Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Κανέλλη: Ζητιάνεψε με το αλαζονικό ύφος του παντογνώστη ο Βενιζέλος


Κανέλλη: Ζητιάνεψε με το αλαζονικό ύφος του παντογνώστη ο Βενιζέλος
Η Λιάνα Κανέλλη μέσω του προφίλ της στο Facebook εξαπέλυσε φαρμακερά βέλη κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.
Η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ κάνει λόγο για ηθική αυτουργία «στο έγκλημα κατά του λαού που συντελείται με ιδιαζόντως απεχθή τρόπο τα τελευταία δύο χρόνια».  «Πρώτη φορά έχω ακούσει υπουργό Οικονομίας να παρακαλάει σπαρακτικά τους βουλευτές να σταθούν όλοι μαζί στο ύψος των περιστάσεων…» γράφει χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά η ανάρτηση της Λιάνας Κανέλλη:

Φρίκη: Ομαδικός βιασμός 17χρονης με πνευματική αναπηρία


Φρίκη: Ομαδικός βιασμός 17χρονης με πνευματική αναπηρία
Φρίκη και οργή έχει προκαλέσει στη Νότια Αφρική ο ομαδικός βιασμός 17χρονης με πνευματική αναπηρία, ο οποίος καταγράφηκε στο βίντεο και έκανε το γύρο της χώρας. Οχτώ κατηγορούμενοι 14-20 ετών οδηγήθηκαν χθες στο δικαστήριο, ενώ το έγκλημα έχει φέρει στο προσκήνιο τις ανησυχητικές διαστάσεις που έχει λάβει το φαινόμενο στην αφρικανική χώρα, όπου πάνω από 25% των ανδρών ομολογούν ότι έχουν βιάσει κάποια γυναίκα.

Facebook: Επικίνδυνος ιός με ένα μωρό και ένα φίδι μολύνει τα προφίλ!


Facebook: Επικίνδυνος ιός με ένα μωρό και ένα φίδι μολύνει τα προφίλ!
Ένας επικίνδυνος ιός που εμφανίζεται σαν είδηση με ένα μωρό και ένα φίδι κάνει εδώ και λίγες ημέρες την εμφάνισή του στο facebook.
Η «είδηση» αναφέρει:
«Πραγματικά δεν υπάρχει αυτό το μωρό!Ένα μωράκι παίζει ανέμελο, όταν ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά μία κόμπρα. Το θαρραλέο μωρό αρχικά ξαφνιάζεται αλλά στην συνέχεια δεν δείχνει να φοβάται και συνεχίζει να χορεύει αυτή τη φορά μαζί με το επικίνδυνο φίδι το οποίο φαίνεται να αγριεύει! Θα πάθετε πλάκα!!»

Παρθενώνας: Το καλύτερο αξιοθέατο στην Ευρώπη!


Παρθενώνας: Το καλύτερο αξιοθέατο στην Ευρώπη!
Το Lonely Planet προέβη πρόσφατα σε έναν διαγωνισμό, προκειμένου να ψηφίσουν οι αναγνώστες του τα 5 καλύτερα ευρωπαϊκά αξιοθέατα, αυτά που κανείς δεν πρέπει να προσπεράσει κατά την επίσκεψή του στη χώρα όπου βρίσκονται.
Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, καθώς η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας άφησαν πίσω… τον Πύργο του Άιφελ και το Κολοσσαίο, φιγουράροντας με υπερηφάνεια στην πρώτη θέση των προτιμήσεων, λαμβάνοντας το 93% των ψήφων. Ας δούμε στη συνέχεια μαζί ποια ευρωπαϊκά μνημεία… αξίζουν τον κόπο και το ταξίδι!

Νέο τσεκούρι στα εισοδήματα μέχρι τον Ιούνιο


Νέο τσεκούρι στα εισοδήματα μέχρι τον Ιούνιο
Κατ΄ευθείαν στα βαθιά θα πέσει η επόμενη κυβέρνηση αφού πέρα από τις περικοπές των 11,5 δισ ευρώ θα πρέπει να χειριστεί και επικοινωνιακά τις ανατροπές στη φορολογία μισθωτών, συνταξιούχων, ελευθέρων επαγγελματιών αλλά και στους φόρους που επιβαρύνουν προϊόντα, υπηρεσίες και ακίνητα, φέρνει το Νέο Μνημόνιο, ανατροπές που θα πρέπει να έχουν γίνει νόμος του Κράτους το αργότερο έως το τέλος Ιουνίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...