Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος 12/03/2012 - 16/03/2012

Image

FPGR93 LGAT 101100 

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 3 ΕΩΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ 
ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10-03-2012/ 1300 Β 
ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12-03-2012 
ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-03-2012

Βόλι, ψήφος και … πουρές


Βόλι, ψήφος και … πουρές

Γράφει η Λιάνα Κανέλλη

Στην προεκλογική φρεσκοκουρεμένη πατρίδα μας, δύο γραμμές παραγωγής έχουμε σε κυριολεκτικά τρομακτικούς ρυθμούς να λειτουργούν. Η μία βγάζει στην αγορά το ένα κόμμα και το άλλο κίνημα με τη σέσουλα και διαδικασίες του κατεπείγοντος.

Ωσάν όλα, σε συνθήκες δημοκρατικότατης εξαθλίωσης του πληθυσμού, να πρέπει να συμμετάσχουν, να προλάβουν δηλαδή, όχι στο γολγοθά αλλά στην πολυδιαφημισμένη ανάσταση των κουρεμένων.

Διορθώθηκε το bug του Chrome


Διορθώθηκε το bug του Chrome
Μπορεί το πρώτο hackάρισμα του Google Chrome στο διαγωνισμό Pwn2own να είναι γεγονός, αλλά οι developers της εταιρείας δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια.
Σχεδόν ακαριαία διόρθωσαν το κενό ασφαλείας που είχε εκμεταλλευθεί η VUPEN Security για να παρακάμψει την ασφάλεια του browser σε λίγα μόλις λεπτά. Όπως ανακοινώθηκε, μέσα σε μία μόλις ημέρα μπόρεσαν και διόρθωσαν το πρόβλημα κάνοντας τον browser και πάλι ασφαλή.
Προκειμένου να κάνει κανείς κάποια σύγκριση, η διόρθωση παρόμοιων κενών ασφαλείας στον Internet Explorer συνήθως απαιτεί ολόκληρους μήνες για τη Microsoft.

Η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ προστατεύει από το εγκεφαλικό επεισόδιο


Η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ προστατεύει από το εγκεφαλικό επεισόδιο

Η ελαφριά ως μέτρια κατανάλωση αλκοόλ μπορεί ενδεχομένως να μειώσει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου στις γυναίκες, υποδεικνύει νέα έρευνα.
Αμερικανοί ερευνητές εξέτασαν στοιχεία σχεδόν 84.000 γυναικών που δεν εμφάνιζαν καρδιαγγειακή νόσο ή καρκίνο στην έναρξη της θεραπείας και παρακολουθήθηκαν μέχρι 26 χρόνια.

Οι γυναίκες έδωσαν πληροφορίες για τη διατροφή τους, την κατανάλωση αλκοόλ, τον τρόπο ζωής και τα συμβάντα εγκεφαλικού επεισοδίου. Κατά την επανεξέταση υπήρχαν 2.171 περιστατικά εγκεφαλικού επεισοδίου μεταξύ των γυναικών, ανακάλυψε η Monik Jimenez, από το Brigham and Women’s Hospital, στη Βοστόνη.

Ο «αστακός των δέντρων» ανακαλύφθηκε ξανά μετά από 80 χρόνια


Ο «αστακός των δέντρων» ανακαλύφθηκε ξανά μετά από 80 χρόνια [βίντεο]
Το «Lord Howe Island Stick Insect», γνωστό και ως «αστακός των δέντρων» λόγω του μεγάλου μεγέθους του, εθεωρείτο εξαφανισμένο για πάνω από 80 χρόνια, αλλά τελικά ανακαλύφθηκε και πάλι το 2001.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα αποκρουστικό βίντεο από τον Rohan Cleave που εργάζεται στον ζωολογικό κήπο της Μελβούρνης, που καταγράφει για πρώτη φορά την διαδικασία εκκόλαψης του.

Δημιουργική «τέχνη του δρόμου»!


Δημιουργική «τέχνη του δρόμου»! [φωτο]
Κάθε τοίχος μέσα στην πόλη, ένας φράχτης ή μια κολόνα, ακόμη ένα ερείπιο ή ένας πλημμυρισμένος δρόμος μπορούν να μετατραπούν σε ένα ευφάνταστο έργο τέχνης, διαφορετικό κάθε φορά! Άλλωστε η πόλη αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος καβάς αλλά και αυτός που δίνει την πιο δημιουργική έμπνευση στον καλλιτέχνη του δρόμου!

«Σαν ξημερώνει Κυριακή!» ...


«Οι Παπουτσής και Καρχιμάκης δεν έχουν θέση στο σοβαρό ΠΑΣΟΚ»

«Οι Παπουτσής και Καρχιμάκης δεν έχουν θέση στο σοβαρό ΠΑΣΟΚ»
Τελειωμένοι θα πρέπει να θεωρούνται στο ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη Βενιζέλου, οι Χρήστος Παπουτσής και Μιχάλης Καρχιμάκης.
Μετά το χθεσινό συμβάν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει εκνευριστεί. «Οι άνθρωποι εκτός από πολιτικά επιπόλαιοι, είναι και επικίνδυνοι» ακούστηκε να λέει, πολύ στενός συνεργάτης του κ.Βενιζέλου.

