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος (αναπληρωτής υπουργός Παιδείας), ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος (υφυπουργός Υγείας) και ο Πέτρος Αλεβιζάτος (υφυπουργός Τουρισμού).
Στη νέα κυβέρνηση μπαίνουν επίσης και 4 στελέχη του ΛΑΟΣ. Ο Γεώργιος Γεωργίου(αναπληρωτής υπουργός Αμυνας), ο Αδωνις Γεωργιάδης (υφυπουργός Ναυτιλίας), ο Μάκης Βορίδης(υπουργός Υποδομών) και ο Αστεριος Ροντούλης (υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης).

Τουρκία: Κατάρρευση μπροστά στις κάμερες

Τουρκία: Κατάρρευση μπροστά στις κάμερες [βίντεο]
Οι κάμερες ασφαλείας στους δρόμους της πόλης κατέγραψαν καρέ καρέ τη στιγμή του σεισμού, όπου δύο ξενοδοχεία κατέρρευσαν και ο κόσμος τρέχει να σωθεί καθώς η σκόνη καλύπτει τα πάντα.
Στο μεταξύ, οι διασώστες στην Τουρκία ανέσυραν πέντε πτώματα σήμερα το πρωί από τα συντρίμμια, με αποτέλεσμα να αυξηθούν σε 17 οι νεκροί από το σεισμό μεγέθους 5,6 βαθμών που έπληξε τη χώρα, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
Εκσκαφείς χρησιμοποιήθηκαν στα ερείπια δύο ξενοδοχείων στην ανατολική τουρκική πόλη Βαν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον πιθανότητα να βρεθούν άλλοι επιζώντες από τον σεισμό της Τετάρτης
ΒΙΝΤΕΟ --->

Τουίταρε 144 φορές σε 6 ώρες και μετά αυτοκτόνησε

Τουίταρε 144 φορές σε 6 ώρες και μετά αυτοκτόνησε
Τραγικό τέλος έδωσε στη ζώη της μια 18χρονη μαθήτρια στο Τέξας, η οποία φέρεται να είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από συγγενή της, δημοσιεύοντας στο Twitter όλη την πορεία της μέχρι την αυτοκτονία.
«Πήγα στο μπάνιο και κλείδωσα την πόρτα» έγραψε στο Twitter της η Ashley Billasano. «Πήρα ένα ξυραφάκι. Έκανα ότι έπρεπε να κάνω για να ξεχάσω. Μετά από εκείνη τη νύχτα, δεν ήμουν ποτέ ξανά η ίδια».

Μάνα και κόρη λιθοβολήθηκαν μέχρι θανάτου στο Αφγανιστάν

Μάνα και κόρη λιθοβολήθηκαν μέχρι θανάτου στο Αφγανιστάν
Ομάδα ενόπλων λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου δύο γυναίκες, μάνα και κόρη, στην επαρχία Γκάζνι του Αφγανιστάν, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων ασφαλείας στο BBC.
Οι αξιωματούχοι κατηγόρησαν τους Ταλιμπάν για την επίθεση, οποία έγινε για λόγους «ηθικής παρεκτροπής και η μοιχείας».

Ραδιενεργό ιώδιο ανιχνεύτηκε στην Ευρώπη

Ραδιενεργό ιώδιο ανιχνεύτηκε στην Ευρώπη
Ραδιενεργό ιώδιο-131 σε πολύ χαμηλά επίπεδα ανιχνεύτηκε στην Ευρώπη, αλλά τα σωματίδια δεν πιστεύεται ότι συνιστούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ).

ING: Οι Ελληνες πληρώνουν τις φοροαπαλλαγές των Γερμανών

ING: Οι Ελληνες πληρώνουν τις φοροαπαλλαγές των Γερμανών
Μέγα είναι το μέλημα της γερμανικής ηγεσίας και δη της καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ για να μην επιβαρυνθούν οι Γερμανοί φορολογούμενοι με την χρηματοδότηση των οικονομικώς καταρρευσάντωνυπό το βάρος των υπέρογκων χρεών τους Ελλήνων.
Και όμως, σύμφωνα με έρευνα του επικεφαλής οικονομολόγου της ολλανδικής τράπεζας ING στο Βέλγιο Κάρστεν Μπρζέσκι, την τελευταία διετία ηΓερμανία έχει επωφεληθεί κατά 9 δισ. ευρώ από την κρίση χρέους της ευρωζώνης.
Σε μελέτη του που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του, ο Μπρζέσκι φθάνει να υποστηρίξει ότι «οιΕλληνες πληρώνουν για τις φοροαπαλλαγές κατά 8 δισ. ευρώ των Γερμανών την περίοδο 2013-2014»!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ 1 Μάη 1909 – 11 Νοέμβρη 1990

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ 1 Μάη 1909 – 11 Νοέμβρη 1990
«Ανάμεσα σε τόσες νύχτες, τόσους βράχους, τόσους σκοτωμένους
- είπε -
εσύ Επανάσταση, μας άνοιξες τις φαρδιές λεωφόρους
για μια πανανθρώπινη συνάντηση. Τις νύχτες αφουγκράζομαι τα βήματα,
ακούω τα βήματα. Ερχονται. Πλησιάζουν.

ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν.. και ο Άδωνις τα κυβερνά!!


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η σύνθεση της νέας κυβέρνησης φαίνεται να έχει ως εξής: 
Πρωθυπουργός: Λουκάς Παπαδήμος
Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Πάγκαλος - Ευάγγελος Βενιζέλος
Υπουργός Επικρατείας: Γιώργος Σταυρόπουλος (δικαστικός)
Υπουργός Οικονομικών : Ευάγγελος Βενιζέλος
Υφυπουργός Οικονομίας : Ι.Μουρμούρας (ΝΔ)
Υφυπουργός Οικονομικών : Φίλιππος Σαχινίδης
Υπουργείο Παιδείας: Άννα Διαμαντοπούλου
Αναπληρωτής υπ.Παιδείας: Κων/νος Αρβανιτόπουλος (ΝΔ)
Υπουργείο Υποδομών: Μάκης Βορίδης (ΛΑΟΣ)
Υφυπουργός: Γιάννης Μαγκριώτης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...