Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Διανομή αγροτικής γης




Ξεκίνησε η διάθεση αγροτεμαχίων σε ανέργους, σε νέους και νέους αγρότες έως 35 ετών, σε νέους πτυχιούχους Γεωτεχνικής Σχολής (ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ) ημεδαπής ή αλλοδαπής και σε επαγγελματίες αγρότες, με αντίτιμο 5 ευρώ το στρέμμα ανά καλλιεργητική περίοδο και ανώτατο όριο τα 100 στρέμματα ανά φυσικό πρόσωπο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν έως τις 18 Νοεμβρίου να υποβάλουν, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.opekepe.gr, αίτηση μίσθωσης δημόσιας γεωργικής και κτηνοτροφικής γης.

Εικόνες εξαθλίωσης και απόγνωσης στις λαϊκές αγορές

Εικόνες εξαθλίωσης και απόγνωσης στις λαϊκές αγορές
Εικόνες φτώχειας και εξαθλίωσης, που δεν έβλεπε ποτέ κανείς στη χώρα μας πριν από μερικά χρόνια, αντικρίζει κανείς στις λαϊκές αγορές.
Άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οικογενειάρχες, συνταξιούχοι και άνεργοι, καταφεύγουν στις λαϊκές αγορές λίγο πριν το κλείσιμο και περιμένουν υπομονετικά και διακριτικά να μαζέψουν οι παραγωγοί τους πάγκους τους.
Πολλοί εμφανίζονται λίγα λεπτά πριν κλείσουν οι πάγκοι και διαπραγματεύονται να αγοράσουν ότι έχει απομείνει για λίγα ευρώ, ενώ κάποιοι άλλοι μαζεύουν ακόμα και από τα παραγκωνισμένα καφάσια, φρούτα και λαχανικά, που πετάνε οι παραγωγοί στο τέλος της ημέρας.
Άλλοι πάλι, δεν έχουν άλλη επιλογή από το καταφύγουν ακόμα και σε κάδους.

Νιγηρία: Ξεπερνούν τους 63 οι νεκροί από τις επιθέσεις

Νιγηρία: Ξεπερνούν τους 63 οι νεκροί από τις επιθέσεις
Τουλάχιστον 63 είναι οι νεκροί μετά το μπαράζ επιθέσεων που σημειώθηκε την Παρασκευή με στόχο αστυνομικά τμήματα και εκκλησίες στη βορειοανατολική Νιγηρία, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων.
Πίσω από τις επιθέσεις φέρεται να είναι η ισλαμιστή εξτρεμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ, που σημαίνει «η δυτική παιδεία είναι αμαρτία». Η Μπόκο Χάραμ, που δηλώνει ότι διεκδικεί την άμεση εφαρμογή της σαρία (του ισλαμικού νόμου) στην πιο πολυπληθή χώρα της Αφρικής, έχει πραγματοποιήσει μία σειρά από ανθρωποκτονίες και ένοπλες επιθέσεις τους τελευταίους μήνες, κυρίως στη βοριεοανατολική Νιγηρία.

Σαμαράς: "Παραίτηση Παπανδρέου και άμεσα εκλογές"


Μ' ένα κατηγορηματικό όχι, ο πρόεδρος της Ν.Δ έκλεισε και σήμερα κάθε δίαυλο επικοινωνίας με την κυβέρνηση, απορρίπτοντας την πρόταση  συνεργασίας του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Έχοντας στο πλευρό του, τους δύο αντιπροέδρους του κόμματος Σταύρο Δήμα και Δημήτρη Αβραμόπουλο εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού δηλώνοντας:
"Η πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου, πριν λίγες μέρες να εξαγγείλει δημοψήφισμα, προκάλεσε τεράστια αναταραχή μέσα στην Ευρώπη, έκανε πολύ χειρότερη την κρίση μέσα στην Ελλάδα, πόλωσε επικίνδυνα τον Ελληνικό λαό και μπλόκαρε την 6η δόση του δανείου.
Η Νέα Δημοκρατία πήρε πρωτοβουλία αμέσως να αποκαταστήσει την τεράστια ζημιά και να αποσοβήσει τους ακόμα μεγαλύτερους κινδύνους. Αυτό ήταν για μας καθήκον εθνικής αξιοπρέπειας και ευρωπαϊκής ευθύνης. Διακηρύξαμε ότι αποδεχόμαστε τη νέα συμφωνία για το κούρεμα του ελληνικού χρέους, την οποία έτσι κι αλλιώς την είχαμε από την πρώτη στιγμή χαρακτηρίσει «αναπόφευκτη».
Άλλωστε το κείμενο της 26ης Οκτωβρίου δεν περιλαμβάνει νέα μέτρα, ενώ περιλαμβάνει το ξεμπλοκάρισμα της 6ης δόσης.

