Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Σλοβακία: «Τις τράπεζες βοηθάτε, όχι την Ελλάδα»


Quantcast

Η πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ιβέτα Ραντιτσόβα αμφισβήτησε ξανά την αποτελεσματικότητα των δανειακών συμβάσεων της τρόικας με την Ελλάδα.
«Ας το πούμε ευθέως: Αυτή δεν είναι βοήθεια προς την Ελλάδα, αλλά μάλλον προς τις τράπεζες στις οποίες οφείλει η Ελλάδα», δήλωσε η Ι. Ραντιτσόβα. Το 2010 η κ. Ραντιτσόβα είχε αρνηθεί να συμβάλει η Σλοβακία στο πρώτο δάνειο προς την Ελλάδα, ικανοποιώντας μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης στη χώρα της, αλλά εξοργίζοντας τους εταίρους της στην ΕΕ.

ΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! Δικάζεται ο Ισλανδός τ.πρωθυπουργός για τo 2008!


Σε δίκη παραπέμπεται ο Γκέιρ Χάαρντε, ο πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας και ηγέτης του συντηρητικού Κόμματος της Ανεξαρτησίας, ο οποίος κατηγορείται ότι έθεσε σε κίνδυνο τα συμφέροντα της χώρας αποτυγχάνοντας να αποτρέψει την κρίση στο τραπεζικό σύστημα το 2008.
Ο Χάαρντε είχε παραιτηθεί τον Ιανουάριο του 2009, μετά την κατάρρευση των τριών μεγαλύτερων τραπεζών της χώρας. Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορείται για αμέλεια και παράβαση καθήκοντος και αν κριθεί ένοχος, αναμένεται να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών.
Στην δίκη έχουν κληθεί να καταθέσουν περίπου 50 μάρτυρες, περιλαμβανομένων πρώην διευθυντικών στελεχών των τριών τραπεζών και μελών του διοικητικού συμβουλίου της κεντρικής τράπεζας. Η δίκη του Χάαρντε αναμένεται να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες.

Εκλογές στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαϊου


Quantcast

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ
Για την ύπαρξη συμφωνίας μεταξύ του ιδίου και των πολιτικών αρχηγών που μετέχουν στην κυβέρνηση να διεξαχθούν Εθνικές εκλογές στην Ελλάδα στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαϊου, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο πρωθυπουργός της χώρας, Λουκάς Παπαδήμος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», ο Έλληνας πρωθυπουργός ενημέρωσε την περασμένη Τετάρτη τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι έχει συμφωνηθεί, από τον ίδιο και τους πολιτικούς αρχηγούς, η διεξαγωγή εκλογών.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ 04/03/2012


 

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ MEGΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΑ!


 
Quantcast








ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ

Αναλύσεις επί αναλύσεων για το θέμα των γενοσήμων στα φάρμακα. Φυσικά το συμπέρασμα της εκπομπής ήταν το αναμενόμενο: “είναι ακίνδυνα, είναι φθηνά και δεν διατρέχουμε κανέναν κίνδυνο.” Άρα η κυβέρνηση καλώς πράτει και δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία. Το mega φρόντισε να αποκατασταθεί η καχυποψία και ανέλαβε εργολαβικά να αμβλύνει όλες τις  γωνίες. Το μόνο σίγουρο είναι οτι με τα γενόσημα θα πεθάνει κόσμος! Είναι φάρμακα Β’ κατηγορίας και δεν είναι τόσο αθώα όσο τα παρουσιάζουν. Είναι ξεκάθαρο οτι  παίζουν με την Υγεία μας. Όποιος έχει λεφτά θα πάρει τα κατάλληλα φάρμακα για την ασθένειά του. Οποιος δεν έχει και περιμένει να θεραπευθεί μέσω του ασφαλιστικού συστήματος, ας πεθάνει!».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...