Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Γέλα, ρε! Τι σου ζητάνε!

bgr_57yh_w3tyg4s457_td6


Τα 8 «χαστούκια» μετά τις εκλογές


Τα 8 «χαστούκια» μετά τις εκλογές
Επτά συν ένα «χτυπήματα» επιφυλάσσει η Εφορία, μετά τις εκλογές, αν και περίπου 300.000 «τυχεροί» φορολογούμενοι θα έχουν πάρει την …κρυάδα λίγες μέρες πριν τις κάλπες της 17ης Ιουνίου.
Στο τέλος του μήνα, η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων αναμένεται να έχει ένα «στοκ» 300.000 ηλεκτρονικών φορολογικών δηλώσεων προκειμένου να τρέξει την πρώτη παρτίδα εκκαθάρισης.
Ήδη έχουν υποβληθεί περισσότερες από 70.000 φορολογικές δηλώσεις και τα ευρήματα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τους φορολογούμενους. Το «καπέλο» των φόρων έχει ψηλώσει αισθητά μετά τη μείωση του αφορολογήτου, την αύξηση των τεκμηρίων, το ψαλίδι των φοροαπαλλαγών και βέβαια την κατάργηση της έκπτωσης λόγω αποδείξεων.

Νέα κυβέρνηση με… μπόνους 7 φόρους!


Νέα κυβέρνηση με… μπόνους 7 φόρους!
Με τα έσοδα ήδη πεσμένα κατά τουλάχιστον 20% η τήρηση των νόμων που αφορούν σε εισπρακτικά μέτρα από το κράτος δεν είναι μόνο θέμα δανειακής σύμβασης…
Ακόμη και η εισροή των χρημάτων από τον ΦΠΑ μέσα στον τρέχοντα μήνα δεν αναμένεται να αλλάξει κατά πολύ την εικόνα καθώς ο τζίρος των επιχειρήσεων έχει πέσει κατακόρυφα, ενώ έχει αυξηθεί (επίσης κατακόρυφα) και η φοροδιαφυγή λόγω φοροαφαίμαξης.

Το τσεκούρι σε 13ο -14ο μισθό πάει… μετά τις εκλογές


Το τσεκούρι σε 13ο -14ο μισθό πάει… μετά τις εκλογές
Θα είναι το επίδομα αδείας του καλοκαιριού και το τελευταίο; Το δώρο των επόμενων Χριστουγέννων θα υπάρξει;
Αυτή τη στιγμή το μόνο βέβαιο είναι πως η απόφαση πήγε για μετά τις εκλογές. Η δέσμευση της χώρας μέσω μνημονίου για αλλαγές σε αυτόν το τομέα αναβάλλονται καθώς αναμένεται να προκαλέσουν αναταράξεις.
Σύμφωνα με το newsit.gr,τα σενάρια για το τι θα γίνει με τον 13ο και τον 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα είναι τρία.

Ιταλία: Δύσκολη νύχτα για 3.000 αστέγους μετά τον ισχυρό σεισμό


Ιταλία: Δύσκολη νύχτα για 3.000 αστέγους μετά τον ισχυρό σεισμό
Δύσκολη νύχτα πέρασαν σε καταφύγια χιλιάδες άνθρωποι που έμειναν άστεγοι μετά τον ισχυρό σεισμό των 6 βαθμών που συντάραξε τα ξημερώματα της Κυριακής τον ιταλικό βορρά με επίκεντρο την περιφέρεια της Εμίλια-Ρομάνια.
Τις τελευταίες 24 ώρες οι μετασεισμικές δονήσεις στην περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια ξεπέρασαν τις 75.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι επιστρέφει εσπευσμένα από την διάσκεψη του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στο Σικάγο. Την Τρίτη, αναφέρει το in.gr, το υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να προχωρήσει στην κήρυξη κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, για να μπορέσουν να αντιμετωπισθούν με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε ισχυρός σεισμός.

Πανελλήνιες Εξετάσεις: Τα θέματα της Έκθεσης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...