Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ 27/05/2012

Λάκης Λαζόπουλος: Δείτε ολόκληρη την παράσταση Sorry I’m Greek (βίντεο)


Τεράστια επιτυχία γνωρίζει η παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου ”Sorry I’m Greek”, που περιοδεύει αυτήν την περίοδο στην Ευρώπη.
Οι περισσότερες παραστάσεις είναι sold out και ο κόσμος καταχειροκροτεί την καυστική και επίκαιρη σάτιρα του Έλληνα κωμικού.
Παρακολουθήστε σε τρία βίντεο ολόκληρη την παράσταση που έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στις Βρυξέλλες, στις 23/5.

Αφγανιστάν: Αεροπορική επίθεση του ΝΑΤΟ σκότωσε οκταμελή οικογένεια


Αφγανιστάν: Αεροπορική επίθεση του ΝΑΤΟ σκότωσε οκταμελή οικογένεια
Οκταμελής οικογένεια φέρεται να σκοτώθηκε έπειτα από αεροπορική επίθεση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με τις αρχές του Αφγανιστάν, στην ανατολική επαρχία Πάκτια.
Η διοίκηση του ΝΑΤΟ δηλώνει πως ενημερώθηκε για το συμβάν και εργάζεται προκειμένου να εντοπίσει τους λόγους της «παράπλευρης» αυτής απώλειας.

Σημειώνεται ότι ενώ ο πρόεδρος του Αφγανιστάν συνεργάζεται με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ από το 2001, προκειμένου να καταπολεμήσει τους ταλιμπάν, ωστόσο οι απώλειες πληθυσμού που σημειώνονται κατά καιρούς αυξάνουν τη δυσαρέκεια των πολιτών ως προς την παρουσία των ξένων δυνάμεων στη χώρα.

Με τα μυαλά στα κάγκελα…


Με τα μυαλά στα κάγκελα…
Τρεις βδομάδες μείνανε ως τις 17 Ιουνίου και τα μυαλά σκορπίζουνε, ένα πράμα χύμα, μια φριχτή στην όψη και στη γεύση ομελέτα πετιέται στο τραπέζι των πεινασμένων κι άνεργων της πατρίδας.
Εκείνο το γηπεδικό «και τα μυαλά στα κάγκελα» σύνθημα βρήκε την τέλεια εφαρμογή του στην προεκλογική πολιτική σκηνή. Κι όποιος προσπαθεί να σταθεί με τη σοβαρότητα και τα ντοκουμέντα, που απαιτούν οι περιστάσεις, λιντσάρεται φραστικά και όπου να ‘ναι και δραστικά σε λίγο, γιατί χαλάει την ψευδαίσθηση ότι κάτι σπουδαίο τρέχει.

Δεύτερο μετάλλιο ο Σαμιλίδης!


Δεύτερο μετάλλιο ο Σαμιλίδης!
Ο Παναγιώτης Σαμιλίδης είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ελληνικής αποστολής στο Ντρέμπρετσεν! Για μια ακόμη φορά ο «μικρός» έκανε τη διαφορά, κατακτώντας το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Τα καλύτερα μηνύματα για το μέλλον έστειλε από την Ουγγαρία ο 19χρονος κολυμβητής της Αργυρούπολης. Παρότι πέρασε ως 7ος στον τελικό των 50μ πρόσθιο, έκανε για μια ακόμη φορά την υπέβραση και με 27.64 ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, συντρίβοντας το ατομικό του ρεκόρ (27.89).

“Σε 36 μήνες τα πετρέλαια της Κρήτης τελειώνουν την κρίση”!



XRIMANEWS.GRΜέσα σε 36 μήνες με μία εθνική διαχείριση του όλου προγράμματος, η Ελλάδα μπορεί να βγει από την οικονομική και πτώτιστα κοινωνική κρίση που την μαστίζει, με την αξιοποιηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που έχουν εντοπιστεί νότια της Κρήτης.
Σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο με τίτλο «Έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην Ελλάδα» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης και το ΤΕΕ/ΤΑΚ ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, Αντ.Φώσκολος,τεκμηρίωσε με επιστημονικά δεδομένα ότι τα κοιτάσματα στην Ελλάδα και κυρίως νοτίως της Κρήτης όχι μόνο υπάρχουν, αλλά μάλιστα μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση, σε 36 μήνες!

ΒΙΝΤΕΟ – Eurovision 2012 τελικός: Νικήτρια η Σουηδία με την Loreen





Μάγκας Έλληνας δημοσιογράφος έβαλε τουρκ οσκοπιανούς ναζί στην θέση τους


eurovision+greece.jpgΧοντρό επεισόδιο που πήγε προς στιγμή να πάρει διαστάσεις έγινε κατά τη διάρκεια της τελευταίας πρόβας , στη γιουροβίζιον.Ο Έλληνας δημοσιογράφος,απεσταλμένος του STAR CHANNEL,Γιώργος Βότσκαρης έγινε έξαλλος όταν άκουσε την δημοσιογράφο των Σκοπίων να λέει ότι η χώρα της λέγεται “Μακεδονία”.Ο δημοσιογράφος έσπευσε να τη διορθώσει και να της θυμήσει (καθώς και σε όλους στην διοργάνωση) πως η χώρα της είναι η FYROM και με αυτή την ονομασία συμμετέχει στη γιουροβίζιον
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...