Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ανακοίνωση σχετικά με τις παρατάσεις των προθεσμιών της ρύθμισης των αυθαιρέτων και του μέτρου της απόσυρσης Ι.Χ. αυτοκινήτων και μικρών φορτηγών

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, λαμβάνοντας υπόψη το αίτημα πολλών πολιτών, παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση των αυθαιρέτων (Ν. 4014/2011) μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2012.

Το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται για νέο μακελειό


Το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται για νέο μακελειόΑνακοίνωση εξέδωσε η ΕΕΔΥΕ, με αφορμή το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Ρ» για το ΝΑΤΟικό προγεφύρωμα πολέμου που ετοιμάζεται με βάση ελληνικά λιμάνια και προορισμό τη Μέση Ανατολή και τον Περσικό, με την άμεση εμπλοκή της Ελλάδας στους νέους πολεμικούς σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστικών επιτελείων. Μεταξύ άλλων επισημαίνει:
«Οι μάσκες πέφτουν. Μετά το ιμπεριαλιστικό έγκλημα μέσα στο 2011 στη Λιβύη η μηχανή του πολέμου προθερμαίνεται για να σκορπίσει θάνατο και δυστυχία σε άλλους λαούς και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών στην περιοχή της ευρύτερης Μέσης Ανατολής. Ο ελληνικός λαός πρέπει να έχει υπόψη του ότι η εξέλιξη αυτή μπορεί να σχετίζεται με τις μεθοδεύσεις εναντίον του Ιράν, καθώς και με την ανάπτυξη της αντιπυραυλικής ασπίδας.
Αποδεικνύεται ξανά ο βρώμικος ρόλος της ελληνικής κυβέρνησης που εμπλέκει την Ελλάδα σε νέα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια. Αποδεικνύεται ο βρώμικος ρόλος του ελληνικού εφοπλιστικού κεφαλαίου που, με σκοπό να κερδίσει καλύτερη θέση στο διεθνή ανταγωνισμό, εμπλέκει τους ναυτεργάτες σε ιμπεριαλιστικά σχέδια και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή τους.
Η ΕΕΔΥΕ θα σταθεί στο πλάι των ναυτεργατών και του ταξικού εργατικού κινήματος στον αγώνα τους για να καταργηθεί το κατάπτυστο νομοσχέδιο για τους ένοπλους φρουρούς.
Θα παλέψει για να μην εμπλακεί η Ελλάδα σε νέες ιμπεριαλιστικές επιχειρήσεις. Καλούμε τον ελληνικό λαό να δυναμώσει την πάλη του για αποδέσμευση της χώρας μας από το ΝΑΤΟ και όλους τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, να παλέψει ώστε να γίνει ο ίδιος δύναμη εξουσίας και ανατροπής».

rizospastis  

Tην «έπεσαν» στη Διαμαντοπούλου με …μαύρους σταυρούς!


Tην «έπεσαν» στη Διαμαντοπούλου με …μαύρους σταυρούς!

Δεν το περίμενε η Άννα Διαμαντοπούλου, πως  κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Βυζαντινό Μουσείο Αθηνών, με αφορμή την έκθεση του καθηγητή Ε. Βαρλάμη με τίτλο «Άγιον Όρος», θα δεχόταν επίθεση με …σταυρούς!

Θανατηφόρα επιδημία πλήττει τις Φιλιππίνες


Θανατηφόρα επιδημία πλήττει τις Φιλιππίνες

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι υγειονομικές αρχές των Φιλιππίνων για τη θανατηφόρα επιδημία που έχει ξεσπάσει στις πόλεις Καγκαγιάν ντε Όρο και στο Ιλιγκαν.
Αυτές οι περιοχές επλήγησαν από τις πλημμύρες ως συνέπεια της τροπικής καταιγίδας Ουάσι στις 17 Δεκεμβρίου και στοίχισαν τη ζωή σε περισσότερους από 1.200 ανθρώπους.

