Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

... .. .


Δείτε το φωτορεπορτάζ του Spiegel.

Λεοφωρεία γιοκ την Τρίτη



Χωρίς λεωφορεία από τις 11.00 έως τις 17.00 θα μείνουν την Τρίτη οι Αθηναίοι, καθώς το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ καλεί τους εργαζομένους της πρώην ΕΘΕΛ να συμμετέχουν στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση, εν όψει των αρχαιρεσιών του συνδικάτου.

Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου


Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

Τη διοργάνωση πανεργατικού συλλαλητηρίου την Κυριακή στις 10.30 το πρωί αποφάσισε στη χθεσινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ. Τη συμμετοχή της στο συλλαλητήριο αποφάσισε και η ΑΔΕΔΥ.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, κάλεσε τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο, «για να υπερασπιστούν το Σύνταγμα τους νόμους και τη Δημοκρατία», ενώ έκανε λόγο για την ανάγκη της δημιουργίας ενός νέου παλλαϊκού κινήματος αντίστοιχου με εκείνο του «1-1-4».

Σοκ στην ΕΡΤ: Αυτοκτόνησε δημοσιογράφος


Σοκ στην ΕΡΤ: Αυτοκτόνησε δημοσιογράφος

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας δημοσιογράφου στην ΕΡΤ.
Ήταν συμβασιούχους που η σύμβασή του δεν ανανεώθηκε όταν βγήκε η λίστα και έμεινε άνεργος και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Προσαγωγή μαθητή - ΒΙΝΤΕΟ

..Προσαγωγή μαθητή.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ -->

Επιστολή στο Λουκά Παπαδήμο έστειλαν οι δικαστές


Επιστολή στο Λουκά Παπαδήμο έστειλαν οι δικαστές

«Το Σύνταγμα επιτάσσει ιδιαίτερη μισθολογική μεταχείριση για τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς και σε περίπτωση νέας μείωσης των αποδοχών θα είναι αμφίβολη η επιδιωκόμενη επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης».
Αυτό επισημαίνουν σε κοινή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο οι πρόεδροι των έξι δικαστικών Ενώσεων, την οποία κοινοποιούν και στους αρχηγούς των κομμάτων.

Ιδρύει κόμμα ο Ψωμιάδης με το όνομα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.


Ιδρύει κόμμα ο Ψωμιάδης με το όνομα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Στις 29 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης την ίδρυση του νέου του κόμματος. Ο εν αργία περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας αποκάλυψε στο πρωινό του ΑΝΤ1 ότι το κόμμα θα ονομάζεται ΠΑΤΡΙ.Δ.Α (Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης).
Ο ίδιος είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό την κίνησή του.

Επιπλέον 10% μείωση στις κύριες συντάξεις και ως 20% στις επικουρικές


Επιπλέον 10% μείωση στις κύριες συντάξεις και ως 20% στις επικουρικές

Αντιμέτωποι με νέες περικοπές των αποδοχών τους βρίσκονται οι συνταξιούχοι. Το ψαλίδισμα αφορά όλα τα Ταμεία. Προβλέπεται μείωση σε ποσοστό 10% στις κύριες συντάξεις που ξεπερνούν τα 1.300 ευρώ τον μήνα. Μειώσεις, που φτάνουν μέχρι το 20%, προγραμματίζονται και για τις επικουρικές.

Δε δέχτηκαν αστυνομικό άγημα οι γονείς του 29χρονου άντρα των ΜΑΤ που αυτοκτόνησε!


Δε δέχτηκαν αστυνομικό άγημα οι γονείς του 29χρονου άντρα των ΜΑΤ που αυτοκτόνησε!

Απάντηση στο γιατί δεν ακούστηκε ο πυροβολισμός του 29χρονου άντρα των ΜΑΤ που αυτοκτόνησε χθες μέσα στις εγκαταστάσεις της οδού Κατσιμίδη έδωσε η ιατροδικαστική εξέταση. Ο αυτόχειρας είχε τοποθετήσει στο στόμα του φελιζόλ ενώ είχε ανοίξει το παράθυρο των αποδυτηρίων.

ΟΑΕΔ: Αυξήθηκαν οι άνεργοι κατά 4,26% σε σχέση με τον Δεκέμβριο


ΟΑΕΔ: Αυξήθηκαν οι άνεργοι κατά 4,26% σε σχέση με τον Δεκέμβριο

Στα 761.769 άτομα ανέρχονται οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ κατά το μήνα Ιανουάριο. Από αυτά 329.274 είναι άνδρες (ποσοστό 43,22%) και 432.495 είναι γυναίκες (ποσοστό 56,78%). Ο αριθμός αυτός παρουσιάζει αύξηση κατά 4,26% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
Στην ηλικιακή ομάδα από 30-54 ετών αναλογεί το 63,16% των εγγεγραμμένων ανέργων, στην ηλικιακή ομάδα κάτω των 30 αναλογεί το 27,11% και στην ηλικιακή ομάδα άνω των 55 ετών αναλογεί το 9,73%.

Σχολικό βιβλίο της Γ΄ Λυκείου αναφέρει την περιοχή των Σκοπίων ως “Μακεδονία”




Απίστευτο, όμως με το ελληνικό κράτος και ιδίως με το Υπουργείο Εθνικής Απονεύρωσης, όπως θα έπρεπε δίκαια να μετονομαστεί στο Υπουργείο Παιδείας, όλα είναι δυνατά!
Μας το κατήγγειλε ο αναγνώστης μας κος Μαγκούτας Ζαχαρίας και το ψάξαμε.
Στην σελίδα 130 του βιβλίου της Ιστορίας Γενικής Παιδείας υπάρχει ο χάρτης της Ευρώπης με αναφορές στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων την περίοδο 1933-45.
Εμφανώς όμως πάνω από την Ελλάδα, η περιοχή των σημερινών Σκοπίων, αναφέρεται ως “Μακεδονία”
Δείτε τον χάρτη:

Έκλεψαν 60 αρχαία εκθέματα από το Μουσείο Ολυμπίας


Έκλεψαν 60 αρχαία εκθέματα από το Μουσείο Ολυμπίας

Η διάλυση της χώρας και του Πολιτισμού είναι γεγονός!
Σήμερα το πρωί άγνωστοι εισέβαλαν στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας και αφού χτύπησαν και φίμωσαν υπάλληλο, στη συνέχεια άρπαξαν αρχαία εκθέματα.
Η ληστεία σημειώθηκε την ώρα που μία υπάλληλος πήγε να ανοίξει το μουσείο. Οι δράστες την ακολούθησαν και την απείλησαν με πιστόλι. Αμέσως μετά μπήκαν μαζί της στο εσωτερικό του μουσείου και την έδεσαν σε μία καρέκλα. Στην συνέχεια έσπασαν τρεις προθήκες και άρπαξαν 55 με 60 αρχαία αντικείμενα και διέφυγαν.

Και επίσημα στην ΝΔ οι Βορίδης – Γεωργιάδης


Και επίσημα στην ΝΔ οι Βορίδης – Γεωργιάδης


Η κίνηση αυτή γίνεται σε μια περίοδο κατά την οποία η ΝΔ βγήκε πληγωμένη από την ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο καθώς διέγραψε 22 βουλευτές που πήγαν αντίθετα με την επίσημη γραμμή του κόμματος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...