Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Σουβενίρς vs πραγματικότητα !! Τέλειες φωτό!! Δείτε το!!!


Σουβενίρς vs πραγματικότητα [φωτο]

Όταν τα σουβενίρ συναντούν το διάσημο πρωτότυπο, σε εντυπωσιακές φωτογραφίες τραβηγμένες από την κατάλληλη γωνία λήψης!

Χρήση όπλων κατά βούληση από τους αστυνομικούς θέλει ο Καρατζαφέρης!


Χρήση όπλων κατά βούληση από τους αστυνομικούς θέλει ο Καρατζαφέρης!
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης ζήτησε στη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή επίκαιρης ερώτησης προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για θέματα ασφάλειας την αλλαγή της νομοθεσίας ώστε να επιτρέπεται στους αστυνομικούς η χρήση όπλου, ακόμα και χωρίς να έχουν δεχθεί πρώτοι επίθεση!
«Δεν μπορούμε να είμαστε και πεινασμένοι και τρομαγμένοι» είπε ο κ. Καρατζαφέρης, ζητώντας από τον Μιχ.Χρυσοχοΐδη να ληφθούν μέτρα για τη μείωση της εγκληματικότητας.

Το κούρεμα σε αριθμούς


Το κούρεμα σε αριθμούς
Εντάξει. Το πείραμα στέφθηκε με επιτυχία – σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή, 85,8%. Τι σημαίνει, όμως, σε απλά μαθηματικά το κούρεμα του ελληνικού χρέους;
Χωρίς να έχουν αποσαφηνιστεί όλες οι λεπτομέρειες (που αφορούν στα ενδεχόμενα ενεργοποίησης των ρητρών συλλογικής δράσης και πληρωμής των ασφαλίστρων κινδύνου), έχουμε και λέμε:

Η προσφορά αφορά σε ομόλογα 206 δισεκατομμυρίων ευρώ, από τα οποία τα 177 είναι υπό το ελληνικό δίκαιο και τα υπόλοιπα υπό ξένο δίκαιο ή αφορούν σε κρατικές επιχειρήσεις.

Διαγράφτηκαν από τη ΝΔ οι Μανώλης, Αναγνωστάκος και Τζώρτζης


Διαγράφτηκαν από τη ΝΔ οι Μανώλης, Αναγνωστάκος και Τζώρτζης
Η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, αποφάσισε τη διαγραφή από τους καταλόγους και τα μητρώα του κόμματος των μελών της Πολιτικής Επιτροπής, κ.κ. Γιάννη Μανώλη, Γιώργου Αναγνωστάκου και Πέτρου Τζώρτζη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...