Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

«Πράσινο φως» για προσλήψεις εποχικού προσωπικού από την αρμόδια επιτροπή του ΣτΕ


Υπέρ της πρόσληψης 1500 ατόμων προκειμένου να καλυφθούν κατεπείγουσες ανάγκες εποχικού προσωπικού προκειμένου να εκτελεστεί έγκαιρα και σωστά το πρόγραμμα δακοκτονίας, γνωμοδότησε η αρμόδια επιτροπή του Συμβουλίου Επικρατείας.

Ειδικότερα, η επιτροπή του ΣτΕ κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα του υπουργείου Ανάπτυξης άναψε το «πράσινο φως» για την πρόσληψη 75 ατόμων κατηγορίας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ή τεχνολογικής εκπαίδευσης αν υπάρχει έλλειψη) για χρονικό διάστημα 4,5 μηνών αλλά και για την πρόσληψη 1.425 ατόμων υποχρεωτικής εκπαίδευσης με διάστημα εργασίας 6,5 μηνών.

Νέα αυτοκτονία για οικονομικούς λόγους – 36χρονος πήδηξε από μπαλκόνι


Νέα αυτοκτονία για οικονομικούς λόγους – 36χρονος πήδηξε από μπαλκόνι
Νέα αυτοκτονία συγκλονίζει το πανελλήνιο. Αυτή  την φορά πρόκειται για ένα νέο άντρα 36χρονών. Ο άντρας έδωσε τέλος  στη ζωή του  πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα Σεπόλια.
Οι πληροφορίες μιλούν για ένα 36χρονο πρώην οδηγό ταξί. Ο 36χρονος  σύμφωνα με τους περίοικους τα δύο τελευταία χρόνια ήταν άνεργος, έμενε με τους γονείς του  και πιθανόν  αντιμετώπιζε  οικονομικά προβλήματα.
Το περιστατικό έγινε  χθες  το απόγευμα γύρω στις έξι.

Μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων στη Βαγδάτη – Τουλάχιστον 42 νεκροί


Μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων στη Βαγδάτη – Τουλάχιστον 42 νεκροί
Σειρά βομβιστικών επιθέσεων που σημειώθηκαν σήμερα εναντίον σιιτών προσκυνητών και σημείων ελέγχου της αστυνομίας στη Βαγδάτη και στη νότια πόλη Χίλα προκάλεσαν το θάνατο 42 ανθρώπων, ανακοίνωσε η αστυνομία χωρίς να διευκρινίσει τον αριθμό των θυμάτων σε κάθε επίθεση.
Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας που είχε στόχο σιίτες προσκυνητές σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας στη Βαγδάτη, είχαν ανακοινώσει αρχικά η αστυνομία και νοσοκομειακές πηγές.

ΦΩΤΟ: Μια ορχιδέα με «πρόσωπο» μαϊμούς!


ΦΩΤΟ: Μια ορχιδέα με «πρόσωπο» μαϊμούς!
Έχει δύο παράξενα ονόματα, δηλωτικά της απόκοσμης και περίεργης εμφάνισής της, και αποτελεί μία από τις πιο σπάνιες ορχιδέες του πλανήτη, η οποία ευδοκιμεί σε μεγάλα υψόμετρα 1.000 και 2.000 μέτρων στο Εκουαδόρ και το Περού.

Εμπρός λοιπόν. Ας χρεοκωπήσουμε!


Εμπρός λοιπόν. Ας χρεοκωπήσουμε!
Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές. Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι και οι έλληνες δοσίλογοι των καναλιών.
Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές, αλλά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς να πάψει να έρχεται στην Ελλάδα;
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε αυτοκίνητα. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν Γερμανοί και Γάλλοι που δεν θα ξαναπουλήσουν ούτε ένα αυτοκίνητο τα επόμενα χρόνια.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε γάλα, τυριά και βούτυρο. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν τα φασιστόμουτρα οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ξηρούς καρπούς από την Τουρκία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...