ΒΙΝΤΕΟ -->

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φοροκάρτα



Η χορήγηση της φοροκάρτας έχει ξεκινήσει και οι φορολογούμενοι προαιρετικά μπορούν να την προμηθευτούν από τις τράπεζες, ώστε να καταγράφουν σ' αυτήν τις αποδείξεις από τις αγορές τους.

Η φοροκάρτα έχει όψη πιστωτικής, αλλά δεν περιλαμβάνει προσωπικά στοιχεία και κανείς άλλος δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία του κατόχου εκτός από τον ίδιο που μπορεί να βλέπει την προσωπική του μερίδα μέσω του Διαδικτύου. Η ενεργοποίησή της γίνεται με την αποστολή SMS στον αριθμό 54053, στο οποίο θα γράφετε το ΑΦΜ σας και το 10ψήφιο κωδικό της κάρτας. Διαφορετικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://link.minfin.gr/karta. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στο τηλέφωνο 211-0007111 του Υπουργείου Οικονομικών

Έως τις 30 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για το ειδικό εποχικό βοήθημα του ΟΑΕΔ



Έως τις 30 Νοεμβρίου θα μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στον ΟΑΕΔ οι ενδιαφερόμενοι για τη λήψη του ειδικού εποχικού βοηθήματος. Δικαιούχοι είναι μεταξύ άλλων όσοι εργάζονται ως οικοδόμοι, ασβεστοποιοί, αγγειοπλάστες, καπνεργάτες, υποδηματεργάτες και μισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικης ζώνης.

Αλλαγή χρώματος στα μάτια μέσα σε είκοσι λεπτά


Μία απλή επέμβαση με λέιζερ είναι αρκετή για να μετατρέψει τα καστανά μάτια σε γαλανά, όπως υποστηρίζει ο δρ … Γκρεγκ Χόμερ εταιρείας ιατρικού εξοπλισμού με έδρα την Καλιφόρνια.
Η νέα τεχνική με την ονομασία «Lumineyes», που χρειάστηκε μια δεκαετία ερευνών για να τελειοποιηθεί, προβάλλει ως εναλλακτική λύση στους φακούς επαφής αλλά δεν έχει επιστροφή, αφού τα καστανά μάτια δεν μπορούν να ξαναγίνουν καστανά, αν κανείς μετανιώσει.
Perierga.gr - Αλλαγή χρώματος στα μάτια μέσα σε είκοσι λεπτάΤο λέιζερ αφαιρεί την χρωστική ουσία μελανίνη από το εξωτερικό στρώμα της ίριδος των ματιών και, με τον τρόπο αυτό, το καφέ χρώμα αντικαθίσταται από γαλάζιο μέσα σε δύο έως τρεις εβδομάδες από την επέμβαση. Η διαδικασία αυτή όμως είναι μη αναστρέψιμη γιατί η μελανίνη δεν μπορεί να επιστρέψει με φυσικό τρόπο στο προηγούμενο επίπεδό της, από τη στιγμή που θα αφαιρεθεί, ούτε μπορεί αυτό να γίνει με τεχνητό τρόπο.
Οι γαλανοί έχουν επίσης μελανίνη, όμως αυτή είναι συγκεντρωμένη στο πίσω μέρος της ίριδος κυρίως παρά στο μπροστινό, με συνέπεια τα μάτια τους να απορροφούν μεγαλύτερα μήκη κύματος του φωτός και να αντανακλούν βραχύτερα μήκη.

Φονική κακοκαιρία στην Ιταλία




Το νέο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την βορειοδυτική Ιταλία, προκάλεσε έξι νεκρούς και δυο αγνοούμενους.Ανάμεσά τους και δυο παιδιά, δέκα και ενός έτους, με την μητέρα τους, αλβανικής καταγωγής. Οι δρόμοι της Γένοβας θυμίζουν, σε πολλά τους σημεία, ποτάμι, ενώ η άσφαλτος-ιδίως στην παραθαλάσσια περιοχή-έχει υποχωρήσει.
Δυο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γκασλίνι .