Έφυγε η Δόμνα Σαμίου


Απεβίωσε το Σάββατο, σε ηλικία 84 ετών,  η ερμηνεύτρια και ερευνήτρια της παραδοσιακής μας μουσικής και του δημοτικού μας τραγουδιού, Δόμνα Σαμίου η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στη διάσωση καλλιτεχνικών θησαυρών της χώρας μας και είδε το έργο της να αναγνωρίζεται και εκτός ελληνικών συνόρων.

Η μεγάλη μας ερμηνεύτρια νοσηλευόταν εδώ και καιρό στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ, καθώς υπέφερε από λευχαιμία.  

Η Δόμνα Σαμίου είχε ιδρύσει το 1981 τον Καλλιτεχνικό Σύλλογο Δημοτικής Μουσικής Δόμνα Σαμίου, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με κύριο στόχο τη διάσωση και διάδοση της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

Οι σημαντικοί σταθμοί στη ζωή της

«Τυφλώθηκε» εξαιτίας μιας βαφής μαλλιών!!!

«Τυφλώθηκε» εξαιτίας μιας βαφής μαλλιών [φωτο]
Η Carmen Rowe δε φανταζόταν ποτέ ότι η επιθυμία της να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της θα την έστελνε στο νοσοκομείο!
Η νεαρή γυναίκα υπέστη αλλεργικό σοκ και έχασε την όρασή της, ευτυχώς παροδικά, ενώ αναγκάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση για τρεις ημέρες.
Το πρόσωπο της 25χρονης πρήστηκε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να δει και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Η ίδια δήλωσε ότι ακολούθησε πιστά τις οδηγίες και είχε δοκιμάσει στο δέρμα της το προϊόν 48 ώρες πριν, αλλά δεν είχε κάποιο σύμπτωμα, ενώ πρόσθεσε ότι βάφει τα μαλλιά της από την ηλικία των 13.

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 11/03/2012


This is Home page of meteo.gr




Βροχερό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας κυρίως μετά το μεσημέρι, με τοπικά έντονα 

φαινόμενα στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς 
και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο, εξασθένηση των ανέμων στο 
Ιόνιο και πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012. Καταιγίδες 
θα εκδηλωθούν κυρίως στη Νότια Ελλάδα και στο Αιγαίο, ενώ αυξημένες θα είναι οι 
συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ» – ISDA: Πώς κήρυξε την Ελλάδα σε ολική χρεοκοπία…


«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ» – ISDA: Πώς κήρυξε την Ελλάδα σε ολική χρεοκοπία…
Στη χώρα όπου η πολιτική και οικονομική ελίτ με τα ΜΜΕ που ελέγχει μπορεί άκοπα (αλλά όχι ανέξοδα…) να μεταμορφώνει το «άσπρο» σε «μαύρο» και το αντίστροφο, έμελλε να το δούμε και αυτό: Την κήρυξη της χώρας σε καθεστώς ολικής χρεοκοπίας και την κυβέρνηση να πανηγυρίζει! Είναι η πρώτη οικονομία της ευρωζώνης που χρεοκοπεί κανονικά, χωρίς διαβαθμίσεις «επιλεκτικής» και άλλες τέτοιες ανοησίες μια που όλοι γνωρίζαμε ότι η πτώχευση ήταν εδώ.
Η ISDA αρμόδια επιτροπή της Διεθνούς Ένωσης Συμφωνιών Ανταλλαγής και Παραγώγων (ISDA) αποφάσισε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε συνολικά ως κρατική δανειοληπτική οντότητα χρησιμοποιώντας τον τεχνητό όρο «Πιστωτικό γεγονός».
Δηλαδή κήρυξαν την Ελλάδα σε καθεστώς ολικής πτώχευσης και «σφυρίζουν αδιάφορα» υποστηρίζοντας ότι «Ήταν αναμενόμενο μετά το PSI»!

Λιθοβολούν όσους είναι «emo» στο Ιράκ!


Λιθοβολούν όσους είναι «emo» στο Ιράκ!

Τουλάχιστον 90 Ιρακινοί έφηβοι με δυτικού στιλ εμφάνιση, έχουν πέσει θύμα επίθεσης από από θρησκευτικούς εξτρεμιστές στη Βαγδάτη μόνο τον περασμένο μήνα.
Το Ιρακινό υπουργείο Εσωτερικών τους θεωρεί «λατρευτές του διαβόλου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ


Ανακοίνωση των απεργών της Χαλυβουργίας


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 8-3-2012

Συνάδελφοι
Ο Μάνεσης προχώρησε στις απολύσεις για το μήνα Μάρτη.
Αυτή του η ενέργεια γκρεμίζει το επιχείρημα ότι στην πρόθεσή του είναι να κλείσει το εργοστάσιο του Ασπρόπυργου. Επιβεβαιώνει εμάς τους Χαλυβουργούς που λέμε από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε αυτό τον ηρωικό και περήφανο αγώνα ότι είμαστε όλοι απολυμένοι.

Διαμαντοπούλου: «Στηρίζω Βενιζέλο»


Διαμαντοπούλου: «Στηρίζω Βενιζέλο»

Ήταν αναμενόμενο και σφραγίστηκε σήμερα και μάλιστα την ώρα που μίλαγε ο Χρήστος Παπουτσής στην Εθνική Συνδιάσκεψη.
Ο λόγος για την Άννα Διαμαντοπούλου η οποία, όπως τονίζει το parapolitika.gr γνωστοποίησε γραπτώς πως στηρίζει τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...