Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η Ελλάδα του 2030 - Πρωθυπουργός: Περσέας Γεωργιάδης.


Η Ελλάδα του 2030

Δείτε πως θα μοιάζει η Ελλάδα 19 χρόνια μετά, την 21-11-2030 σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ελληνοφρένειας.
Πρωθυπουργός: Περσέας Γεωργιάδης.
Γιος του παλιού ακροδεξιού πολιτικού Άδωνι Γεωργιάδη ο Περσέας ανέλαβε τα ινία του ΛΑΟΣ το 2028 διαδεχόμενος τον θείο του Λεωνίδα. Στις εκλογές του 2029 αναδείχθηκε νικητής με ποσοστό 64,2%…

Τοπία φτιαγμένα από …φαγητά!


Ότι βλέπετε στις εικόνες είαι φτιαγμένο από τρόφιμα! Ο φωτογράφος Carl Warner δημιουργεί και φωτογραφίζει εκτάσεις γης αποκλειστικά φτιαγμένες από φαγητά! Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η δημιουργικότητα στην υπηρεσία της τέχνης. Απολαύστε:
Perierga.gr - Τοπία από φαγητά
Ότι φαίνεται στη φωτογραφία μπορεί να βρεθεί σε μια κουζίνα!

Υποχρεωτικό, ξανά, το μάθημα των Θρησκευτικών


Υποχρεωτικό, ξανά, το μάθημα των Θρησκευτικών

Πέρασε στα… ψιλά της επικαιρότητας (σσ για την ακρίβεια, δεν καταγράφηκε παρά σε μερικά μονόστηλα) ότι από τα πρώτα πράγματα που απαίτησε ο Αρβανιτόπουλος στο υπουργείο Παιδείας ήταν η επαναφορά ως υποχρεωτικού του μαθήματος των Θρησκευτικών.
«Συζητάμε για όλα αλλά πρώτα θα επανέλθουν τα Θρησκευτικά» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός. Παράλληλα, βρίσκεται σε συζητήσεις με πρυτάνεις και μέλη της Ακαδημίας Αθηνών ώστε από τώρα να ξεκινήσει η συγγραφή των νέων σχολικών βιβλίων με σημεία αναφοράς στην κλασική ελληνική λογοτεχνία και ποίηση καθώς και στην Ιστορία.

Κλειστά τα φαρμακεία σε Αθήνα και Πειραιά


Κλειστά τα φαρμακεία σε Αθήνα και Πειραιά

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρούν τη Δευτέρα 21/11/2011 οι φαρμακοποιοί Αττικής και Πειραιά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική που ακολουθείται για τον κλάδο από το υπουργείο Υγείας.
Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά κάνουν λόγο για πρωτοφανή επίθεση κατά του κλάδου και όπως επισημαίνουν, ήδη, ως αποτέλεσμα της πολιτικής του υπουργού Υγείας,

Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ από τις 12 έως τις 4 την Τρίτη


Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ από τις 12 έως τις 4 την Τρίτη

Χωρίς μέσα σταθερής τροχιάς θα παραμείνει για περίπου τέσσερις ώρες την Τρίτη η Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις μισθολογικές περικοπές και την εφεδρεία.
Έτσι, ακινητοποιημένοι θα είναι οι συρμοί του Μετρό, του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου και του Τραμ από τις 12:00 έως τις 16:00 την Τρίτη.

Σπάνιος μπλε αστακός, γλύτωσε την τελευταία στιγμή


Ιχθυοπώλης «έσωσε» σπάνιο μπλε αστακό. Σώθηκε από… την κατσαρόλα την τελευταία στιγμή!
Τον εντυπωσιακό μπλε-ελεκτρίκ αστακό εντόπισε ένας ιχθυοπώλης σε μια ψαραγορά του Λονδίνου και αποφάσισε να τον αγοράσει για να… τον σώσει.
Το εντυπωσιακό μαλακόστρακο είχαν ψαρέψει στα ανοιχτά των ανατολικών ακτών της Σκωτίας.

Perierga.gr - Γλύτωσε την κατσαρόλα την τελευταία στιγμή

Χρυσό η Μπουκουβάλα στο Grand Prix του Άμστερνταμ


Χρυσό η Μπουκουβάλα στο Grand Prix του Άμστερνταμ

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Ιουλιέτας Μπουκουβάλα στο Grand Prix του Άμστερνταμ, καθώς την Κυριακή (20/11) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -57 κιλά.
Η πρωταθλήτρια μας στα προκριματικά νίκησε την Κινέζα Τονγκγιουιάν Λου, την «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2009, Κιφαγιάν Γκασίμοβα από το Αζερμπαϊτζάν και την Γαλλίδα Οτόμν Παβιά, όλες με Yuko.

Άδειοι οι περισσότεροι καυστήρες στις πολυκατοικίες


Άδειοι οι περισσότεροι καυστήρες στις πολυκατοικίες

Με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης να «φλερτάρει» πλέον με το ένα ευρώ, μία στις τρεις πολυκατοικίες φέτος δεν θα παραγγείλει πετρέλαιο θέρμανσης. Επιπλέον, σύμφωνα με τους προμηθευτές, η μέση παραγγελία δεν ξεπερνά τα 500 λίτρα, όταν πέρσι έφτανε ακόμα και τα 1.000.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, οι ιδιοκτήτες κατοικιών και οι ένοικοι διαμερισμάτων αδυνατούν να πληρώσουν το πετρέλαιο, με αποτέλεσμα οι διαχειριστές να αναζητούν μόνιμα συμβιβαστικές λύσεις με τους προμηθευτές.

Απίστευτη street art με κιμωλία…


Απίστευτη street art με κιμωλία… [φωτο]

Street artists ζωγραφίζουν καταπληκτικά έργα σε πεζοδρόμια με κιμωλία και με την κατάλληλη γωνία λήψης δημιουργούν απίστευτα τρισδιάστατα οπτικά εφέ.
Δείτε τις φωτογραφίες με τις εκπληκτικές πράγματι, ζωγραφιές:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...