Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Φοβούνται χτύπημα των Anonymous τη βραδιά των εκλογών


Με τον φόβο των Anonymous ενόψει εκλογών το υπουργείο Εσωτερικών. Διαβάστε για τις προσπάθειες να προστατευτεί το ηλεκτρονικό σύστημα.
Σε συναγερμό βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. υπό τον φόβο μαζικής επίθεσης των Anonymous στο σύστημα μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών.

Εφυγε από τη ζωή η Μαρίκα Μητσοτάκη


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η Μαρίκα Μητσοτάκη.  Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη άφησε την τελευταία της πνοή, στις 3 τα ξημερώματα, στο Ευγενίδειο όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας και κόρη της Μαρίκας Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη πληροφορήθηκε το γεγονός στην Κρήτη όπου βρισκόταν και επιστρέφει άμεσα στην Αθήνα.

«Έφυγε» ο ηθοποιός και βουλευτής Κώστας Καρράς


«Έφυγε» ο ηθοποιός και βουλευτής Κώστας Καρράς
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καρράς, χτυπημένος από την επάρατη νόσο.
Ο Κώστας Καρράς γεννήθηκε τον 1936 στην Αθήνα
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Λονδίνο και υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Είναι απόφοιτος της Royal Academy of Arts του Λονδίνου. Το 1963 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη και την ίδια χρονιά έκανε το ντεμπούτο του στην «Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι. Τότε ξεκίνησε την επιτυχημένη του συνεργασία με την Έλλη Λαμπέτη και εμφανίστηκε μεταξύ άλλων και σε έργα όπως «Γυμνοί στο Πάρκο» του Νιλ Σάιμον (Neil Simon’s «Barefoot in the Park») (στο ρόλο του Paul Parker) και στο «Λεωφορείον ο Πόθος» του Τένεσι Ουίλιαμς (στο ρόλο του Κοβάλσκι). Από τότε δημιούργησε δικά του θεατρικά σχήματα και σημείωσε προσωπική επιτυχία στο «Ημερολόγιο ενός τρελού» του Γκόγκολ και στο «Blithe Spirit» του Νόελ Κάουαρντ (ως Charles).

Απόπειρα νοθείας καταγγέλλει ο Καμμένος


Απόπειρα νοθείας καταγγέλλει ο Καμμένος
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταγγέλλουν ότι σε συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα δεν δίνουν ψηφοδέλτια του κόμματός του στους ψηφοφόρους τους.
Η καταγγελία των Ανεξάρτητων Ελλήνων:
«Από επόπτες, εκλογικούς αντιπροσώπους του κινήματός μας αλλά και εκλογείς μας καταγγέλλεται ότι, σε διάφορα τμήματα των περιφερειών σας (ενδεικτικά αναφέρουμε τα Εκλ. Τμήματα 534 Αθηναίων, 1476 Γαλατσίου, 2039 Γλυφάδας και 238 Κορωπίου) οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια του κινήματός μας.

Αποδοκίμασαν τον Βενιζέλο έξω από το εκλογικό κέντρο


 Βουλευτικές Εκλογές 2012: «Τα άκουσε» ο Βενιζέλος (video)!
Αποδοκιμάστηκε μόλις ψήφισε!
Με παρατεταμένα γιουχαϊσματα απλοί πολίτες αποδοκίμασαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ.Εύαγγελο Βενιζέλο πριν από 3 λεπτά την ώρα που έκανε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης σε σχολείο της Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα που ψήφισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε δύο ψηφοφορίες ,μία εκτόνωσης των ψηφοφόρων και μία επιλογής.
Εκείνη την στιγμή από ένα μπαλκόνι του σχολείου άρχισαν να ακούγονται τα…”ουουου” με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να συνεχίσει με τις δηλώσεις του ,αλλά σε…γρήγορο ρυθμο!
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Ένταση με τον Καμμένο – Αρνήθηκαν να το μεταφέρουν στην Σαμοθράκη


Ένταση με τον Καμμένο – Αρνήθηκαν να το μεταφέρουν στην Σαμοθράκη
Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης όταν ο Πάνος Καμμένος θέλησε να επιβιβαστεί στο λιμενικό σκάφος για να μεταβεί στη Σαμοθράκη όπου θα ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα.
Ο Λιμενάρχης δεν επέτρεψε να μπει μέσα η κάμερα της ΕΡΤ.

Τελικά ο Πάνος Καμμένος κατευθύνεται αυτή την ώρα προς τη Σαμοθράκη με φουσκωτό σκάφος ιδιώτη.

Ζητούν από τους πρώτους ψηφοφόρους να μείνουν για εφορευτική επιτροπή


Ζητούν από τους πρώτους ψηφοφόρους να μείνουν για εφορευτική επιτροπή
Σε παράδοση τείνει να εξελιχθεί το φαινόμενο της απουσίας μελών εφορευτικής επιτροπής από την εκλογική διαδικασία. Έτσι και σε αυτές τις εκλογές, από νωρίς το πρωί, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα, καθώς σε πολλές περιπτώσεις τα μέλη που είχαν οριστεί για εφορευτική επιτροπή γύρισαν … την πλάτη στη διαδικασία.
Σε πολλές περιοχές του Ηρακλείου, κυρίως στο αστικό κομάτι της πόλης, οι πολίτες που είχαν οριστεί εφορευτική επιτροπή δεν προσήλθαν ποτέ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...