Αυτοπυρπολήθηκε θιβετιανός μοναχός στην Κίνα

Αυτοπυρπολήθηκε θιβετιανός μοναχός στην Κίνα
Ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με θιβετιανές μη κυβερνητικές οργανώσεις ονομάζεται Σεράμπ Τσεντόρ και είναι 25 ετών, κατέβηκε μόνος από ένα λεωφορείο και άρχισε να φωνάζει συνθήματα υπέρ της επιστροφής του Δαλάι Λάμα πριν περιλουστεί με βενζίνη και βάλει φωτιά στα ρούχα του.
Αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον έριξαν στο έδαφος και κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες ενώ αυτές είχαν ήδη κάψει το παντελόνι του και είχαν φθάσει στη μέση του. Περιπολικό της αστυνομίας απομάκρυνε τον Θιβετιανό από την περιοχή. Ο άνδρας φέρει ελαφρά εγκαύματα στα πόδια.

Πυρκαγιά στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Πυρκαγιά στο Πολυτεχνείο Κρήτης
Τρία φωτοτυπικά μηχανήματα και άλλα μηχανήματα γραφείου καταστράφηκαν ολοσχερώς απο πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κάτω απο «περίεργες» συνθήκες στο Πολυτεχνείο Κρήτης,στα Κουνουπιδιανά Χανίων.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, ειδοποιήθηκε στις 10 χθες το βράδυ για την πυρκαγιά, σε εσωτερικό διάδρομο του Πολυτεχνείου. Μόλις έφθασαν εκεί οι πυροσβέστες διαπίστωσαν πως τα μηχανήματα γραφείου που υπήρχαν εκεί είχαν τυλιχθεί στις φλόγες.

Μαλαισία: Απαγορεύτηκε το βιβλίο του «Ισλαμικού Σεξ»

Μαλαισία: Απαγορεύτηκε το βιβλίο του «Ισλαμικού Σεξ»
Απαγορεύτηκε, από τις αρχές της Μαλαισίας, η έκδοση του βιβλίου «Ισλαμικό Σεξ», ένα βιβλίο- οδηγό για το πώς οι μουσουλμάνες μπορούν να ικανοποιούν τον άντρα τους στο κρεβάτι με τον καλύτερο τρόπο. Tips, συμβουλές και πρακτικές εφαρμογές απαραίτητες για κάθε γυναίκα.
Η αφορμή για την έκδοση του βιβλίο του καλού «Ισλαμικού Σεξ», στηρίζεται σε εκτιμήσεις ότι μόνο ένα χαμηλό ποσοστό μουσουλμάνων γυναικών ικανοποιούν τις σεξουαλικές ανάγκες του συζύγου τους.

Όσο περισσότεροι οι φίλοι, τόσο μεγαλύτερος ο εγκέφαλος



Η ύπαρξη ενός μεγάλου κοινωνικού δικτύου και πολλών φίλων φαίνεται πως οδηγεί σε μεγέθυνση ορισμένων περιοχών του εγκεφάλου. Αυτό δείχνουν πειράματα σε πιθήκους μακάκους, που διενήργησαν Βρετανοί επιστήμονες, κάτι που, αν όντως ισχύει και για τους ανθρώπους, σημαίνει ότι όσοι είναι πιο κοινωνικοί και διαθέτουν περισσότερους φίλους, ακόμη και στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebooκ και το Twitter, επεκτείνουν με ανάλογο τρόπο τον εγκέφαλό τους.

Ο ερευνητές του Τμήματος Πειραματικής Ψυχολογίας του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό «Science», σύμφωνα με τη βρετανική «Τelegraph» και το «Scientific American», έκαναν μελέτες με 23 μακάκους, από τους οποίους ο ένας κρατήθηκε σε απομόνωση, ενώ οι υπόλοιποι τοποθετήθηκαν σε ομάδες διαφορετικού μεγέθους (δύο επτά ατόμων), επί 15μήνες.

Αστεροειδής θα πλησιάσει τη Γη στις 8 Νοεμβρίου!


perierga.gr - Αστεροειδής θα πλησιάσει τη Γη!Ο αστεροειδής 2005 YU55 έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους επιστήμονες αφού είναι πιθανό να «κρύβει» σημαντικά στοιχεία για τη δημιουργία του πλανήτη μας και του ηλιακού μας συστήματος. Έχει διάμετρο 400 μέτρων, ζυγίζει 55 εκατομμύρια τόνους και σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος διαστημικό σώμα που έχει πλησιάσει σε τόσο κοντινή απόσταση τη Γη!
Ήδη από τον Μάιο του 2011, που έγινε η πρώτη ανακοίνωση για την προσέγγιση του αστεροειδή, το Εργαστήριο Αεριοπροώθησης JPL είχε ανακοινώσει: » Παρά το ότι τα αντικείμενα αυτού του μεγέθους πετούσαν σε μια απόσταση ανάλογη της Σελήνης από μας, δεν είχαμε μέχρι τώρα την κατάλληλη πρόγνωση αλλά και την τεχνολογία για να επωφεληθούμε από τις διελεύσεις τους.

