Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΦΩΤΟ: Τα καλύτερα εκλογικά συνθήματα στους τοίχους


ΦΩΤΟ: Τα καλύτερα εκλογικά συνθήματα στους τοίχους
Οι επικείμενες εκλογές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και οι πολίτες έχουν μέσα τους πολύ θυμό, πολύ φόβο αλλά και πολύ χιούμορ. Τι γίνεται λοιπόν όταν αποφασίζουν να εκτονώσουν όλα αυτά τα δυνατά συναισθήματα και μάλιστα σε κοινή θέα;
Σύμφωνα με το iefimerida.gr, μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας μπορεί να μας δώσει την απάντηση. Περπατώντας τα στενά των περιοχών του κέντρου, από τα Εξάρχεια και το Μοναστηράκι και απ’ τη Ερμού ως το Κολωνάκι, θα δούμε διάφορα συνθήματα και μηνύματα στους τοίχους, τα σκαλιά, τους κάδους ή όπου αλλού μπορεί να γράψει ή να ψεκάσει κανείς, τα οποία είναι όπως πάντα ευφάνταστα, αστεία και καυστικά.

Οι νεόπτωχοι της διπλανής πόρτας


Οι νεόπτωχοι της διπλανής πόρτας
Η ανάγκη άπορων οικογενειών να βρουν στήριγμα επιβίωσης αποτυπώνεται στις κοινωνικές υπηρεσίες της περιφέρειας Κρήτης που αδυνατούν να καλύψουν το σύνολο των αναγκών μιας κοινωνίας που ταλανίζεται από τα μέτρα λιτότητας.
Τα στοιχεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας προκαλούν σοκ και μαρτυρούν πως το φαινόμενο των … νεόπτωχων παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Από τη λίστα των ανθρώπων που ζητούν βοήθεια στις κοινωνικές δομές δεν λείπουν και μέχρι πρότινος γνωστοί επιχειρηματίες της πόλης ενώ η υπηρεσία πρόνοιας αντιμετωπίζει απίστευτα περιστατικά, ακόμη και περιπτώσεις οικογενειών που δεν έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα (ακόμη και τροφή) για τα παιδιά τους.

Παντρεμένοι οι «πελάτες» των ιερόδουλων – Χιλιάδες τηλεφωνήματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ


Παντρεμένοι οι «πελάτες» των ιερόδουλων – Χιλιάδες τηλεφωνήματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ
Οικογενειάρχες έως 45 ετών θιασώτες του αγοραίου και χωρίς προφυλάξεις έρωτα είναι οι περισσότεροι «πελάτες» των ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS.
«Φωτιά» έχει πάρει το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΕΕΛΠΝΟ από τρομοκρατημένους άνδρες που ζητούν πληροφορίες γιατί συνευρέθηκαν με ιερόδουλες χωρίς προφύλαξη. Δυστυχώς, σύμφωνα με τα στοιχεία, οι πιο συχνοί «πελάτες» ήταν άνδρες παντρεμένοι, ίσως και γονείς ενώ κάποιοι από αυτούς είναι και κάτω των 45 ετών.

Συνταξιούχος ασελγούσε σε ανήλικη με νοητική στέρηση!


Συνταξιούχος ασελγούσε σε ανήλικη με νοητική στέρηση!
Σοκάρει την τοπική κοινωνία στο Νεοχώρι του δήμου Μεσολογγίου, η υπόθεση ασέλγειας 87χρονου συνταξιούχου σε βάρος ανήλικης με νοητική στέρηση,όπως τουλάχιστον καταγγέλλεται.
Η αστυνομία κινητοποιήθηκε για την υπόθεση, μετά από ανώνυμη καταγγελία περί τακτικών επισκέψεων της ανήλικης στο σπίτι του 87χρονου. Η υπόθεση διερευνήθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι πήραν καταθέσεις από την αδελφή της ανήλικης.

Πώς ψηφίζουμε την Κυριακή


Πώς ψηφίζουμε την Κυριακή
Διαβάστε ορισμένα βασικά σημεία της εκλογικής διαδικασίας, τα οποία είναι χρήσιμα για την οργάνωση της μάχης των εκλογών. Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 7 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.

Ποιοι ψηφίζουν
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ έχουν όλοι οι Ελληνες πολίτες που:

Μάθε τα πάντα σχετικά με την εκλογική διαδικασία


Μάθε τα πάντα σχετικά με την εκλογική διαδικασία
Σε αυτές τις εκλογές καλούνται να ψηφίσουν συνολικά 9.850.802 πολίτες, ενώ οι νέοι εκλογείς, οι οποίοι θα ψηφίσουν για πρώτη φορά σε βουλευτικές εκλογές ανέρχονται σε 359.959.
Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 07:00 και θα λήξει στις 19:00. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που διανύουν το 18ο έτος της ηλικίας τους, δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1994, είναι εγγεγραμμένοι σε εκλογικό κατάλογο δήμου και δεν έχουν στερηθεί το δικαίωμα του «εκλέγειν».

Απογειώνουν τα χαράτσια στους διαλυμένους μισθούς


Απογειώνουν τα χαράτσια στους διαλυμένους μισθούς
ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ – ΤΡΟΪΚΑ – ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ - Μετά τις εκλογές στέλνουν και τα εκκαθαριστικά της Εφορίας. Σφοδρή κλιμάκωση και νέα μέτρα από τον Ιούνη.
Πάνω από 17% έχουν συρρικνωθεί μέσα στην τελευταία 3ετία (2010-2012) οι ονομαστικοί μισθοί των εργαζόμενων και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από την Τράπεζα της Ελλάδας οι «μέσες αποδοχές» για την ερχόμενη χρονιά (2013) θα συμπιεστούν σε ποσοστό 9%.

Τα 10 πιο ακριβά έργα τέχνης που πουλήθηκαν σε δημοπρασία [φωτο]


Τα 10 πιο ακριβά έργα τέχνης που πουλήθηκαν σε δημοπρασία [φωτο]
Ποια είναι η τιμή ρεκόρ για καλλιτεχνικό δημιούργημα;
Οι δημοπρασίες των οίκων  «Sotheby’s» και «Christie’s» θεωρούνται οι πιο φημισμένες και μαζεύουν μερικά από τα πιο ξακουστά έργα τέχνης του κόσμου.
Φυσικά  «Sotheby’s» και «Christie’s» συγκεντρώνουν  και τα πιο ακριβά δημιουργήματα και πρόσφατα ο πίνακας «The Scream» του Edward Munch έσπασε το ρεκόρ, καθώς πουλήθηκε για 119.9 εκατομμύρια δολάρια.
Για να δούμε λοιπόν τα 10 πιο ακριβά έργα τέχνης που πουλήθηκαν σε δημοπρασίες…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...