Ινδία: Συλλήψεις για ανθρωποθυσία 7χρονου παιδιού


Ινδία: Συλλήψεις για ανθρωποθυσία 7χρονου παιδιού

Συγκλονίζει η είδηση για τη θυσία ενός 7χρονου κοριτσιού στην Ινδία. Δυο Ινδοί αγρότες έκοψαν το συκώτι του μικρού κοριτσιού για να το προσφέρουν στη διάρκεια τελετής, προκειμένου να εξασφαλίσουν καλή σοδειά την επόμενη χρονιά.

Ναυάγησε η συνάντηση υφυπουργού και απεργών της Χαλυβουργίας


Ναυάγησε η συνάντηση υφυπουργού και απεργών της Χαλυβουργίας

Η συνάντηση του υφυπουργού Εργασίας με τους εργαζόμενους στην Ελληνική Χαλυβουργία ναυάγησε και οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

20 τόνοι νεκρές ρέγγες ξεβράστηκαν στη Νορβηγία


20 τόνοι νεκρές ρέγγες ξεβράστηκαν στη Νορβηγία

Σοκ προκαλεί στη Νορβηγία η μαζικότητα με την οποία εκβράστηκαν ρέγγες, προκαλώντας ερωτηματικά στους ειδικούς για τα αίτια του φαινομένου, όπως έγινε σήμερα γνωστό από το νορβηγικό Ινστιτούτο Θαλάσσιων Ερευνών.

Και επίσημα «Λύκος» ο Βιεϊρίνια


Και επίσημα «Λύκος» ο Βιεϊρίνια

Παίκτης της Βόλφσμπουργκ είναι πλέον ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε! Παίρνει 4,5 εκ. ο ΠΑΟΚ.

Λευκορωσία: Η χώρα με τον πιο ακραίο νόμο για το Internet


Λευκορωσία: Η χώρα με τον πιο ακραίο νόμο για το Internet

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς πολλές απόπειρες κρατικών και κυβερνητικών υπηρεσιών να περιορίσουν την πρόσβαση στο Internet, αυτό όμως που ισχύει εδώ και λίγες μέρες στη Λευκορωσία φαίνεται ότι ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Από το χωράφι στο ράφι: 171% ακριβότερες οι τιμές των τροφίμων


Από το χωράφι στο ράφι: 171% ακριβότερες οι τιμές των τροφίμων

Η οικονομική κρίση φαίνεται πως δεν κάνει το αυτί των λιανέμπορων να «ιδρώνει» καθώς οι τιμές των αγροτικών (τυποποιημένων και μην) ειδών διατροφής εμφανίζουν τεράστια «ψαλίδα» από το χωράφι ως το ράφι όπου τα βρίσκει ο καταναλωτής.

Συμπλοκή με μαχαίρια και τέσσερις τραυματίες μεταξύ Αλβανών-Πακιστανών στο Μαρκόπουλο


Συμπλοκή με μαχαίρια και τέσσερις τραυματίες μεταξύ Αλβανών-Πακιστανών στο Μαρκόπουλο

Τέσσερις τραυματίες, είναι ο απολογισμός συμπλοκής μεταξύ Αλβανών και Πακιστανών, κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας χτες το βράδυ στην περιοχή «Βαράμπα», στοΜαρκόπουλο Αττικής.
Δύο Αλβανοί, οπλισμένοι με μαχαίρια, εισέβαλαν σε εγκαταλειμμένο σπίτι όπου μένουν πέντε Πακιστανοί και επιχείρησαν να τους ληστέψουν.

Απόψε η πρώτη βροχή από πεφταστέρια για το 2012


Απόψε η πρώτη βροχή από πεφταστέρια για το 2012

Το πρώτο δώρο της νέας χρονιάς έρχεται εξ ουρανού και θα είναι θεαματικότατο, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Οι Τεταρτίδεςπραγματοποιούν την ετήσια «βροχή» τους στον ουρανό και θα είναι εμφανείς το βράδυ της Τρίτης προς ξημερώματα Τετάρτης, προκαλώντας τους πιο «ονειροπόλους» για νυχτερινές ευχές και ξενύχτι κάτω από τα αστέρια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...