Apple | Ηττήθηκε σε δικαστική μάχη από μικρή εταιρεία


Οι δικαστικές μάχες για παραβιάσεις πατεντών μεταξύ των διαφόρων εταιρειών έχουν καταντήσει πλέον αηδία και ενάντια στους καταναλωτές, εφόσον γίνεται απαγόρευση διαφόρων πιθανών προς πώληση προϊόντων. Ενδιαφέρον έχει όμως μία δικαστική μάχη μεταξύ Apple και NT-K.

Θεσσαλονίκη: Ξεκινά τη λειτουργία του το «Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης»



Το "Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης" ιδρύθηκε από εθελοντική υγειονομική ομάδα, με στόχο την προσφορά δωρεάν ιατρικής φροντίδας και φαρμακευτικής συνδρομής σε ανασφάλιστους Έλληνες και αλλοδαπούς.

Το χώρο και τα πάγια έξοδα λειτουργίας παραχώρησε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ), ενώ ο ιατρικός εξοπλισμός και τα φάρμακα προέρχονται από εισφορές συλλογικοτήτων (σωματείων, συλλόγων, οργανισμών) και ιδιωτών. Τα ιατρεία του θα στελεχώνονται από εθελοντές γιατρούς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, που στον ελεύθερο χρόνο τους θα προσφέρουν εθελοντική δωρεάν εργασία για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των ανασφάλιστων.

«Κάθε προπονητής θα ήθελε τον Λέτο»




Ο Ράφα Μπενίτθ έπλεξε το εγκώμιο του Σεμπαστιάν Λέτο, σε συνέντευξή του σε αθλητική εφημερίδα. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα «Eξέδρα» για την ποιότητα του Λέτο, την πίστη που είχαν στο Λίβερπουλ για τις ικανότητές του, ενώ τόνισε πως κάθε προπονητής θα ήθελε έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα του.

Ποια είναι η άποψή σας για τον Σεμπάστιαν Λέτο ως ποδοσφαιριστή; Ποια είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του που ξεχωρίζετε;

ΓΑΠ: Θα προχωρήσω στον σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτατης συνεργασίας


ΒΙΝΤΕΟ: Θα προχωρήσω στον σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτατης συνεργασίας

ΒΙΝΤΕΟ: Θα προχωρήσω στον σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτατης συνεργασίας
Βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε πως : «Ήρθα να ενημερώσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πρόθεση μου να προχωρήσω στον σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτατης συνεργασίας.»
Επισήμανε επίσης πως: «Καθοριστική είναι η ψήφιση της συμφωνίας της 26ης Οκωβρίου για να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ»
BINTEO -->

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Ο Πρωθυπουργός πέρασε πριν από λίγο την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου..

"Δικός μου στόχος είναι να κάνω ό,τι μπορώ για να δημιουργηθεί κυβέρνηση συνεργασίας, όπως διεμήνυσα και χθες βράδυ. Και θα κάνω ό,τι μπορώ για αυτήν την προσπάθεια", δήλωσε ο κ. Παπανδρέου, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, η συγκρότηση κυβέρνησης ενότητας "είναι απαραίτητη για τη χώρα, για να εγγυηθούμε στους εταίρους μας, ότι μπορούμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Και αυτήν τη στιγμή,  που βλέπω ότι υπάρχει επί της ουσίας συναίνεση, δε βλέπω το λόγο να μην υπάρξει και στην πράξη".

Μετά το «ναι» στην κυβέρνηση ….αναζητείται κυβέρνηση

Μετά το «ναι» στην κυβέρνηση ….αναζητείται κυβέρνηση
Ο πρωθυπουργός εξασφάλισε την ψήφο όλων των βουλευτών του κόμματός του για να διαβουλευθεί για το σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτερης αποδοχής- Το μεσημέρι η συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα επισκεφθεί σήμερα, στις 12:00 μ.μ., ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου, όπως είπε στη Βουλή, να τον ενημερώσει για την πρόθεσή του να διερευνήσει, σε επαφές με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης ευρύτερης αποδοχής.
Δεδομένης της κατηγορηματικής απόρριψης της πρότασης από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά (δείτε εδώ), και της αρνητικής στάσης του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, το ενδιαφέρον στρέφεται στη στάση που θα τηρήσουν ο Γιώργος Καρατζαφέρης, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Φώτης Κουβέλης
Η κυβέρνηση έλαβε τις πρώτες πρωινές ώρες ψήφο εμπιστοσύνης ( δείτε εδώ) με 153 ψήφους υπέρΤις 152 του κυβερνώντος κόμματος και εκείνη της Λούκας Κατσέλη, η οποία μετά την απόφασή της να ψηφίσει «ναι» στη Βουλή, επανεντάχθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ (εδώ).

Μόνη λύση οι εκλογές λέει ο Σαμαράς

Μόνη λύση οι εκλογές λέει ο Σαμαράς
«Οι μάσκες έπεσαν, ο κ. Παπανδρέου απέρριψε το σύνολο της πρότασής μας, η ευθύνη που  επωμίζεται είναι τεράστια» δήλωσε ο κ. Σαμαράς
Ο κ. Σαμαράς θεωρεί ότι δεν έχει νόημα η σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών εφόσον εκ των προτέρων έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συμμετάσχειστις διαδικασίες για κυβέρνηση συνεργασίας.
Η θέση της ΝΔ ακόμα και στην περίπτωση ανάληψη τηςηγεσίας του ΠΑΣΟΚ από τον κ.Βενιζέλοδεν θα αλλάξει από την στιγμή που ο  κ. Παπανδρέου δεν παραιτήθηκε και  αρνήθηκε την σύσταση μεταβατικής  κυβέρνησης. Επομένως,  η ΝΔ θα ψηφίσει την δανειακή σύμβαση  μόνο αν έλθει ξεχωριστά από το συνοδευτικό μνημόνιο.

Παρέμβαση Παπαρήγα μετά την ομιλία του ΓΑΠ

Παρέμβαση Παπαρήγα μετά την ομιλία του ΓΑΠ
Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ αμέσως μετά την ομιλία του πρωθυπουργου έκανε μία σύντομη παρέμβαση στην οποία κάλεσε τον Παπανδρέου να σταματήσει τους εκβιασμούς

«Το σκέπτεται» ο Καρατζαφέρης το σενάριο με ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ

«Το σκέπτεται» ο Καρατζαφέρης το σενάριο με ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ
Δεν απαντάει ευθέως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη για το αν θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό το νυν υπουργό Οικονομικών Ε. Βενιζέλο. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε χαρακτηριστικά:
«Όποιος φοράει το πράσινο μαντηλάκι είτε από τη μεριά είτε από την άλλη το ίδιο είναι«.

Εκλογές ζητά η Δημοκρατική Αριστερά

Εκλογές ζητά η Δημοκρατική Αριστερά
Μετά το τέλος της ψηφοφορίας στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και την πρόταση του Γ.Παπανδρέου για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς ζήτησε εκ νέου πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ..


ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ.. ..
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 37;;
ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ.. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ!!

ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ


ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΗΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ.. ΜΕ 153 ΨΗΦΟΥΣ..
ΨΗΦΙΣΑΝ 298 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΨΗΦΟ 145 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ..

Παγκόσμια πρωτοτυπία: ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που θα (!) συσταθεί

Παγκόσμια πρωτοτυπία: ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που θα (!) συσταθεί
Για άλλη μια φορά η Ελλάδα πρωτοπόρος, ο Πρωθυπουργός ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης για μια κυβέρνηση που θα (!) προσπαθήσει να συνθέσει από Δευτέρα.
Τα συμπεράσματα δικά σας.




Τον χειροκροτούσαν οι ίδιοι που ήθελαν να τον κρεμάσουν…

Τον χειροκροτούσαν οι ίδιοι που ήθελαν να τον κρεμάσουν…





Όρθιοι τον χειροκροτούσαν όλοι οι βουλευτές και οι Υπουργοί του! Οι ίδιοι που ήθελαν να τον ρίξουν μέχρι εχθές! Ο Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι αύριο θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα συζητήσει για κυβέρνηση Εθνικής Συνεργασίας. Είπε:
«Αύριο θα επισκεφθω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τον ενημερώσω για τις προθέσεις μου να ξεκινήσω διαβουλεύσεις με τα κόμματα για μια κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...